Konu: [11.11.2022 - Ceco_Enyo, Radoslav_Krasimirov ] Birçok ihlal  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 11.11.2022 03:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ceco_Enyo, Radoslav_Krasimirov ( @NooNooTheGood )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sebastian_Cavalleria ( @berkcankayarr ), Laura_Espinoza ( @cavarly )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2022 - 02:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
DM, Brawl rolünde silah, yasaklı dosya (frameratevigilante.asi) kullanımı.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar. Birlik üyeleriyle birlikte barda rol yapıyorduk. Barda rol yaptığımız esnada birden fazla defa maskeli kişiler bağırarak araçların çalındığını söylüyor. İlk bağırdıklarında duymazdan geliyoruz, sonrasında bizim de arabamızı çalıyorlar. Dışarı çıktığımızda ise arabamızı çalan kişiyi ( Ceco_Enyo ) görüyoruz. Yanına gidip arabadan inmesini söylüyoruz. Arabadan inmediğinde ise Juan Morelo yumruk atıyor. Juan Morelo'nun emotesine Ceco Enyo emote üzerinden karşılık veriyor. Arabayı biraz ileri çekip brawl rolüne emote ile karşılık vermesine rağmen inip sıkıyorlar. Ayrıca, Ceco Enyo'nun videoda da net bir şekilde frameratevigilante.asi kullandığı gözüküyor. O kadar hızlı bir şekilde hareket etmesinin başka bir açıklaması olamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/l9wezl
Maskeli kişi bu arkadaşlar mı bilgim yok. Bakılabilir.

Ek açıklamalar(varsa): Barda rol yapan insanların birden fazla kez arabasını çalıp üstüne barın içerisine girip "arabanız çalınıyor" diye bağırıyorlar. Tek amaçları DM. Gerçekten araba çalma rolüne girecek bir adam gidip de külüstür bir arabayı çalmaz zaten. Amaçlarının bariz bir şekilde DM olduğu belli. Ayrıca kullandıkları yasaklı asi dosyasından da işlem görmeliler.

« Son Düzenleme: 11.11.2022 03:36 Lassians »

#1 - 11.11.2022 03:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.11.2022 03:37
Savunma yarın gelecek.

#3 - 11.11.2022 14:56
Sataşıp olay yaratan senin arkadaşların ilk teması karşı taraf başlatıyor ve karakterime yumruk atıyor, karakterim kendini savunmak için silahını çıkartıp ateşliyor. Anlaşmalı brawl atmadığımız için silah çıkartmamız doğal.

Yasaklı dosya falan kullanmıyorum işim olmaz, sağ tıkı bırakmadığım için aynı anda ateş açtığımız için bug olmuş olabilir.

#4 - 11.11.2022 15:18
Selamlar, arkadaşıma katılıyorum. Amacım orada ateş etmek değildi, karşı taraf çekince arkadaşıma yardım amaçlı bende silahımı çektim.

#5 - 11.11.2022 16:00
Merhaba, iyi günler.

Üzülerek söylüyorum ki, yaptığınız rolün tutulabilecek bir yanı bulunmuyor. Öncelikle Deep James'in (mekânın adını bilmiyorum) mekânında oluşum üyelerimizle rol yaparken dışarıdan maskeli bağırma sesleri geldi; "ARAÇ ÇALINIYOR!" O sırada biz rolümüze devam ediyorduk. Mekân içinde Enzo Rubiano karakteri vesaire varken, onlar benim aracımı çalmış olabilir rollerine giriştiği halde, biz takmadık bile. Birkaç dakika sonra tekrar maskeli bir bağırma sesi geldi; "KASALI BİR ARAÇ ÇALINIYOR!" Juan Morelo'nun aracının kasalı bir araç olmasına rağmen biz yine takmadan rolümüze devam ettik. Deep James mekânı kapattığını söyleyince mekândan ayrıldık. Dışarıya çıktığımızda Juan Morelo'nun aracı çalınmış, çalan karakter Cesar Colina'nın aracına çarpıyordu. Öncelikle inmesini söylesekte Radoslav karakteri "Yapmamalısın, onun kim olduğunu bilmiyorsun." gibi kelimeler kullandı. Juan Morelo, Ruiz Sanz Cartel'in yüksek rütbelisi gidip adama yumruk atınca, Ceco da ona yumruk attı. Sonrasında ben Ceco yumruk atınca yumruk attım. Adam inip bir anda ateş açmaya başladı, Radoslav da yardımcı oldu. Beklemiyorduk dahi.

DİP NOT: Orada birçok araç varken neden Ruiz Sanz'a ait araç çalındı? Lüks araçlar mevcuttu. Kasalı, laf yerindeyse "boktan" bir araç. Neden biz çıkana kadar inadına mekânın içine maskeli şekilde bağırıldı? Bariz DM arıyordunuz arkadaşlar.

Keyifli günler.

#6 - 11.11.2022 19:34
Saat zaten geçti çok fazla gezdik araç bulamadık, oradaki arabaların çoğu kilitliydi ama kasalı aracın kilidi açıktı çaldık.

Hırsız nimet seçmez

#7 - 11.11.2022 19:46
Sataşıp olay yaratan senin arkadaşların

Juan Morelo karakterinin arabasını çalıp sonra maskeli şekilde bulunduğumuz mekanda “Araç çalıyorlar.” diye bağırdınız. İlk başta umursamamıza rağmen bir on dakika geçtikten sonra tekrardan “Kasalı aracı çalıyorlar.” şeklinde bağırdınız.

Niyetinizi anladığımızdan ötürü çok role girmeyi tercih etmemiştik ama rolde mekan kapanıyordu ve çıkmamız gerekiyordu. Mecburen sizle role girdik ve arabadan inmeni söyleyip, yumruk attık. Videoda da göründüğü üzere siz de aynı şekilde emote ile karşılık verdiniz ve yumruk attınız.
Spoiler: GösterGizle

DM sevdasından mıdır yoksa dayak yeme korkusundan mıdır bilinmez ama brawl rolüne girmişken, önceden kopyalayıp, hazırlığını yaptığınız silah çekme emotesini verip ateş etmeye başladınız.

Amacım orada ateş etmek değildi, karşı taraf çekince arkadaşıma yardım amaçlı bende silahımı çektim.

Silahı arkadaşın çekti, her ne kadar o arbede esnasında mantık dışı olsa da. Arkadaşın emote
verdiğini gördüğün gibi aynı şekilde sen de ateş etmeye başladın. Üstelik olayla hiçbir alakası olmayan Deep James karakteri dahil öldürdünüz.

Saat zaten geçti çok fazla gezdik araç bulamadık, oradaki arabaların çoğu kilitliydi ama kasalı aracın kilidi açıktı çaldık.

Hırsız nimet seçmez
Hırsız nimet seçmiyor ama yakalanmak için de mekanın içerisine araç çalıyorlar diye bağırmıyor. Madem rolüne bu kadar düşkünsün başta arabayı çalıp kaçsaydınız ya? Biz mekandan çıkmamıza rağmen orada bekliyordunuz. Kaçsan kaçardın. Bariz bir şekilde DM arıyorsunuz. Daha inkar etme sebebi ne?

#8 - 11.11.2022 20:00
Sataşıp olay yaratan senin arkadaşların

Juan Morelo karakterinin arabasını çalıp sonra maskeli şekilde bulunduğumuz mekanda “Araç çalıyorlar.” diye bağırdınız. İlk başta umursamamıza rağmen bir on dakika geçtikten sonra tekrardan “Kasalı aracı çalıyorlar.” şeklinde bağırdınız.

Niyetinizi anladığımızdan ötürü çok role girmeyi tercih etmemiştik ama rolde mekan kapanıyordu ve çıkmamız gerekiyordu. Mecburen sizle role girdik ve arabadan inmeni söyleyip, yumruk attık. Videoda da göründüğü üzere siz de aynı şekilde emote ile karşılık verdiniz ve yumruk attınız.
Spoiler: GösterGizle

DM sevdasından mıdır yoksa dayak yeme korkusundan mıdır bilinmez ama brawl rolüne girmişken, önceden kopyalayıp, hazırlığını yaptığınız silah çekme emotesini verip ateş etmeye başladınız.

Amacım orada ateş etmek değildi, karşı taraf çekince arkadaşıma yardım amaçlı bende silahımı çektim.

Silahı arkadaşın çekti, her ne kadar o arbede esnasında mantık dışı olsa da. Arkadaşın emote
verdiğini gördüğün gibi aynı şekilde sen de ateş etmeye başladın. Üstelik olayla hiçbir alakası olmayan Deep James karakteri dahil öldürdünüz.

Hırsız nimet seçmez
Hırsız nimet seçmiyor ama yakalanmak için de mekanın içerisine araç çalıyorlar diye bağırmıyor. Madem rolüne bu kadar düşkünsün başta arabayı çalıp kaçsaydınız ya? Biz mekandan çıkmamıza rağmen orada bekliyordunuz. Kaçsan kaçardın. Bariz bir şekilde DM arıyorsunuz. Daha inkar etme sebebi ne?

Alıntı

İki kişiye dört kişi saldırmak ne kadar mantıklı ki? Realistik düşün. Üzerimde silah varken her zaman emote'u hazır tutarım, burada sıkıntı yok.

Alıntı

Siz yaralandıktan sonra yumruk atmaya başladı, elimizde silah varken? :D

#9 - 11.11.2022 20:12
oluşum liderin dahi aptallık yapmış, hak etmiş şikayet açın diyor. her neyse, uzamasın. savunmalar yapıldıysa sonuçlanabilir