Öncelikle gülerek şikayeti okudum ve gülerek yanıt vereceğim

Sanırım arkadaşın hayatı yok hayatını tamamen sampa adamış her neyse yanıtıma geçeyim.
Dostum kendi kafandan yok o birlikle savaş içerisindeyiz yok bunla yok gidelim şunları vuralım asalım keselim kaçıralım falan filan bu kafayı artık bırakmalısın gerçekten

Hani burada rp yapıyoruz gece girmişim rp yapacağım arkadaş ikidir sebepsiz yere sıkıp gidiyor retarded saçma sapan roller yapıyor artık baydı dostum.
Birliklerimiz savaş içerisinde ve ben bunu bilmiyor muyum gerçekten? Birlik liderin ile oturulup aynı masada iş yapılmış tüm savaş mevzuları kapatılmış aramızda bir durum yokken gelip beni vurman komik yani dm değilde ne bu? Eğer savaştaysak kanıtları atda ben bileyim yani nasıl bir birlik düzeniniz var ben bunu anlamıyorum. Liderinizi dinlemiyorsunuz yada liderinizin sizden haberi yok garip bir birlik açıkcası. Yani kısaca savaş falan yok arkadaş 10 saat samp oynadığından aklından kuruyor sanırım.
YKI gelirsek bana dm attın, yaralı sürem bitti kalktım hastaneye gittim tedavi oldum ama sen hayatsız olduğun için beni takip etmişsin

ve bana pmden rol dersi vermeye çalışıyorsun anlamıyorum ben seni, şikayet falan açıyorsun dostum bu ooc kin ne eğer aramızda bir şey varsa bunu çözebiliriz uzlaşabiliriz kin tutmana gerek yok. YKİ yazmışsın ne yapayım? Yerde sürünüp hastaneye mi gideyim yani topalayayım mı? Ne yapmaya çalışıyorsun ben anlamıyorum gerçekten.
Tyler karakteri ile bir bağlantım yoktu polisler onu kovalıyormuş sanırım gerisini bilmiyom.