Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.11.2022 17:07
Arkadaşlar kışkırtmanıza gerek yok beklediğinizi alamayacaksınız; savunmam yukarıdaki fotoğraftadır 164 canla savaşa girdim 100 hasar aldım, zaten Ballantine'e raporuma bakmış gidip arkadaşıma "Bana bir sıksana gev gev." diyecek değilim, oyunu sizin gibi oynamıyoruz merak etmeyin. Kokain bug'u olduğunu da söylemedim zaten, kokain içtim dedim.
Dediğim gibi kimsin nesin bilmiyorum, sana realistik tarafsız bir şey söylüyorum. O üç dakika içerisinde senin ne yaptığını bilemem. Eğer bir sorun yok ise zaten kanıt sunarsın, kanıt sunmanı bekliyorum. Boş cümleler kurup konuyu başka yerlere çekiştirip algı yaratmana gerek yok.

#11 - 10.11.2022 19:03
Bize ateş açtınız evet arkamdaki arkadaşım düşmedi. Sizde direğe vurduktan sonra karakterime 1-2 tane isabet ettirebilidiniz. Gerekli loglar vesaire herşey incelenebilir. Oyuna zaten arada sırada giriyorum birde hile açıp milletin keyfini kaçırmaya hiç niyetim yok. İyi forumlar iyi oyunlar arkadaşlar.

#12 - 10.11.2022 19:07
Kanıtlar, savunmalar fazlasıyla yetersiz. Yetkili kararı bekleniyor.

#13 - 10.11.2022 19:12
Bize ateş açtınız evet arkamdaki arkadaşım düşmedi. Sizde direğe vurduktan sonra karakterime 1-2 tane isabet ettirebilidiniz. Gerekli loglar vesaire herşey incelenebilir. Oyuna zaten arada sırada giriyorum birde hile açıp milletin keyfini kaçırmaya hiç niyetim yok. İyi forumlar iyi oyunlar arkadaşlar.
Hile açıp üstünlük kurma taraftarı olmadığını iki şikayette de söyledin. Fakat CamHunt'u savaşta üstünlük için kullanıp 1000dk jail yedin. Yetkililer bu durumu göz önünde bulundurarak yorumlarsa sevinirim.

#14 - 14.11.2022 18:00
Arşiv.