Konu: Jackie Gallofini / Bug abuse (Smoothcam)  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2022 02:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda tüm saatler mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Olayı anlatıyorum, Bertuzzi bölgesine baskın gerçekleşiyor. Baskın esnasında Jackie_Gallofini karakteri vuruluyor. Merdivende vurulan Jackie_Gallofini karakteri bir anda yok oluyor.
Sonrasında diğer bir şikayet açtığımız arkadaşı videosunda kendi arkadaşının iş yerine girdiğini gösteriyor. Yani Jackie_Gallofini karakteri izinsiz Smoothcam kullanarak kendisini düştükten 1 saniye geçmeden iş yerine fırlatıp y basıyor.
Videomuzda da her şey net, iş yerinin merdivenin yanında olduğuna dair kanıtları da ekledim.
Kendi videomda şahıs düştükten sonra yok oluyor, videonun devamı kendi birlik üyesi olan başka bir karaktere ait. Bir nevi kendi üyesi kendisini ifşaladı. "Karakter kendini iş yerine atmayı başarıyor."
Ana karakterim Jaildeydi alt karakterimle iş yerinin nerede olduğunu da kanıtladım.(Kasimer Casillas videosu için.)
Bilginize.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Karakter hood onaylı birliğin R16'sı geçen gün de benzer bir olay Federico Abruzzi tarafından yapıldı. Şahıslar bug ile kaçmaya alışmışlar.

#1 - 18.12.2022 02:35
Siz şaka mısınız arkadaş? 50 tane boş şikayet açacağınıza gerçek kanıtlarla 1 tane şikayet açın... Neyse fazla gerek yok ama savunmamı yapayım.

Videoda görüldüğü üzere 21:33'de düşüyorum, oyunum çöküyor. 2 dakika bile geçmeden oyuna tekrar giriş sağlıyorum ve interiora giriyorum. Sizin kanıt olarak kullandığınız videoda saat 21:42. Yani 21:35 den 21:42ye kadar o interiora girebilmiş olmam mümkün değil mi? Elinizde net bir kanıt varsa gönderebilirsiniz. Aşağıya bıraktığım ssten de anlaşılacağı üzere vurulduktan 1 saniye sonra kaybolup interiora girme mevzusu yok.

Spoiler: GösterGizle

Şimdi de yaralıyken nasıl etrafı izliyorsun camhunt falan diyeceksin, ona da cevap vereyim. Yaralıya düştükten sonra relog atınca etrafı izleyebiliyorsun.

Hayatımda smoothcam kullanmadım, nedir bilmem fakat siz gayet iyi biliyor gibisiniz. Bir insanı karalamaya çalışmadan önce 2 kere düşünün de kendinizi rezil etmeyin.

#2 - 18.12.2022 02:43
Aynen birlik R19'un 1500 dakika smoothcamden ceza aldı, siz zaten hiç bir şey bilmiyorsunuz. Oraya o kadar kişi içerisinde giriş yapman imkansız, ayağa kalkıp girdiğine dair net bir kanıt yollarsan sağlam olur.

#3 - 18.12.2022 02:44
Aynen birlik R19'un 1500 dakika smoothcamden ceza aldı, siz zaten hiç bir şey bilmiyorsunuz. Oraya o kadar kişi içerisinde giriş yapman imkansız, ayağa kalkıp girdiğine dair net bir kanıt yollarsan sağlam olur.

Dostum sahip olduğun kin gözüne bürümüş galiba gerçekleri göremediğin gibi önünü de göremez olmuşsun... Ss'de görmüyor musun oyuna tekrar girdiğim an bulvar içinde kimse yok.

#4 - 18.12.2022 02:49

Dostum sahip olduğun kin gözüne bürümüş galiba gerçekleri göremediğin gibi önünü de göremez olmuşsun... Ss'de görmüyor musun oyuna tekrar girdiğim an bulvar içinde kimse yok.
Q atıyorsun veya bug yapıyorsun, yetersiz savunma. Oyunun ne hikmetse savaş rolünde çöküyor.

#5 - 18.12.2022 02:57

Q atıyorsun veya bug yapıyorsun, yetersiz savunma. Oyunun ne hikmetse savaş rolünde çöküyor.

Kardeşim oyunumun çökmüş olması seni gram alakadar etmez iki dakika içinde giriş sağlamışım. Şikayeti smoothcamden açıyorsun ama kanıtlayamayıca ceza yemem için 1000 tane takla atıyorsun amacını anlayamadım ki? Savunmanın yeterli veya yetersiz olduğuna admin kanaat getirecek, haddini bilmelisin.

#6 - 18.12.2022 05:55

https://streamable.com/ij11zr

Yeterli mi?

#7 - 18.12.2022 05:58

Yeterli mi?

İnceleyen yetkili yaralı kural ihlali olarakta değerlendirirse sevinirim, arkadaş maşallah vurulup kalkıp depar atıyor sıfır yaralı rolü. (Videoyu silme boşuna kayıt ettim.)

#8 - 18.12.2022 06:01

Yeterli mi?

İnceleyen yetkili yaralı kural ihlali olarakta değerlendirirse sevinirim, arkadaş maşallah vurulup kalkıp depar atıyor sıfır yaralı rolü. (Videoyu silme boşuna kayıt ettim.)

Savaş anında vurulmuş, fırsattan istifade can havliyle dükkana sığınıyor :)

#9 - 18.12.2022 06:03

Yeterli mi?

Savaş anında vurulmuş, fırsattan istifade can havliyle dükkana sığınıyor :)

Aynen plastik mermiyle vurulmuş galiba vurulduktan sonra depar atıyor.  O:-)