Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 387 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2022 00:26
Geri çekildi, sorunu konuşarak hallettik.
« Son Düzenleme: 11.11.2022 02:43 Ducatro »

#1 - 10.11.2022 01:41
sürücüyüm yazayım dedim hem canları gitmiyor hem de videoyu dikkatli izlerseniz arka teker patlayıp tamir oluyor

#2 - 10.11.2022 01:42

Selamlar, savaşa kokain içerek girdim canım 124+40'dan 164 civarıydı, motoru süren arkadaşla birlikte  kaçarken hit yiyorum, videonun devamını da atabilirler, GOD açmadığım için PM gelene kadar SS almıyorum haliyle. PM geldikten sonra da mevcut canımı göstermek adına SS alıyorum o SS'de yukarıdadır. 100 hasar civarı alıyorum kısacası, savunmam bu yöndedir.

#3 - 10.11.2022 02:16
Videonun devamında seni ve arkadaşını takip etmiyoruz. Bunun sebebi ise hasar yemiyor oluşunuz. Saat 1:55'te mermi atıyoruz. Attığın ss'te saat 1:58 arada üç dakika gibi bir zaman dilimi mevcut. O esnada birşeyler yapıp yapmadığını başkası ile sıkışıp sıkışmadığını bilemem. Mermi attığımız kısımda senin kendi ekranından bir kayıt veyahut ss'in var ise motor üstünde senin ve arkadaşının buraya kanıt olarak sunmasını istiyorum.

#4 - 10.11.2022 02:46
Son kez yazıp gidiyom. Size godmode diye pm attım çünkü öylesiniz. Chatte ne saat var ne bir kanıt var, Khambattanın da dediği gibi üç dakikalık bir ara bulunuyor. O üç dakika içerisinde arkadaşlarına sesten " beyler acil bana hit atın" diyebilirsin olası bir durum veya kendi imkanlarınla tek başına çatıldan atlayıp hit yiyebilirsin. Diğer bir durum senin koko çekip çekmediğini de bilmiyoruz sende ilerleyen zamanlarda kokain bugu deme ciddi intihar ederim. Kanıt niteliğinde bir şey varsa atmanızı rica ediyorum

#5 - 10.11.2022 13:37
Ne kadar güzel biliyorsunuz bu işin "inceliklerini" ne yazık ki söyledikleriniz sadece suçlamayla kalıyor, ek olarak Ducatro videonun devamında takip etmediğimizi söylüyor, lakin takip ettiklerini biliyorum garajın kapısına kadar giriyorlar, daha temiz bir şikayet için videonun tamamını da atarsanız daha dürüst şikayet açmış olursunuz. Şunu da şöyle bırakalım da Ducatro yine 180 derece sönmesin delil karartmada.

Videonun devamında seni ve arkadaşını takip etmiyoruz. Bunun sebebi ise hasar yemiyor oluşunuz. Saat 1:55'te mermi atıyoruz. Attığın ss'te saat 1:58 arada üç dakika gibi bir zaman dilimi mevcut. O esnada birşeyler yapıp yapmadığını başkası ile sıkışıp sıkışmadığını bilemem. Mermi attığımız kısımda senin kendi ekranından bir kayıt veyahut ss'in var ise motor üstünde senin ve arkadaşının buraya kanıt olarak sunmasını istiyorum.

Kazanmaya olan açlığın ve kinin açık vermene neden oluyor ahbabim, biraz daha dikkat et saldırırken çok açık veriyorsunuz.

#6 - 10.11.2022 13:45
Ne kadar güzel biliyorsunuz bu işin "inceliklerini" ne yazık ki söyledikleriniz sadece suçlamayla kalıyor, ek olarak Ducatro videonun devamında takip etmediğimizi söylüyor, lakin takip ettiklerini biliyorum garajın kapısına kadar giriyorlar, daha temiz bir şikayet için videonun tamamını da atarsanız daha dürüst şikayet açmış olursunuz. Şunu da şöyle bırakalım da Ducatro yine 180 derece sönmesin delil karartmada.

Kazanmaya olan açlığın ve kinin açık vermene neden oluyor ahbabim, biraz daha dikkat et saldırırken çok açık veriyorsunuz.
Kazanmaya olan açlık mı? sizin de ölümsüz olmayı ne kadar sevdiğinizi gördük :D

#7 - 10.11.2022 14:20

Dönme ve kin demişsin seni tanımam etmem. Oyun için üslubunu bozacağına korumanı öneririm. Birde orada sıktıktan sonra evet seni takip etmdik, ama bu demek değil yani şöyle birşey demedim daha sonrasında sizin oraya gelmediğimiz gibi, algı ve manüpile etmeyi birlik adına bırakın. Bu oyunu oynayacaksanız kurallarına göre oynayın. Eğer öyle yapmayacaksan 180 derece dönmeyi bırak ve savunmanı yap.
« Son Düzenleme: 10.11.2022 14:22 Ducatro »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#8 - 10.11.2022 15:53
yine mi kokain bugı

#9 - 10.11.2022 15:57
Arkadaşlar kışkırtmanıza gerek yok beklediğinizi alamayacaksınız; savunmam yukarıdaki fotoğraftadır 164 canla savaşa girdim 100 hasar aldım, zaten Ballantine'e raporuma bakmış gidip arkadaşıma "Bana bir sıksana gev gev." diyecek değilim, oyunu sizin gibi oynamıyoruz merak etmeyin. Kokain bug'u olduğunu da söylemedim zaten, kokain içtim dedim.