Konu: 7/11/2022 - Caine Blackhand - Lance Perkins, Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak.  (Okunma sayısı 903 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#10 - 07.11.2022 13:55
Oyunda olmadığı halde benim bölgede olduğumu da görüyor arkadaş, ilginç gerçekten.

#11 - 07.11.2022 13:55
Spoiler: GösterGizle
Anlayışsızlığınıza bir şey diyerek vakit kaybetmeden savunmamı yapacağım.

Burnout ile savaştaydık, VCN taraflarına taşındı çatışma beş tane sahada üç tane de etrafta gezen birlik üyem vardı benle birlikte yedi.

Fotoğraflarda gözükmüyor ama Demyan Grigorev ve Lance Perkins'de çatışmada benimleydi polis arkadaşlar da kin gütmedilerse kabul ederler zaten.

Ardından bölgeye Aaron Kennedy ve Conroy Atkinson iki kişi geldiler. Bizden bir tek Demyan karakteri Burnout tarafından vurulmuştu hala üç tane adam benden ayrı bölgede geziyordu. Çatışmaya başladık polislerle ben 1 can ya da 13 can kalmış olmalıyım can barım siyaha filan dönüştü, player removed hatası aldım sabah vakitlerinde Skybox Realistica kurmuştum ve oyundan düştüm, oyuna girerken SAMP Client'i hata raporsuz bir hata verdi. Skybox'u sildim tekrar girdim kafamın üzerinde graffiti çıktı.

Ardından tekrar çıkıp temiz kurulum yaptım o sırada garajımdan Chris Maller beni alıp garaja götürdü, maskeli sıkıp sıkmadığımdan emin olmadığım için dışarıya çıkmadım. Chris Maller bölgede dolanıp polisle irtibata geçti ben de arkasına bindim motorun. Polislerin önünde maskesiz durunca aranmadığımı anladım ve silahlarımı geri aldım. Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Yani kısacası çatışma devam ederken Crash yedim, birlik üyelerim bölgeye geldiler hatta Lance Perkins sürekli dikkat dağıtıyordu. Chris geldi beni aldı ve Punisher garaja götürdü, orada çatışmaya devam edelim dedik çünkü PD ekipleri beni yaralı konumuna düşüremedi orada aktif çatışma dönseydi de beşe karşı iki ezici üstünlükle alırdık. Oyuna girdiğimde beni "Role devam edecek misin?" diye darlamaları "AK'yi ver bırakalım." tarzı konuşmaları irite ediciydi arkadaşların. Role devam etmek istiyorlarsa önce Sürekli Roleplay kuralını öğrenin, ardından yine çok devam etmek istiyorsanız aynı senaryoyu tekrarlayalım. Hakkınızda açılmış onlarca şikayet var ve hepsi de FearRP'den kaynaklı lütfen Robocop gibi ya da Hans Gruber gibi PD karakteri yönetmeyin. Kendi zevkinizi kısıtlamakla kalmayıp başkalarının da keyfini baltalıyorsunuz. Kanımca açılan şikayetin bir ihlal içermediğini savunuyorum.

[spoiler= Önlerinde duruyorum aranmam var mı tescil etmek için, alınmaya çalışsaydık çatışmaya girecektik PD ile]

Chris Maller tarafından garaja bırakılıyorum, maskeliyken özel skinden tanıma rolü yapmasınlar diye kıyafet değişiyorum.: GösterGizle

Alıntı
Yirmi dakika sonra giriyorsun, bu kadar memur seni bekleyemez. Yapman gereken şey silahlarına birlikte role devam etmek, sen burada bariz bir şekilde rolü kendine çeviriyorsun. O arkadaşın seninle nereden iletişim kurup gelip seni aldı girdiğin gibi? Bunları yanıtlarsan sevinirim.

Yirmi dakika sonra girmedim ilk girişim üç dakika sonraydı loglardan kontrol edilebilir, ama SKYBOX silmemin ardından hata raporsuz crashi düzeltmeye harcadım vaktimi. Kaldı ki hemen üç dakika içerisinde girsem rol bizim avantajımıza olurdu benim oyuna giremememden dolayı birlik üyelerim sağa sola dağılmış şu an edindiğim bilgiye göre.

Bir de kardeşim siz benim birlik üyelerimi aşağılayacak kalibrede insanlar değilsiniz; ben de değilim yönetim de değil. Laflarınızı düzgün seçin kalbiniz kırılmasın. Kararı veren yönetim ekibi olacak taleplerinizi düzgün bir üslupla belirtin.
« Son Düzenleme: 07.11.2022 14:25 lencarst »

#12 - 07.11.2022 13:56
Şahitliğimi onaylıyorum, Caine Blackhand için bir kaç şey yazacağım.

12.43'de seni tek başına köşeye sıkıştırıyoruz ve bağlantını kasti olarak koparıyorsun çünkü oradan çıkamıyacağını sende biliyorsun, ek olarak adamlarım vardı diyorsun video kaydı da atabiliriz, sen hariç bir kişi orada yoktu. 13.10'da oyuna giriyorsun (yaklaşık 27 dakika) kusura bakma, 27 dakika senin başında bekliyemeyiz, 27 dakika sonunda oyuna giriyorsun ve adamların seni alıyor, silahlarını saklıyorsun ve bize PM atıyorsun role devam edelim diye, kusura bakmada bunun rolü mü kaldı?

R20'sin böyle vizyonsuz davranışlar sergileyerek birliğindeki adamlara örnek olamazsın, yaklaşık bir buçuk saat sadece sizinle uğraştık buna mecbur değiliz, tüm silahlarının silinmesini ve en ağır cezayı almasını talep ediyoruz.

IC jail süresi, 400 dakika.

#13 - 07.11.2022 13:57
Alıntı
Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Evet, ben girdim sonradan oyuna. Bağlantı problemleri yaşadığım için çıkmıştım. Bir iki dakika sonra girdim oyuna. Sana müdahale etmedik, aktif bir APB'n yok. Doğru. Maskeli bir şekilde ateş açmıştın, ateş açan kişinin giyimine uymadığın için sana karşı bir hamle yapmadım ben. Ancak sanırım 21-22 dakika sonra oyuna girmişsin. Videodaydım, bir süre bölgede gezdim, bekledim, girmedin. Mağdur olma diye hala bölgelerde rol yapıyordum, şikayet gelene kadar. Ek olarak, orada benimle PM üzerinden iletişim kurmadığın için ne olduğu konusunda net bir bilgim yoktu. Arkadaki ekip aracıyla konuşuyormuşsun, onlarla yapacağınız hareketlere göre role dahil olacaktım. Motora binip gittiniz. Ben de bölgeden uzaklaştım sonrasında zaten. Peşinize takılmadım.

Orada ben de bağlantı problemleri yaşadım evet. Rolde olan şeyi de PM'den yazarak düzeltmeyi uygun bulmadım Conroy ve Aron özelden ulaştılar diye zaten. Şikayet açın dememe rağmen role devam etmek istediler biz de bölgede durduk. Beni almaya kalkışsaydınız role devam edip hepinize sıkacaktık. Teşekkürler.

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#14 - 07.11.2022 14:00
Alıntı
Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Evet, ben girdim sonradan oyuna. Bağlantı problemleri yaşadığım için çıkmıştım. Bir iki dakika sonra girdim oyuna. Sana müdahale etmedik, aktif bir APB'n yok. Doğru. Maskeli bir şekilde ateş açmıştın, ateş açan kişinin giyimine uymadığın için sana karşı bir hamle yapmadım ben. Ancak sanırım 21-22 dakika sonra oyuna girmişsin. Videodaydım, bir süre bölgede gezdim, bekledim, girmedin. Mağdur olma diye hala bölgelerde rol yapıyordum, şikayet gelene kadar. Ek olarak, orada benimle PM üzerinden iletişim kurmadığın için ne olduğu konusunda net bir bilgim yoktu. Arkadaki ekip aracıyla konuşuyormuşsun, onlarla yapacağınız hareketlere göre role dahil olacaktım. Motora binip gittiniz. Ben de bölgeden uzaklaştım sonrasında zaten. Peşinize takılmadım.

Orada ben de bağlantı problemleri yaşadım evet. Rolde olan şeyi de PM'den yazarak düzeltmeyi uygun bulmadım Conroy ve Aron özelden ulaştılar diye zaten. Şikayet açın dememe rağmen role devam etmek istediler biz de bölgede durduk. Beni almaya kalkışsaydınız role devam edip hepinize sıkacaktık. Teşekkürler.
Maskelisin ve kıyafet değiştirmişsin bu sebeple sen crash yemeden önceki role dönmediğin için seni role sokamazdık, elimizde bir şey yok.

Oyunda olmadığı halde benim bölgede olduğumu da görüyor arkadaş, ilginç gerçekten.
Ortada bir MG döndüğü aşikar, oyunda olmayan bir arkadaş benim orada beklediğimi görüyor ve gelmiyor... ?

#15 - 07.11.2022 14:00
Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun ya? Role devam etmek istedik tadımız kaçmasın istedik, AK ve DEAGLE bırakıp koşarak oraya geri gelmişsin bu yapılan role biz devam etmek istemedik.

#16 - 07.11.2022 14:02
Tekrardan merhaba,

Ortada toksiklik dönmemesi amacıyla bizim tarafımızdan başka bir ileti gelmeyecek. İnceleyen yetkili neler olup bittiğini kanıtlar aracılığıyla görecektir. İyi forumlar.

#17 - 07.11.2022 14:05
Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun ya? Role devam etmek istedik tadımız kaçmasın istedik, AK ve DEAGLE bırakıp koşarak oraya geri gelmişsin bu yapılan role biz devam etmek istemedik.

Keşke role devam edebilseydik ne çok isterdim biliyor musunuz, ama Gerald Lennon gibi ben de crash yiyebiliyorum bu zamana kadar da aktif rolde bir kere /q atmadım cebimde altı milyon param var gider silahımı alır devam ederim, LV otoparkındaki olayda 50 tane PD'ye karşı Castucci ile beraber çatışırken /q atmadım sayı üstünlüğümüz varken mi atacağım? Lütfen biraz mantık kurarak suçlama yapın varsa tabii.

Şahitliğimi onaylıyorum, Caine Blackhand için bir kaç şey yazacağım.

12.43'de seni tek başına köşeye sıkıştırıyoruz ve bağlantını kasti olarak koparıyorsun çünkü oradan çıkamıyacağını sende biliyorsun, ek olarak adamlarım vardı diyorsun video kaydı da atabiliriz, sen hariç bir kişi orada yoktu. 13.10'da oyuna giriyorsun (yaklaşık 27 dakika) kusura bakma, 27 dakika senin başında bekliyemeyiz, 27 dakika sonunda oyuna giriyorsun ve adamların seni alıyor, silahlarını saklıyorsun ve bize PM atıyorsun role devam edelim diye, kusura bakmada bunun rolü mü kaldı?

R20'sin böyle vizyonsuz davranışlar sergileyerek birliğindeki adamlara örnek olamazsın, yaklaşık bir buçuk saat sadece sizinle uğraştık buna mecbur değiliz, tüm silahlarının silinmesini ve en ağır cezayı almasını talep ediyoruz.

IC jail süresi, 400 dakika.

Tamam.

#18 - 07.11.2022 14:28
Öncelikle merhabalar selam ve dua ile.

Bölgede bir adet Beyaz Sultan'da ben, Demyan Grigorev, Caine Blackhand ve Harold McDonnell geziyorduk çoğumuzda Deagle marka silah vardı, VCN'in çatısına da AK ile Chris Maller'i çıkardık. İki polis aracı olarak geldiğinizde sizinle çatışmaya girecektik. Caine karakterinin oyundan düştüğünü görünce olduğumuz konumda beklemeye başladık girince çatışmaya devam ederiz diye. Zaten kanıtlarında benim silah sıktığımın ve silahımın olduğunun bir delili yok. Konumumuz iyi, silahlıyız, sayı üstünlüğümüz var çatışmanın eşiğindeyiz R20'miz oyundan düşüyor ve bekliyoruz olay bundan ibaret. Bu sürede ben de düşürdüğüm Sienna Dark'ın SS'ini almak için SKYGFX'i düzgün konuma getiriyorum F10 ile ve oyundan düşüyorum. "Silahı vardı oyundan düştü SİLAHLARI SİLİNSİN OOC JAİL YESİNLER IC JAİL DE EKLENSİN!" tarzında ağzı salyalı bir saldırı yapmanıza gerek yok. Rolü de geri alamıyoruz HardRP sunucusunda olduğumuz için. Savunmam bu kadardır. Hepinizin. Canı sağ olsun.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1026460428504682496/1039137463043641364/samp_07_11_2022_13_29_57.png

Ek olarak minik bir detay daha katmak istiyorum. Kişiler silahımın g itmesini istiyor fakat benim üzerimde silahımın olduğuna dir bir kanıt bulunmuyor. Direkt üzerime koşup sorgulamadan  silah çekmeyi mantıklı bulmuyorum.
Bölgede silahlı çatışmada bulunduğuma dair kanıt atar mısınız? Neye göre arandığımı bilmek istiyorum.

#19 - 07.11.2022 14:42
"Silahı vardı oyundan düştü SİLAHLARI SİLİNSİN OOC JAİL YESİNLER IC JAİL DE EKLENSİN!" tarzında ağzı salyalı bir saldırı yapmanıza gerek yok. Rolü de geri alamıyoruz HardRP sunucusunda olduğumuz için.

Neyi ima etmeye çalışıyorsun bro? Ağzı salyalı kelimesini kullanmak doğru mu sence, hakkı aramak ne zaman suç ya da başka bir şey oldu? Kendi tarafından bakmadan konuşabilirsin. Sadece /q atan sizler değilsiniz, bunu da bilmeni isterim. Günlerce ve mücadele ettiğimiz sürede böyle pürüzler çıkacak. Bu tür şikayetleri de destekleyecek onca şikayet konusu bulunuyor. Forum Şikayetleri bölümünü kontrol edersen, günde kaç kişi /q atmış diye baktığın oldu mu? Savunmalarını bu kadar ise gereksiz iletilere yer vermeyelim. Şikayet ile alakası olmayanları da moderatöre bildirmekten başka çaremiz de yok. @Sylass 'a yaptığınız muameleyi de burada yapmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Ki, yaptığınız kişinin prestijine kaymak sürmek gibi bir şey, iyi forumlar.