Konu: [04.12.2022 Sharquay Jocquise / Yaheem Bullock] DM  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2022 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sharquay Jocquise @Vasilyev / Yaheem Bullock @pleb1umutt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Drew Hawkins @Forza_g / Linda Quinn @mami_xx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selam, işletmelerimizin olduğu bu sokakta bu arkadaşlar birliği ile rollüyorlar. Ana hoodumuz onların hooduna yakıp olup kendi işletmemizi barı aktif ediyoruz. Daha sonrasında sebepsiz yere tartışma söz konusu oluyor. Sokak olarak orada rolleyen onlar işletmeye sahip olanda bizleriz. Daha sonrasında sözlü atışmalardan sonra hiç bir sebep olmadan mekandakiler vuruluyor. Mantıken sokağında işletme sahibi olan ve üç tane işletmeye sahip olan birlik üyeleri barlarında rollüyorlar. Negatif veya pozitif bir rol yapılabilir, fakat laf dalaşından sebepsiz yere silah sıkıp ateş edilemez. Bu durum fazlasıyla tatsız ve rol zevkimizi de kaçırmaya başladı. Gerekli cezayı almalarını istiyorum. Üstüne üstlük @pleb1umutt arkadaşımız geçen gün dg silahına 2000 mermi basmıştı, sanırsam bunun için.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Attığım sslerin saatlerine bakılırsa vurduktan sonra yeniden vuruluyor, bunu attığım 3. sste görebilirsiniz. Amaçlarını anlamış değilim.

#1 - 04.12.2022 00:24
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşlarla IC herhangi bir konuşmam bile olmadı, içeride müşteri gelmesini bekliyordum. Gelmeyince çıkıp motor sürecektim. Çıkar çıkmaz, karşılaştığım manzara saçmaydı, arkadaşları tanımıyordum bile.

#2 - 04.12.2022 02:54
Selamlar şahitliğimi onaylıyorum böyle küçük bir tartışma için silah veya DM atmak tad kaçırıyor, ayrıca 2000 mermi ile değil 3 mermi yetiyor. İyi forumlar, iyi geceler.   O:-)

#3 - 04.12.2022 11:09

Mahalleye geldiğimizde mahalle sakinlerini yumrukladığınızı gördük, olay ne diye sorduğumuzda "Hintli misin? İki yumrukluksun, ayağını denk al." gibi terimlerle bizi kendi mahallemizde aşağılayıp tehdit etmeye başladınız. Sonrasında bu olayı uzattığınızda kendi bölgemizde olmamızın verdiği özgüvenle size sıkmaya başladık. Ayrıyaten açtığınız sistemsel birlik bizim hood bölgemizin içinde, bölgenin tek sahibi olmak içinde size sıktık. Ayrıyaten illegal rol yasağınız varken gelipte bir birliğe kışkırtıcı/saldırgan tavırlar yaparsanız başınıza bu tarz şeyler gelir, İyi forumlar  :-*

#4 - 04.12.2022 11:17

Mahalleye geldiğimizde mahalle sakinlerini yumrukladığınızı gördük, olay ne diye sorduğumuzda "Hintli misin? İki yumrukluksun, ayağını denk al." gibi terimlerle bizi kendi mahallemizde aşağılayıp tehdit etmeye başladınız. Sonrasında bu olayı uzattığınızda kendi bölgemizde olmamızın verdiği özgüvenle size sıkmaya başladık. Ayrıyaten açtığınız sistemsel birlik bizim hood bölgemizin içinde, bölgenin tek sahibi olmak içinde size sıktık. Ayrıyaten illegal rol yasağınız varken gelipte bir birliğe kışkırtıcı/saldırgan tavırlar yaparsanız başınıza bu tarz şeyler gelir, İyi forumlar  :-*

/me sokağa bakar diye emote atıyorum, Ordaki hint bayrağını görüyüyorum ve soru soruyom.   :manifdog

#5 - 04.12.2022 11:57
Selamlar şahitliğimi onaylıyorum böyle küçük bir tartışma için silah veya DM atmak tad kaçırıyor, ayrıca 2000 mermi ile değil 3 mermi yetiyor. İyi forumlar, iyi geceler.   O:-)
Sana 1 mermide yetiyor :garip:

#6 - 04.12.2022 13:01
Açtığımız birliğin hood bölgesi GLM eski hoodu yani anlayacağın iki hood farklı hoodlar bu bir bahanen olamaz. İkincisi 3 ay öncr açılıp 12 sayfa birliksin şehirde sen ve birliğini tanıyan yok benim sokağım rolü yapıyorsun. Sistemsel olarak hoodunu göremiyorum, fakat sistemsel olarak baktığımda işletmelerimin orada olduğunu görüyorum. Bir diğeri birisi sana negatif birşey söylediğinde her olaya silah çek istersen veya sokaktan geçenlere agresif yap. Brawl rolüne çevirmeni bir nebze anlayabilirdim fakat yaptığınız bariz DM. Bahanelere sığınıp haraket etmeyin.

#7 - 04.12.2022 13:02
Araç motor kavgasından silah sıkmaya ve bundan yola çıkarak hood bölgemiz aynı demelerin çok komik. Boş ileti atılmasın savunman bu kadarsa admin kararı bekleyebiliriz.

#8 - 04.12.2022 14:13
kanka az relax olsana, neden ters yapıyorsun, ileti kirliliği felan, gerek yok böyle şeylere azcık relax  :D

#9 - 04.12.2022 14:15
Açtığımız birliğin hood bölgesi GLM eski hoodu yani anlayacağın iki hood farklı hoodlar bu bir bahanen olamaz. İkincisi 3 ay öncr açılıp 12 sayfa birliksin şehirde sen ve birliğini tanıyan yok benim sokağım rolü yapıyorsun. Sistemsel olarak hoodunu göremiyorum, fakat sistemsel olarak baktığımda işletmelerimin orada olduğunu görüyorum. Bir diğeri birisi sana negatif birşey söylediğinde her olaya silah çek istersen veya sokaktan geçenlere agresif yap. Brawl rolüne çevirmeni bir nebze anlayabilirdim fakat yaptığınız bariz DM. Bahanelere sığınıp haraket etmeyin.
Bir zenci sokağın da kafana göre takılabiliyorsan iyidir kanka, ne zaman görülmüş bir beyazın çete liderine, gerizekalı denildiği? Rol yasağın var diye dokunulmazın diyip ortalıkta gezinmenin de bir manası yok, ona göre ekibine sahip çık, kendine sahip çık öyle rollere katılabilirsin, birliğimin 3 ay önce açılması pek seni ilgilendirmez bro, aktiflik süresi max 2 haftadır, her neyse öptüm seni kararı bekleriz  :-*