Beni ilgilendiren kısmı açıklayacağım. Hangi gün olduğunu tam bilmiyorum fakat bugün biz IC olarak bu olaydan haberimiz oldu ve bizde Roger adlı kişiye sıkan kişileri şehirde aramaya başladık. Biz birliğimizde illegal kısımda adımız duyurmuş kişileriz ve bu konuda yapacağımız şeyi yapıp arayış sonucunda sizi bulduk ve Roger sizinle role girdi. "Sen dün bize sıkan çocuk musun?" diyip geçen gün Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermeniz bu olayı tetikledi ve bizde devreye girdik gereken karşılığı verdik.
Kendin söylüyorsun, Roger'ın size ateş edip sizinde ona karşılık vermesi. Bana sebepsiz dm atılıyor ne yapayım? Oturayım mı? Orda ondan fazla kişiyiz 1 kişiyi vurup yürüyerek gidemezdi heralde.
İllegal kısımda tanınıyormuşsunuz, ic olarak bundan bir bilgim yok ne tanışmaya ne de bir şey olmaya gelindi. "bu konuda yapacağımız şeyi yapıp" Bu konuda ne yaptığını sslerle atmanı istiyorum cidden merak ettim en ufak bir rol var mı?
@KSZ 'nin loglara bakmasını istiyorum. Ve dün maskeliydik nerden yüzümü bildiyseler.
Olayı tetiklemesi onun bana sebepsiz yere sıkıp, bir gün sonra gelip sen bize sıkan değil misin diye sorduğumda tekrar sıkmanız mı? Böyle bir sebep tetikleme olur mu?
Kısaca sıkmaya yer arıyormuşsunuz buda sizi sıkmaya iten bir şey olmuş, bize sıkıp hoodunuza gittikten sonra Wheeler'ın hoodunuza gelmesi ne şaşırtıcı aktif bir savaşta olmamıza rağmen. Ayrıca konuşmaya gelseydiniz daha konuşma başlamadan sıkmazdınız, amacınız belli.