Konu: Lucas_Brasseur ve Tyler_Fisher [19.11.2022]  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2022 03:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Brasseur ve Tyler_Fisher @ROHANLİLEGOLAS @korpse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yukarıda beklerken Lucas'ı vurduğumda bir PD ekibi geldi oradaki ekipte doğrulayacaktır Tyler'ın benim yanıma gelip silahı var dediğini.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

İllegal Kural İhlali- PD'e sığınma (Bulamadım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle, İC'de zaten kişilerle savaş durumundayız ve bunu biliyor bu bilinçte oynuyor olduklarını düşünüyorum(z) fakat öncelikle Lucas isimli yamalı üyeyi vuruyorum ardından yukarıya kaçıyorum olası bir departman geldiğinde olay yerinden uzak olmak açısından, ama Tyler karakteri gelip beni buluyor ve arkasına taktığı ekiplere ''SİLAHI VAR'' gibisinden rollere kalkışıyor ve departman beni kovalıyor.

Diğer arkadaş içinde yaralı kural ihlali açık, 5 dakika önce vuruluyor, daha sonra hiç bir şey olmamış gibi motoruna binip önce hastaneye geçiyor daha sonrasında uyarmama rağmen tekrar motoruna binip yola çıkıyor pm'den yazmasam umrunda dahi olmayacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Lucas'ın vurulduğu sahne ve yaralı kural ihlalinin yaptığı kısım.

Tyler'ın PD'e sığındığı kısım. (Chatloga bakılırsa anlaşılacak videoyu başlatmak aklıma gelmedi çünkü böyle bir role gireceğini düşünmedim, kaçarken açtım.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesi dileğiyle.

#1 - 19.11.2022 03:33
Ben orada bir şey göremedim, arkadaşıma söylediğim lafı niye çarpıtıyorsun?

#2 - 19.11.2022 03:40
Öncelikle gülerek şikayeti okudum ve gülerek yanıt vereceğim  :D Sanırım arkadaşın hayatı yok hayatını tamamen sampa adamış her neyse yanıtıma geçeyim.

Dostum kendi kafandan yok o birlikle savaş içerisindeyiz yok bunla yok gidelim şunları vuralım asalım keselim kaçıralım falan filan bu kafayı artık bırakmalısın gerçekten :D Hani burada rp yapıyoruz gece girmişim rp yapacağım arkadaş ikidir sebepsiz yere sıkıp gidiyor retarded saçma sapan roller yapıyor artık baydı dostum.

Birliklerimiz savaş içerisinde ve ben bunu bilmiyor muyum gerçekten? Birlik liderin ile oturulup aynı masada iş yapılmış tüm savaş mevzuları kapatılmış aramızda bir durum yokken gelip beni vurman komik yani dm değilde ne bu? Eğer savaştaysak kanıtları atda ben bileyim yani nasıl bir birlik düzeniniz var ben bunu anlamıyorum. Liderinizi dinlemiyorsunuz yada liderinizin sizden haberi yok garip bir birlik açıkcası. Yani kısaca savaş falan yok arkadaş 10 saat samp oynadığından aklından kuruyor sanırım.

YKI gelirsek bana dm attın, yaralı sürem bitti kalktım hastaneye gittim tedavi oldum ama sen hayatsız olduğun için beni takip etmişsin :D ve bana pmden rol dersi vermeye çalışıyorsun anlamıyorum ben seni, şikayet falan açıyorsun dostum bu ooc kin ne eğer aramızda bir şey varsa bunu çözebiliriz uzlaşabiliriz kin tutmana gerek yok. YKİ yazmışsın ne yapayım? Yerde sürünüp hastaneye mi gideyim yani topalayayım mı? Ne yapmaya çalışıyorsun ben anlamıyorum gerçekten.

Tyler karakteri ile bir bağlantım yoktu polisler onu kovalıyormuş sanırım gerisini bilmiyom.

#3 - 19.11.2022 04:12
Öncelikle gülerek şikayeti okudum ve gülerek yanıt vereceğim  :D Sanırım arkadaşın hayatı yok hayatını tamamen sampa adamış her neyse yanıtıma geçeyim.

Dostum kendi kafandan yok o birlikle savaş içerisindeyiz yok bunla yok gidelim şunları vuralım asalım keselim kaçıralım falan filan bu kafayı artık bırakmalısın gerçekten :D Hani burada rp yapıyoruz gece girmişim rp yapacağım arkadaş ikidir sebepsiz yere sıkıp gidiyor retarded saçma sapan roller yapıyor artık baydı dostum.

Birliklerimiz savaş içerisinde ve ben bunu bilmiyor muyum gerçekten? Birlik liderin ile oturulup aynı masada iş yapılmış tüm savaş mevzuları kapatılmış aramızda bir durum yokken gelip beni vurman komik yani dm değilde ne bu? Eğer savaştaysak kanıtları atda ben bileyim yani nasıl bir birlik düzeniniz var ben bunu anlamıyorum. Liderinizi dinlemiyorsunuz yada liderinizin sizden haberi yok garip bir birlik açıkcası. Yani kısaca savaş falan yok arkadaş 10 saat samp oynadığından aklından kuruyor sanırım.

YKI gelirsek bana dm attın, yaralı sürem bitti kalktım hastaneye gittim tedavi oldum ama sen hayatsız olduğun için beni takip etmişsin :D ve bana pmden rol dersi vermeye çalışıyorsun anlamıyorum ben seni, şikayet falan açıyorsun dostum bu ooc kin ne eğer aramızda bir şey varsa bunu çözebiliriz uzlaşabiliriz kin tutmana gerek yok. YKİ yazmışsın ne yapayım? Yerde sürünüp hastaneye mi gideyim yani topalayayım mı? Ne yapmaya çalışıyorsun ben anlamıyorum gerçekten.

Tyler karakteri ile bir bağlantım yoktu polisler onu kovalıyormuş sanırım gerisini bilmiyom.
Aynen, OOC yollarla birlik liderinden özür dileyince İC'de yaptıklarınız bitmiş sayılıyor. Farkında mısın birliğindeki adamlar savaşta olduğumuz için korkularından oyuna giremiyor? Ayrıca yalan konuşmamanızı öneririm, bu şikayeti açana kadar Pagans birliği üyesi ''FULL PATCH'' yamalıydın ne olduda birlikten çıktın sistemsel tanımıyorum ayağına mı yatıyorsun?

#4 - 19.11.2022 04:27

Aynen, OOC yollarla birlik liderinden özür dileyince İC'de yaptıklarınız bitmiş sayılıyor. Farkında mısın birliğindeki adamlar savaşta olduğumuz için korkularından oyuna giremiyor? Ayrıca yalan konuşmamanızı öneririm, bu şikayeti açana kadar Pagans birliği üyesi ''FULL PATCH'' yamalıydın ne olduda birlikten çıktın sistemsel tanımıyorum ayağına mı yatıyorsun?

:D :D :D Dostum ne saçmalıyorsun? Senin birlik liderin ve benim birlik liderim aynı masada rol yaptılar bu savaş bitti demek kendi kafana göre neden savaş çıkarıyorsun anlamıyorum :D Birde demişsin birlik üyelerimiz korkudan oyuna giremiyor falan :D saçmalama milette oyun zevki bırakmadığınız için oyuna girmiyorlar yani anlıyacağın senin gibi günde 10 saat samp oynamıyorlar kimsede zevk kalmadığı için oyuna girmiyorlar.  OOC özür dilemiş falan sen çok kinlenmişsin bi oyundan çık, dışarıya falan çık dost.

#5 - 19.11.2022 04:28
Ayrıca benim bir alakam yok, senin birlik liderinden neden özür dileyeyim bize küstü mü?  :-\ :-\

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 19.11.2022 07:03
Tyler için yeterli bir kanıt yok.

Lucas Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. Silahla vurulmanız sonucu motor sürmek için en azından 1 saat boyunca yaralı rolü yapmanız gerekiyor.