Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmoOlaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda tüm saatler mevcut.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Olayı anlatıyorum, Bertuzzi bölgesine baskın gerçekleşiyor. Baskın esnasında Jackie_Gallofini karakteri vuruluyor. Merdivende vurulan Jackie_Gallofini karakteri bir anda yok oluyor.
Sonrasında diğer bir şikayet açtığımız arkadaşı videosunda kendi arkadaşının iş yerine girdiğini gösteriyor. Yani Jackie_Gallofini karakteri izinsiz Smoothcam kullanarak kendisini düştükten 1 saniye geçmeden iş yerine fırlatıp y basıyor.
Videomuzda da her şey net, iş yerinin merdivenin yanında olduğuna dair kanıtları da ekledim.
Kendi videomda şahıs düştükten sonra yok oluyor, videonun devamı kendi birlik üyesi olan başka bir karaktere ait. Bir nevi kendi üyesi kendisini ifşaladı. "Karakter kendini iş yerine atmayı başarıyor."
Ana karakterim Jaildeydi alt karakterimle iş yerinin nerede olduğunu da kanıtladım.(Kasimer Casillas videosu için.)
Bilginize.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa):Karakter hood onaylı birliğin R16'sı geçen gün de benzer bir olay Federico Abruzzi tarafından yapıldı. Şahıslar bug ile kaçmaya alışmışlar.