Konu: [18/11/2022] Blayne Boichev  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2022 17:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Crex  Blayne Boichev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Forza_g @mami_xx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lashawn karakteriyle küçük çaplı bir çatışmaya girdik. Lashawn, aracına binip kaçtı ve olay bitti. Olay bittikten sonra arkamdan mermi yedim, hasarlarıma baktığım zaman Blayne Boichev @Crex karakterini gördüm. Dm atma nedenini gerçekten merak ediyorum. Acaba bunu yaparken ne düşündü?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 18.11.2022 17:46
Şahitliğimi onaylıyorum. Sebepsizce birden Krishan_Bhattavadekar karakterine sıkmaya başladı.

#2 - 18.11.2022 17:48
Selamlar Lashawn karakteriyle dolaşıyorduk benden biraz uzaklaştı  sonra silah seslerini duydum gittiğimde Lashawn ile çatışıyordunuz ayrıca Lashawn araca binmedi size halen sıkıyordu bende arkadan sana sıktım.

#3 - 18.11.2022 17:52
Selamlar Lashawn karakteriyle dolaşıyorduk benden biraz uzaklaştı  sonra silah seslerini duydum gittiğimde Lashawn ile çatışıyordunuz ayrıca Lashawn araca binmedi size halen sıkıyordu bende arkadan sana sıktım.
Dolaştığına dair kanıt at. Aracına binip gitti, olayın hiçbir yerinde yoktun. Bunu vurayım "hehehe" diyerek geziyorsun, biliyorum. Yanında dolaştığının ve ona sıkmaya devam ettiğimin kanıtını atarsan çok sağlıklı olur.
« Son Düzenleme: 18.11.2022 17:54 doganay0781 »

#4 - 18.11.2022 17:56

En başından beri ekran görüntüsü alıyorum ve hiçbir yerde yoksun. Sıkmaya devam ettin diyorsun, daha video kaydın yok. Aracıyla giderken arkadan gelip bana sebepsizce sıktın.

#5 - 18.11.2022 17:57
Dolaştığına dair kanıt at. Aracına binip gitti, olayın hiçbir yerinde yoktun. Bunu vurayım "hehehe" diyerek geziyorsun, biliyorum. Yanında dolaştığının ve ona sıkmaya devam ettiğimin kanıtını atarsan çok sağlıklı olur.
Canım sıkıldığı için sana sıktığım felan yok adam araca binip gitmedi varsa ssin gittiğine dair at sana sıkıyordu bende arkadan sana sıktım ortada DM felan yok arkadaş olduğumuzu oda doğrulayacak yanında dolaşıyordum.

#6 - 18.11.2022 17:58

En başından beri ekran görüntüsü alıyorum ve hiçbir yerde yoksun. Sıkmaya devam ettin diyorsun, daha video kaydın yok. Aracıyla giderken arkadan gelip bana sebepsizce sıktın.
Sana sebepsizce felan sıkmadım kanka inanmamak için çabalıyosun silah seslerini duydum geldim ona sıkıyodunuz bende sana sıktım.

#7 - 18.11.2022 17:59

Sana sebepsizce felan sıkmadım kanka inanmamak için çabalıyosun silah seslerini duydum geldim ona sıkıyodunuz bende sana sıktım.
Silah sesini nereden duymaya başladın? Ayrıca ona sıktığımı nereden anladın? Aracına binip gidiyordu, ismini nasıl gördün? Hissettin mi?

#8 - 18.11.2022 18:04

Silah sesini nereden duymaya başladın? Ayrıca ona sıktığımı nereden anladın? Aracına binip gidiyordu, ismini nasıl gördün? Hissettin mi?
Car Wash etrafında dolaşıyodum Lashawn karakterini gördüm o aşşağı atladığı zaman önünüzden geçip arkanıza dolaştım onunla çatıştığınızı gördüm bende sana sıktım harita büyük.
« Son Düzenleme: 18.11.2022 18:08 Crex »

#9 - 18.11.2022 18:45
Şahit olarak bir ekleme daha yapacağım; Car Wash etrafında kimse yoktu bunu @mami_xx  doğrulayabilir. O aşşağıya atladığı zaman bende oradaydım seni hiç bir şekilde görmedim oranın yakınından bile geçmedin. Ayrıca bir saniyede nasıl arkasını dolaşabiliyorsun. Eğer ssli kanıtların yoksa daha fazla yazı yazmana gerek yok. Savunman bu kadar ise sonuçlanabilir. Admin arkadaşları yormayalım. İyi forumlar.