Anlayışsızlığınıza bir şey diyerek vakit kaybetmeden savunmamı yapacağım.
Burnout ile savaştaydık, VCN taraflarına taşındı çatışma beş tane sahada üç tane de etrafta gezen birlik üyem vardı benle birlikte yedi.
Fotoğraflarda gözükmüyor ama Demyan Grigorev ve Lance Perkins'de çatışmada benimleydi polis arkadaşlar da kin gütmedilerse kabul ederler zaten.
Ardından bölgeye Aaron Kennedy ve Conroy Atkinson iki kişi geldiler. Bizden bir tek Demyan karakteri Burnout tarafından vurulmuştu hala üç tane adam benden ayrı bölgede geziyordu. Çatışmaya başladık polislerle ben 1 can ya da 13 can kalmış olmalıyım can barım siyaha filan dönüştü, player removed hatası aldım sabah vakitlerinde Skybox Realistica kurmuştum ve oyundan düştüm, oyuna girerken SAMP Client'i hata raporsuz bir hata verdi. Skybox'u sildim tekrar girdim kafamın üzerinde graffiti çıktı.
Ardından tekrar çıkıp temiz kurulum yaptım o sırada garajımdan Chris Maller beni alıp garaja götürdü, maskeli sıkıp sıkmadığımdan emin olmadığım için dışarıya çıkmadım. Chris Maller bölgede dolanıp polisle irtibata geçti ben de arkasına bindim motorun. Polislerin önünde maskesiz durunca aranmadığımı anladım ve silahlarımı geri aldım. Sonradan
@ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.
Yani kısacası çatışma devam ederken Crash yedim, birlik üyelerim bölgeye geldiler hatta Lance Perkins sürekli dikkat dağıtıyordu. Chris geldi beni aldı ve Punisher garaja götürdü, orada çatışmaya devam edelim dedik çünkü PD ekipleri beni yaralı konumuna düşüremedi orada aktif çatışma dönseydi de beşe karşı iki ezici üstünlükle alırdık. Oyuna girdiğimde beni "Role devam edecek misin?" diye darlamaları "AK'yi ver bırakalım." tarzı konuşmaları irite ediciydi arkadaşların. Role devam etmek istiyorlarsa önce Sürekli Roleplay kuralını öğrenin, ardından yine çok devam etmek istiyorsanız aynı senaryoyu tekrarlayalım. Hakkınızda açılmış onlarca şikayet var ve hepsi de FearRP'den kaynaklı lütfen Robocop gibi ya da Hans Gruber gibi PD karakteri yönetmeyin. Kendi zevkinizi kısıtlamakla kalmayıp başkalarının da keyfini baltalıyorsunuz. Kanımca açılan şikayetin bir ihlal içermediğini savunuyorum.
Önlerinde duruyorum aranmam var mı tescil etmek için, alınmaya çalışsaydık çatışmaya girecektik PD ile: GösterGizle Chris Maller tarafından garaja bırakılıyorum, maskeliyken özel skinden tanıma rolü yapmasınlar diye kıyafet değişiyorum.: GösterGizle