0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Selamlar Lashawn karakteriyle dolaşıyorduk benden biraz uzaklaştı sonra silah seslerini duydum gittiğimde Lashawn ile çatışıyordunuz ayrıca Lashawn araca binmedi size halen sıkıyordu bende arkadan sana sıktım.
Alıntı yapılan: Crex - 18.11.2022 17:48Selamlar Lashawn karakteriyle dolaşıyorduk benden biraz uzaklaştı sonra silah seslerini duydum gittiğimde Lashawn ile çatışıyordunuz ayrıca Lashawn araca binmedi size halen sıkıyordu bende arkadan sana sıktım. Dolaştığına dair kanıt at. Aracına binip gitti, olayın hiçbir yerinde yoktun. Bunu vurayım "hehehe" diyerek geziyorsun, biliyorum. Yanında dolaştığının ve ona sıkmaya devam ettiğimin kanıtını atarsan çok sağlıklı olur.
En başından beri ekran görüntüsü alıyorum ve hiçbir yerde yoksun. Sıkmaya devam ettin diyorsun, daha video kaydın yok. Aracıyla giderken arkadan gelip bana sebepsizce sıktın.
Alıntı yapılan: doganay0781 - 18.11.2022 17:56En başından beri ekran görüntüsü alıyorum ve hiçbir yerde yoksun. Sıkmaya devam ettin diyorsun, daha video kaydın yok. Aracıyla giderken arkadan gelip bana sebepsizce sıktın. Sana sebepsizce felan sıkmadım kanka inanmamak için çabalıyosun silah seslerini duydum geldim ona sıkıyodunuz bende sana sıktım.
Alıntı yapılan: Crex - 18.11.2022 17:58Alıntı yapılan: doganay0781 - 18.11.2022 17:56En başından beri ekran görüntüsü alıyorum ve hiçbir yerde yoksun. Sıkmaya devam ettin diyorsun, daha video kaydın yok. Aracıyla giderken arkadan gelip bana sebepsizce sıktın. Sana sebepsizce felan sıkmadım kanka inanmamak için çabalıyosun silah seslerini duydum geldim ona sıkıyodunuz bende sana sıktım. Silah sesini nereden duymaya başladın? Ayrıca ona sıktığımı nereden anladın? Aracına binip gidiyordu, ismini nasıl gördün? Hissettin mi?