Konu: DM BURNOUT ÜYELERİ  (Okunma sayısı 600 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.11.2022 21:17
Beni ilgilendiren kısmı açıklayacağım. Hangi gün olduğunu tam bilmiyorum fakat bugün biz IC olarak bu olaydan haberimiz oldu ve bizde Roger adlı kişiye sıkan kişileri şehirde aramaya başladık. Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz ve bu konuda yapacağımız şeyi yapıp arayış sonucunda sizi bulduk ve Roger sizinle role girdi. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" diyip geçen gün Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermeniz bu olayı tetikledi ve bizde devreye girdik gereken karşılığı verdik.
Kendin söylüyorsun, Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermesi. Bana sebepsiz dm atılıyor ne yapayım? Oturayım mı? Orda ondan fazla kişiyiz 1 kişiyi vurup yürüyerek gidemezdi heralde.

İllegal kısımda tanınıyormuşsunuz, ic olarak bundan bir bilgim yok ne tanışmaya ne de bir şey olmaya gelindi. "bu konuda yapacağımız şeyi yapıp" Bu konuda ne yaptığını sslerle atmanı istiyorum cidden merak ettim en ufak bir rol var mı? @KSZ 'nin loglara bakmasını istiyorum. Ve dün maskeliydik nerden yüzümü bildiyseler.

Olayı tetiklemesi onun bana sebepsiz yere sıkıp, bir gün sonra gelip sen bize sıkan değil misin diye sorduğumda tekrar sıkmanız mı? Böyle bir sebep tetikleme olur mu?

Kısaca sıkmaya yer arıyormuşsunuz buda sizi sıkmaya iten bir şey olmuş, bize sıkıp hoodunuza gittikten sonra Wheeler'ın hoodunuza gelmesi ne şaşırtıcı aktif bir savaşta olmamıza rağmen. Ayrıca konuşmaya gelseydiniz daha konuşma başlamadan sıkmazdınız, amacınız belli.

Ben burada ne yazmışım biraz dikkatli okuyabilirsin. "Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz" Birliğimizde. Benim olaydan sadece bugün haberim oldu ve araştırma yaptık sen demişsinki maskeliydik nerden tanıdılar. Chatloga yansımış mesajınız var "Sen bize dün sıkan çocuk musun?" diye. Ee madem maskelisin tanınmak istemiyorsun bunu neden yazdın? Biz sadece olayı anlamaya çalıştık sen onu yazarak dün Roger'a sıkan kişilerden biri olduğunu anlamamıza yardımcı oldun.

"Bize sıkan çocuk musun?" Bize diyorum, tüm sokağı kapsar. Sen bana sıkarak tüm birliğe savaş açmış olursun, tanınmak istemiyorum diye bir şey demedim? Maskeliydik nerden gelip sokağımızı buldun? Hala buna cevap veremiyorsun. Yeterli kanıtın yok çünkü, kendi birliğinde adını duyurmuşsan her yerde rastgele sıkan adamları bulabiliyorsun yani. Özel güç kası mı bu? Kendi ss'inde bile konuşma yok mix yaparak gelmişsiniz bölgeme. Gülünç, daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili sonuçlandırır. Ayrıca ss'e bakılırsa emote yok ve sıkıyor, emotesiz işlemden de ceza almasını istiyorum.

Emote yok diyorsun jason karakteri size emote verip sıkıyor ve sizde ateş ediyorsunuz o esnada emote atmaya gerek yok biliyorsundur umarım

#11 - 27.11.2022 21:25
Beni ilgilendiren kısmı açıklayacağım. Hangi gün olduğunu tam bilmiyorum fakat bugün biz IC olarak bu olaydan haberimiz oldu ve bizde Roger adlı kişiye sıkan kişileri şehirde aramaya başladık. Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz ve bu konuda yapacağımız şeyi yapıp arayış sonucunda sizi bulduk ve Roger sizinle role girdi. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" diyip geçen gün Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermeniz bu olayı tetikledi ve bizde devreye girdik gereken karşılığı verdik.
Kendin söylüyorsun, Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermesi. Bana sebepsiz dm atılıyor ne yapayım? Oturayım mı? Orda ondan fazla kişiyiz 1 kişiyi vurup yürüyerek gidemezdi heralde.

İllegal kısımda tanınıyormuşsunuz, ic olarak bundan bir bilgim yok ne tanışmaya ne de bir şey olmaya gelindi. "bu konuda yapacağımız şeyi yapıp" Bu konuda ne yaptığını sslerle atmanı istiyorum cidden merak ettim en ufak bir rol var mı? @KSZ 'nin loglara bakmasını istiyorum. Ve dün maskeliydik nerden yüzümü bildiyseler.

Olayı tetiklemesi onun bana sebepsiz yere sıkıp, bir gün sonra gelip sen bize sıkan değil misin diye sorduğumda tekrar sıkmanız mı? Böyle bir sebep tetikleme olur mu?

Kısaca sıkmaya yer arıyormuşsunuz buda sizi sıkmaya iten bir şey olmuş, bize sıkıp hoodunuza gittikten sonra Wheeler'ın hoodunuza gelmesi ne şaşırtıcı aktif bir savaşta olmamıza rağmen. Ayrıca konuşmaya gelseydiniz daha konuşma başlamadan sıkmazdınız, amacınız belli.

Ben burada ne yazmışım biraz dikkatli okuyabilirsin. "Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz" Birliğimizde. Benim olaydan sadece bugün haberim oldu ve araştırma yaptık sen demişsinki maskeliydik nerden tanıdılar. Chatloga yansımış mesajınız var "Sen bize dün sıkan çocuk musun?" diye. Ee madem maskelisin tanınmak istemiyorsun bunu neden yazdın? Biz sadece olayı anlamaya çalıştık sen onu yazarak dün Roger'a sıkan kişilerden biri olduğunu anlamamıza yardımcı oldun.

"Bize sıkan çocuk musun?" Bize diyorum, tüm sokağı kapsar. Sen bana sıkarak tüm birliğe savaş açmış olursun, tanınmak istemiyorum diye bir şey demedim? Maskeliydik nerden gelip sokağımızı buldun? Hala buna cevap veremiyorsun. Yeterli kanıtın yok çünkü, kendi birliğinde adını duyurmuşsan her yerde rastgele sıkan adamları bulabiliyorsun yani. Özel güç kası mı bu? Kendi ss'inde bile konuşma yok mix yaparak gelmişsiniz bölgeme. Gülünç, daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili sonuçlandırır. Ayrıca ss'e bakılırsa emote yok ve sıkıyor, emotesiz işlemden de ceza almasını istiyorum.

Emote yok diyorsun jason karakteri size emote verip sıkıyor ve sizde ateş ediyorsunuz o esnada emote atmaya gerek yok biliyorsundur umarım
Sorun şu ki ateş alan benim, emote verme zorunluluğum yok? İlk ateş sizden geliyor, sizin vermeniz lazım. İlk ateş yiyen taraf benim, iyi forumlar iyi geceler.

#12 - 27.11.2022 21:49
Suçlamayı yapan arkadaşın anlattıkları kurgu ve hayal ürünü sanki.

Crenshawn'dan olduğunu sana kimse söylemedi, şurada oyun oynuyoruz böyle iftira atarak tad kaçırmayın. Elinde kanıtın varsa at yoksa suçlama yapmayın.

Sebepsiz yere dm?, silahını kaybettin diye OOC kin tutup şikayet açmışsın.

IC dost olduğum birliğin R20'si Yaheem Bullock'u vuruyorsunuz, size o sırada bir şey yapmıyorum, Yaheem karakteri mahallesine dönüyor ve ona ilk yardım uyguluyorum ve siz tekrar gelip Yaheem Bullock karakterine spawn kill yapıyorsunuz, sonra yine gelip çatıya doğru ateş açıyorsunuz o sırada yanındayım.  elimde tedavi rolüne kadar kanıtlarım var. Buda ateş açtıklarına dair kanıt

Ateş açtıklarına dair kanıt:

II
Spoiler: GösterGizle

III

II. Ekran görüntüsünde Maske_32025 Adlı karakterin yaralandıktan sonra 'Eşeğe Düştük' demesi durumu özetler nitelikte, Düştük kavramı ne? silah ile vuruluyorsun yaralı rolü yapman gereken yerde 'Eşeğe Düştük' yazıyorsun? burası dm sunucusu değil.

Arkadaşlar bu kadar OOC kin tutmayın, kişiler OOC yalan söylediği için ceza almalarını istiyorum.

#13 - 27.11.2022 21:54

Bizi bunun ile suçlayıp iftira atacaksan..

----

Birlik liderinin OOC sciline hafif bir göz atmanı isterim.

Tarafımca daha ileti gelmeyecektir, iftira attıkları yeterince net bir şekilde ortadadır. Kişilerin böyle bir iftira attığı için ceza almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 21:57 Bacchus »

#14 - 27.11.2022 21:58
Aktif roldeyim, rol bitiminde cevap vericem. Bu arada size neden ooc kin tutayım ben siz miyim arkadaşlar? Tutsaydım bunu GLM'de bulunuyorken yapardım. Yazı gelicek.

#15 - 27.11.2022 22:24

Ss'e bakılırsa tedavi rolu yaparken kendi kendine silah emotesi atmışsın burda bir kanıt yok yani yine ilk ateş açan sensin. Sana sıkan yok emote atıyorsun ve sonradan silah çeker emoteleri geliyor. Bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun ne dersin?

Fotoğrafta Ryan tarafından pm geliyor, bir mesaj at diyerek mix yaptığını düşünüyorum. Basit bir log kontrolü işi çözecektir.

Ve evet söylediğim gibi hepimiz maskeliyiz, bizi nerden buldun acaba Willowfield'dan olduğumuzu tanıdın gelip sokağımızda 64'th olayını sordun.

Evet burda oyun oynuyoruz, kimsenin kimseye ooc kinlendiğini düşünmüyorum bizden, ama sizin tarafınıza bakılırsa olay pek öyle durmuyor. Olay çözmeye geldiniz öyle mi? Emotelerde neden Desh'in silah gösterdiği yok da sizin ilk ateşiniz var arkadaşlar bana bu durumu açıklayın. Ayrı ayrı savunmalarınzdan yoruldum, hepiniz aynı şeyi anlatıyorsunuz. İlk ateşi açan sensin, hayal dünyasında yaşıyorsunuz diyip ooc kinini tekrar yansıtan sensin, sslerle kendini ifşa eden sensin. Size ne demeliyim ben? Yaheem Bullock karakterini vurmuşuz senin bunla ne alakan var? Mahallesine dönmüş tedavi yaparken bir anda uzi çekip karşılık vermişsin. Tedavi rolu yaptın diye yaptığın ihlal sayılmıyor mu? Bu arada birliğimin R20'sinin jail yemesinin bu konuyla ne ilgisi var bilmiyorum ama DM atanın kim olduğunu bugün gösterdiniz ve silahımı kaptırdım. Aferin istediğiniz amaca ulaştınız arkadaşlar dm attık bunları vurduk intikamımızı aldık. Artık yazmayında sonuçlansın Rosenfeld Jason_Crawford adı sanırım oda aynısını yazacak Roger'ı vurmuşsunuz haberim oldu geldim vurdum asıcak. Arkadaşlar anladım Roger vuruldu diye geldiniz. Yazmayın artık sonuçlansın rica ediyorum. Bu arada "maske_32025 Adlı karakterin yaralandıktan sonra 'Eşeğe Düştük' demesi durumu özetler nitelikte, Düştük kavramı ne? silah ile vuruluyorsun yaralı rolü yapman gereken yerde 'Eşeğe Düştük' yazıyorsun? burası dm sunucusu değil." O karakter ben değilim beni karıştırma. Dm sunucu değil diyorsun ama meta yaparak beni buluyorsun ne demeli?

Kısacası; Her şey anlatıldı ve sslerde açık, Ryan'ın mix yaptığını düşündüğüm için kontrol edilmesini, kişiler dm, meta, mixten, emotesiz ateş için kontrol edilmesini istiyorum. Silahım gittiği içinde iade talep ediyorum. Ve rica ediyorum artık sonuçlansın yazdıklarına cevap vermekten yoruldum. @KSZ
« Son Düzenleme: 27.11.2022 22:38 Rawzedna »

#16 - 27.11.2022 23:49
Tarafımdan gelecek ilk ve son savunma olmasını planlıyorum. Öncelikle Roger karakteri garaj içerisinde bulunan ekibe 64 st.'da tarafına ateş açıldığını ve yaralandığını söyledi, bizde muhatap olan kişileri aramaya başladık ve doğu tarafındaki mahalleleri tek tek gezdik. Biz size yem attık ve sorular sorduk siz ise kendi kendinizi verdiğiniz cevaplarla afişe ettiniz. DM yapmak istesek söze girmez direkt olarak emote verip ateş açardık.

Birincisi; Bizi nerden tanıyor ya da sokağımızı nerden biliyor? İkincisi: Dün biz ona sıkmadığımız halde ilk ateşi o bize açıyorsa haksızdır ve gelip bana bir sonraki gün sıkamaz diye düşünüyorum.Yetkililerin beni anlayacağını umuyorum bizde gidip mix yapıp aa bu burnouttanmış bize sıkmış gidip bizde vuralım diyebilirdik. Böyle bir şey yapmadık ve devam ettik.

Bunu biz değil de siz yaptınız dostum, bizde ateş açarken maskeliydik ve karakterlerimizi takip etmeden nasıl Burnout garajından olduğumuzu anlayıp tek kişi bastınız merak konusu.

Düştükten sonra oraya pd geliyor ve silahıma el koyuyor. Amaçsız bir dm yüzünden silahım gidiyor, hem silah iadesi ve kişilerinin ceza almasını istiyorum.
Artık yazmayında sonuçlansın Rosenfeld Jason_Crawford adı sanırım oda aynısını yazacak Roger'ı vurmuşsunuz haberim oldu geldim vurdum asıcak. Arkadaşlar anladım Roger vuruldu diye geldiniz.
Amaçsız bir DM demişsin fakat birlik üyemize sıkmanın IC bir bedeli olmayacağını mı düşündünüz? Bizden birisini vurdunuz ve karşılığında sizde vuruldunuz, polisin o anda gelmesi tamamen senin şanssızlığın.

Lütfen masumu oynamayı bırakıp yapacağınız rollerin devamını ve beraberinde ne getireceğini düşünerek hareketler edin.

#17 - 27.11.2022 23:53
Şikayet sonuçlanabilir.

#18 - 27.11.2022 23:57
Tarafımdan gelecek ilk ve son savunma olmasını planlıyorum. Öncelikle Roger karakteri garaj içerisinde bulunan ekibe 64 st.'da tarafına ateş açıldığını ve yaralandığını söyledi, bizde muhatap olan kişileri aramaya başladık ve doğu tarafındaki mahalleleri tek tek gezdik. Biz size yem attık ve sorular sorduk siz ise kendi kendinizi verdiğiniz cevaplarla afişe ettiniz. DM yapmak istesek söze girmez direkt olarak emote verip ateş açardık.

Birincisi; Bizi nerden tanıyor ya da sokağımızı nerden biliyor? İkincisi: Dün biz ona sıkmadığımız halde ilk ateşi o bize açıyorsa haksızdır ve gelip bana bir sonraki gün sıkamaz diye düşünüyorum.Yetkililerin beni anlayacağını umuyorum bizde gidip mix yapıp aa bu burnouttanmış bize sıkmış gidip bizde vuralım diyebilirdik. Böyle bir şey yapmadık ve devam ettik.

Bunu biz değil de siz yaptınız dostum, bizde ateş açarken maskeliydik ve karakterlerimizi takip etmeden nasıl Burnout garajından olduğumuzu anlayıp tek kişi bastınız merak konusu.

Düştükten sonra oraya pd geliyor ve silahıma el koyuyor. Amaçsız bir dm yüzünden silahım gidiyor, hem silah iadesi ve kişilerinin ceza almasını istiyorum.
Artık yazmayında sonuçlansın Rosenfeld Jason_Crawford adı sanırım oda aynısını yazacak Roger'ı vurmuşsunuz haberim oldu geldim vurdum asıcak. Arkadaşlar anladım Roger vuruldu diye geldiniz.
Amaçsız bir DM demişsin fakat birlik üyemize sıkmanın IC bir bedeli olmayacağını mı düşündünüz? Bizden birisini vurdunuz ve karşılığında sizde vuruldunuz, polisin o anda gelmesi tamamen senin şanssızlığın.

Lütfen masumu oynamayı bırakıp yapacağınız rollerin devamını ve beraberinde ne getireceğini düşünerek hareketler edin.

Maskeli miydiniz? Chatte Roger Cassel'in maskesiz olduğunun logu var ama sen bilirsin, bana ateş açarsan mermiyi yersin. Sonrada karşılık verme gereği duyarsın, ilk Carwashte sıkmasının sebebi ne olayın onla alakası yokken? Tamamen amaçsız. Cidden bu kadar yeter arkadaşlar, tamam en masum sizsiniz. İyi geceler iyi forumlar, sonuçlanabilir. UNUTMAYIN İLK ATEŞ SİZDEN GELİYOR VE SİZİN HOODUNUZU BASAN BEN DEĞİLİM BENİ İLGİLENDİRMİYOR O KISIM
« Son Düzenleme: 28.11.2022 00:06 Rawzedna »

#19 - 28.11.2022 00:08
Maskeli miydiniz? Chatte Roger Cassel'in maskesiz olduğunun logu var ama sen bilirsin, bana ateş açarsan mermiyi yersin.
Kanka sorduğum soruya hiçbir şekilde cevap vermiyorsun ve saçmalıyorsun, takip etmeden bizi nasıl bulduğuna dair kanıt istiyorum sen ise Roger karakterini gördüm diyorsun. Bu karakter gözünün önünde Burnout garajına girdi mi? Burnout garajından birisi ile görüştüğünü gördün mü?