Öncelikle merhaba. Videoda gözüktüğü üzere olan şeylerin üstüne çok konuşmayacağım. Olayın benden tarafa olan kesimini anlatıp çekileceğim. İkili diyolağa girip savunmama karşı yazılan yazılara da cevap vermeyi planlamıyorum.
Öncelikle Marcus Roadman isimli kişi dün bana araç satın almaya geldi, sattığım araç ikilik nos'a sahipmiş ve bu yüzden onu dolandırdığımı iddia etti. Bende bundan haberdar değildim ve bundan haberdar olsam aracı geri satın almak gibi bir şey yapmazdım zaten. Aracı benden aldıktan sonra, ikilik nos olayını fark edene dek bana jant yaptırmıştı ve iki bin dolarını almıştım.(Bu da zaten $1500'ü sisteme kesilen ücret) Onun da iadesini istedi. Beni zaten yeterince uğraştırdığını ve o araca o modifiyeyi kendi isteğiyle yaptırdığını bildirerek iki bininin iadesini yapmayacağımı söyledim, bana tehditler savurarak dükkanımı terk etti. Sonrasında bugün üç arkadaşı ile beraber bir anda önümde belirdiler. Başta gördüğünüz üzere sınırımı koruyup, Fear rolünü sergiledim ve iki bin dolarını geri verdim. Sonrasında aşağılama/küçük düşürücü rol kıvamına girdikleri için bende güvencem olan, hood bölgesine yakın olduğum Poschevo ekibini öne sürerek onlara karşılık verdim. Onlara saldırmamama rağmen, sırf bu tarz şeyleri yedirememelerine rağmen beni aşağılama/küçük düşürme ve dayak atma rolüne girdiler. Aşağılama rolüne daha fazla katlanamadım ve içeriye geçip kapımı kilitledim, AFK saldım. İllegal tarafta yenik düşen karakterler, benim gibi legal rol sergileyen insanları aşağılayarak kendilerini ve egolarını tatmin etmeye çalıştılar. Buna izin vermedim, üzgünüm. Elimden bu kadarı geldi. Bu kadar katlanabildim. Discord SS'i kırpılmış, sanırsam geçersiz kanıt. Savunmama gerek yok sanırsam. "Devlette görüşürüz." nasıl bir terim sorgulamıyorum bile.
Sunucunun olabildiğince legal kısmında yer almaya çalışıp legal bir işletme yönetiyorum. Legal işletmelerin korunmasını sağlamak zor, sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyorum. Bu arkadaşlar sadece bunlardan birisi. Savunmam bu kadar, teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunup kararı sayın adminlere bırakıyorum. İyi forumlar.