Merhaba, iyi günler.
Üzülerek söylüyorum ki, yaptığınız rolün tutulabilecek bir yanı bulunmuyor. Öncelikle Deep James'in (mekânın adını bilmiyorum) mekânında oluşum üyelerimizle rol yaparken dışarıdan maskeli bağırma sesleri geldi; "ARAÇ ÇALINIYOR!" O sırada biz rolümüze devam ediyorduk. Mekân içinde Enzo Rubiano karakteri vesaire varken, onlar benim aracımı çalmış olabilir rollerine giriştiği halde, biz takmadık bile. Birkaç dakika sonra tekrar maskeli bir bağırma sesi geldi; "KASALI BİR ARAÇ ÇALINIYOR!" Juan Morelo'nun aracının kasalı bir araç olmasına rağmen biz yine takmadan rolümüze devam ettik. Deep James mekânı kapattığını söyleyince mekândan ayrıldık. Dışarıya çıktığımızda Juan Morelo'nun aracı çalınmış, çalan karakter Cesar Colina'nın aracına çarpıyordu. Öncelikle inmesini söylesekte Radoslav karakteri "Yapmamalısın, onun kim olduğunu bilmiyorsun." gibi kelimeler kullandı. Juan Morelo, Ruiz Sanz Cartel'in yüksek rütbelisi gidip adama yumruk atınca, Ceco da ona yumruk attı. Sonrasında ben Ceco yumruk atınca yumruk attım. Adam inip bir anda ateş açmaya başladı, Radoslav da yardımcı oldu. Beklemiyorduk dahi.
DİP NOT: Orada birçok araç varken neden Ruiz Sanz'a ait araç çalındı? Lüks araçlar mevcuttu. Kasalı, laf yerindeyse "boktan" bir araç. Neden biz çıkana kadar inadına mekânın içine maskeli şekilde bağırıldı? Bariz DM arıyordunuz arkadaşlar.
Keyifli günler.