0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DM
Mahalleye geldiğimizde mahalle sakinlerini yumrukladığınızı gördük, olay ne diye sorduğumuzda "Hintli misin? İki yumrukluksun, ayağını denk al." gibi terimlerle bizi kendi mahallemizde aşağılayıp tehdit etmeye başladınız. Sonrasında bu olayı uzattığınızda kendi bölgemizde olmamızın verdiği özgüvenle size sıkmaya başladık. Ayrıyaten açtığınız sistemsel birlik bizim hood bölgemizin içinde, bölgenin tek sahibi olmak içinde size sıktık. Ayrıyaten illegal rol yasağınız varken gelipte bir birliğe kışkırtıcı/saldırgan tavırlar yaparsanız başınıza bu tarz şeyler gelir, İyi forumlar
Selamlar şahitliğimi onaylıyorum böyle küçük bir tartışma için silah veya DM atmak tad kaçırıyor, ayrıca 2000 mermi ile değil 3 mermi yetiyor. İyi forumlar, iyi geceler.
Açtığımız birliğin hood bölgesi GLM eski hoodu yani anlayacağın iki hood farklı hoodlar bu bir bahanen olamaz. İkincisi 3 ay öncr açılıp 12 sayfa birliksin şehirde sen ve birliğini tanıyan yok benim sokağım rolü yapıyorsun. Sistemsel olarak hoodunu göremiyorum, fakat sistemsel olarak baktığımda işletmelerimin orada olduğunu görüyorum. Bir diğeri birisi sana negatif birşey söylediğinde her olaya silah çek istersen veya sokaktan geçenlere agresif yap. Brawl rolüne çevirmeni bir nebze anlayabilirdim fakat yaptığınız bariz DM. Bahanelere sığınıp haraket etmeyin.