Konu: DM BURNOUT ÜYELERİ  (Okunma sayısı 596 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2022 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason_Crawford @Rosenfeld Roger Cassel @Bacchus Andrew_Lennon @Rachell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaquon_Brown @TRIxTOE Carol_Frye @salvatores Desh_Erwin @cikolataligofret

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2022 17:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, META

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carwash tarafında silahlı çatışma vardı, o sırada Roger Cassel karakteri ordaydı. Crenshawn'dan olduğunu söylüyor, orada bulunan ekiple dost olduğumuz için sıkmıyoruz. Sonrasında biz arkamızı dönünce ateş ediyor ve düşürüyoruz. Bunun kanıtı yok, gerek duymadığımız için almadık. Onun dün olan logları kontrol edilirse ortaya çıkar zaten. Gelelim bugüne, sokağımda normal bir şekilde duruyorum ve üç kişi geliyor. Roger Cassel, Jason Crawford ve Andrew Lennon. Roger bana gelip sokakta konuşabileceği birinin olup olmadığını soruyor. Ben ise ne için olduğunu birazdan Desh karakterinin uyanacağını söylüyorum. 65'th olayını konuşmaya geldiğini söylüyor ben ise onun karakteri dün ve bugün maskesiz olduğu için dün bize sıkana benzetiyorum. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" dedikten sonra Jason Crawford karakteri maskesini takıp ateş etmeye başlıyor. Maske_35083 zaten kendisine onaylar ya da inkar ederse loglardan bakılabilir. Düştükten sonra oraya pd geliyor ve silahıma el koyuyor. Amaçsız bir dm yüzünden silahım gidiyor, hem silah iadesi ve kişilerinin ceza almasını istiyorum. Şöyle bir şey yazabilirsiniz dün onu düşürmüşsünüz o yüzden gelip sıkabilir. Birincisi; Bizi nerden tanıyor ya da sokağımızı nerden biliyor? İkincisi: Dün biz ona sıkmadığımız halde ilk ateşi o bize açıyorsa haksızdır ve gelip bana bir sonraki gün sıkamaz diye düşünüyorum.Yetkililerin beni anlayacağını umuyorum bizde gidip mix yapıp aa bu burnouttanmış bize sıkmış gidip bizde vuralım diyebilirdik. Böyle bir şey yapmadık ve devam ettik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
DM yediğimin ve onların olduğunun kanıtı. İlk ateş onlardan geliyor emotelerini ve maskelerini hazırlamışlar sıkacakları belli.

Dm yedikten sonra memurların geldiğinin kanıtı

Sistemsel silahıma el konulduğunun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 27.11.2022 19:42 Rawzedna »

#1 - 27.11.2022 18:27
şahitliğimi onaylıyorum ne bu dm arayışı birlikleri habire dm atıyor :)

#2 - 27.11.2022 18:33
Selamlar bana düşen kısmı açıklayayım. Normal sahaya devam ederken orada bir hareketlilik görüyoruz. Sonrasında yerde yatan bir adam görüyorum. Diğer kişi ise kaçıyor ve buda DM kanıtıdır. Benim gördüğüm bu kadar, ayrıca orada iki sultan vardı. Toplu bir şeyler yapıyorlarl.

#3 - 27.11.2022 19:03
Beni ilgilendiren kısmı açıklayacağım. Hangi gün olduğunu tam bilmiyorum fakat bugün biz IC olarak bu olaydan haberimiz oldu ve bizde Roger adlı kişiye sıkan kişileri şehirde aramaya başladık. Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz ve bu konuda yapacağımız şeyi yapıp arayış sonucunda sizi bulduk ve Roger sizinle role girdi. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" diyip geçen gün Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermeniz bu olayı tetikledi ve bizde devreye girdik gereken karşılığı verdik.

#4 - 27.11.2022 19:06
savunma gelecek

#5 - 27.11.2022 19:40
Beni ilgilendiren kısmı açıklayacağım. Hangi gün olduğunu tam bilmiyorum fakat bugün biz IC olarak bu olaydan haberimiz oldu ve bizde Roger adlı kişiye sıkan kişileri şehirde aramaya başladık. Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz ve bu konuda yapacağımız şeyi yapıp arayış sonucunda sizi bulduk ve Roger sizinle role girdi. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" diyip geçen gün Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermeniz bu olayı tetikledi ve bizde devreye girdik gereken karşılığı verdik.
Kendin söylüyorsun, Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermesi. Bana sebepsiz dm atılıyor ne yapayım? Oturayım mı? Orda ondan fazla kişiyiz 1 kişiyi vurup yürüyerek gidemezdi heralde.

İllegal kısımda tanınıyormuşsunuz, ic olarak bundan bir bilgim yok ne tanışmaya ne de bir şey olmaya gelindi. "bu konuda yapacağımız şeyi yapıp" Bu konuda ne yaptığını sslerle atmanı istiyorum cidden merak ettim en ufak bir rol var mı? @KSZ 'nin loglara bakmasını istiyorum. Ve dün maskeliydik nerden yüzümü bildiyseler.

Olayı tetiklemesi onun bana sebepsiz yere sıkıp, bir gün sonra gelip sen bize sıkan değil misin diye sorduğumda tekrar sıkmanız mı? Böyle bir sebep tetikleme olur mu?

Kısaca sıkmaya yer arıyormuşsunuz buda sizi sıkmaya iten bir şey olmuş, bize sıkıp hoodunuza gittikten sonra Wheeler'ın hoodunuza gelmesi ne şaşırtıcı aktif bir savaşta olmamıza rağmen. Ayrıca konuşmaya gelseydiniz daha konuşma başlamadan sıkmazdınız, amacınız belli.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 19:43 Rawzedna »

#6 - 27.11.2022 20:11
Kendin söylüyorsun, Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermesi. Bana sebepsiz dm atılıyor ne yapayım? Oturayım mı? Orda ondan fazla kişiyiz 1 kişiyi vurup yürüyerek gidemezdi heralde.

İllegal kısımda tanınıyormuşsunuz, ic olarak bundan bir bilgim yok ne tanışmaya ne de bir şey olmaya gelindi. "bu konuda yapacağımız şeyi yapıp" Bu konuda ne yaptığını sslerle atmanı istiyorum cidden merak ettim en ufak bir rol var mı? @KSZ 'nin loglara bakmasını istiyorum. Ve dün maskeliydik nerden yüzümü bildiyseler.

Olayı tetiklemesi onun bana sebepsiz yere sıkıp, bir gün sonra gelip sen bize sıkan değil misin diye sorduğumda tekrar sıkmanız mı? Böyle bir sebep tetikleme olur mu?

Kısaca sıkmaya yer arıyormuşsunuz buda sizi sıkmaya iten bir şey olmuş, bize sıkıp hoodunuza gittikten sonra Wheeler'ın hoodunuza gelmesi ne şaşırtıcı aktif bir savaşta olmamıza rağmen. Ayrıca konuşmaya gelseydiniz daha konuşma başlamadan sıkmazdınız, amacınız belli.

Ben burada ne yazmışım biraz dikkatli okuyabilirsin. "Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz" Birliğimizde. Benim olaydan sadece bugün haberim oldu ve araştırma yaptık sen demişsinki maskeliydik nerden tanıdılar. Chatloga yansımış mesajınız var "Sen bize dün sıkan çocuk musun?" diye. Ee madem maskelisin tanınmak istemiyorsun bunu neden yazdın? Biz sadece olayı anlamaya çalıştık sen onu yazarak dün Roger'a sıkan kişilerden biri olduğunu anlamamıza yardımcı oldun.

#7 - 27.11.2022 20:14

Ben burada ne yazmışım biraz dikkatli okuyabilirsin. "Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz" Birliğimizde. Benim olaydan sadece bugün haberim oldu ve araştırma yaptık sen demişsinki maskeliydik nerden tanıdılar. Chatloga yansımış mesajınız var "Sen bize dün sıkan çocuk musun?" diye. Ee madem maskelisin tanınmak istemiyorsun bunu neden yazdın? Biz sadece olayı anlamaya çalıştık sen onu yazarak dün Roger'a sıkan kişilerden biri olduğunu anlamamıza yardımcı oldun.

"Bize sıkan çocuk musun?" Bize diyorum, tüm sokağı kapsar. Sen bana sıkarak tüm birliğe savaş açmış olursun, tanınmak istemiyorum diye bir şey demedim? Maskeliydik nerden gelip sokağımızı buldun? Hala buna cevap veremiyorsun. Yeterli kanıtın yok çünkü, kendi birliğinde adını duyurmuşsan her yerde rastgele sıkan adamları bulabiliyorsun yani. Özel güç kası mı bu? Kendi ss'inde bile konuşma yok mix yaparak gelmişsiniz bölgeme. Gülünç, daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili sonuçlandırır. Ayrıca ss'e bakılırsa emote yok ve sıkıyor, emotesiz işlemden de ceza almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 20:17 Rawzedna »

#8 - 27.11.2022 20:55
Arkadaşı kısaca anlattı zaten, sonuçlanabilir. Benim tarafımca DAHA ileti gelmiyecek gerekmediği sürece.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 21:00 Rawzedna »

#9 - 27.11.2022 21:01
Savunma geliyor.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 21:28 Bacchus »