Konu: 7/11/2022 - Caine Blackhand - Lance Perkins, Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak.  (Okunma sayısı 852 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.11.2022 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance Perkins - @Loreks  - Caine Blackhand - @lencarst
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lure

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi günler. Market taraflarında silahlı çatışma sonucu Lance Perkins ve Caine Blackhand karakteri, Polis Departmanı'nda rol yapan kişileri görünce bağlantısını kopartıyor ve oyuna girip bize ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1, CAINE BLACKHAND ve LANCE PERKINS karakterlerinin bağlantısını kopardığının görüntüleri.
Spoiler: GösterGizle

EK-2, CAINE BLACKHAND karakterinin silahlar ile yakalandığı an, EK görüntüyü incelerseniz, Caine Blackhand karakterinin üstünde Deagle ve AK görünüyor.

EK-3, Lance Perkins, karakteri tekrardan bağlantısını kopartıyor.(yeni görüntü ve ihlal yapmaya devam ediyor.)

Ek açıklamalar(varsa): Merhabalar, birliğin R20'si bu kadar ihlal yapacak kadar düşeceğini sanmıyorum. Bunun altında silah kaybetmeme korkusu olmalı. Ki, zaten büyük bir ihtimal silahlarını -bu savaş döneminde- kaptırmamak için atıyorlar. Lance Perkins karakterinin silahlarına el koyulup, IC jail olarak arttırımlı atarsanız iyi olur. Caine Blackhand karakterine de gelirsek, görüntülerde de gözüktüğü üzerine Deagle ve AK-47 bulunduruyor. Her iki silahına da el koyulup, IC jail eklenirse iyi olur. Trajikomik olan, bölgede durduğumuz halde oyuna girip tekrar bağlantılarını kopartmak. Gereği yapılırsa güzel olur. Adalet mülkün temelidir.A

« Son Düzenleme: 07.11.2022 13:46 chocolate »

#1 - 07.11.2022 13:45

#2 - 07.11.2022 13:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 07.11.2022 13:47
Anlayışsızlığınıza bir şey diyerek vakit kaybetmeden savunmamı yapacağım.

Burnout ile savaştaydık, VCN taraflarına taşındı çatışma beş tane sahada üç tane de etrafta gezen birlik üyem vardı benle birlikte yedi.

Fotoğraflarda gözükmüyor ama Demyan Grigorev ve Lance Perkins'de çatışmada benimleydi polis arkadaşlar da kin gütmedilerse kabul ederler zaten.

Ardından bölgeye Aaron Kennedy ve Conroy Atkinson iki kişi geldiler. Bizden bir tek Demyan karakteri Burnout tarafından vurulmuştu hala üç tane adam benden ayrı bölgede geziyordu. Çatışmaya başladık polislerle ben 1 can ya da 13 can kalmış olmalıyım can barım siyaha filan dönüştü, player removed hatası aldım sabah vakitlerinde Skybox Realistica kurmuştum ve oyundan düştüm, oyuna girerken SAMP Client'i hata raporsuz bir hata verdi. Skybox'u sildim tekrar girdim kafamın üzerinde graffiti çıktı.

Ardından tekrar çıkıp temiz kurulum yaptım o sırada garajımdan Chris Maller beni alıp garaja götürdü, maskeli sıkıp sıkmadığımdan emin olmadığım için dışarıya çıkmadım. Chris Maller bölgede dolanıp polisle irtibata geçti ben de arkasına bindim motorun. Polislerin önünde maskesiz durunca aranmadığımı anladım ve silahlarımı geri aldım. Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Yani kısacası çatışma devam ederken Crash yedim, birlik üyelerim bölgeye geldiler hatta Lance Perkins sürekli dikkat dağıtıyordu. Chris geldi beni aldı ve Punisher garaja götürdü, orada çatışmaya devam edelim dedik çünkü PD ekipleri beni yaralı konumuna düşüremedi orada aktif çatışma dönseydi de beşe karşı iki ezici üstünlükle alırdık. Oyuna girdiğimde beni "Role devam edecek misin?" diye darlamaları "AK'yi ver bırakalım." tarzı konuşmaları irite ediciydi arkadaşların. Role devam etmek istiyorlarsa önce Sürekli Roleplay kuralını öğrenin, ardından yine çok devam etmek istiyorsanız aynı senaryoyu tekrarlayalım. Hakkınızda açılmış onlarca şikayet var ve hepsi de FearRP'den kaynaklı lütfen Robocop gibi ya da Hans Gruber gibi PD karakteri yönetmeyin. Kendi zevkinizi kısıtlamakla kalmayıp başkalarının da keyfini baltalıyorsunuz. Kanımca açılan şikayetin bir ihlal içermediğini savunuyorum.

Önlerinde duruyorum aranmam var mı tescil etmek için, alınmaya çalışsaydık çatışmaya girecektik PD ile: GösterGizle

Chris Maller tarafından garaja bırakılıyorum, maskeliyken özel skinden tanıma rolü yapmasınlar diye kıyafet değişiyorum.: GösterGizle

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 07.11.2022 13:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Ek olarak birkaç şey söylemek istiyorum;
Lance Perkins adlı karakteri yöneten arkadaşımız artık öyle bir seviyeye gelmiş ki /sq atıp bir bahane üreteyim belki sıyrılırım kafası da yok bu arkadaşımızda, direkt olarak /q çekiyor ve bunu bizi gördüğü her an yapıyor. Bu arkadaşın normal cezadan da fazlasını alması gerekiyor çünkü gram rol zevki bırakmıyor, PD'e karşı açılan her şikayette PD wine oynanıyor deniyor peki buna ne demeli?

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#5 - 07.11.2022 13:51

Burnout ile savaştaydık, VCN taraflarına taşındı çatışma beş tane sahada üç tane de etrafta gezen birlik üyem vardı benle birlikte yedi.

Fotoğraflarda gözükmüyor ama Demyan Grigorev ve Lance Perkins'de çatışmada benimleydi polis arkadaşlar da kin gütmedilerse kabul ederler zaten.

Ardından bölgeye Aaron Kennedy ve Conroy Atkinson iki kişi geldiler. Bizden bir tek Demyan karakteri Burnout tarafından vurulmuştu hala üç tane adam benden ayrı bölgede geziyordu. Çatışmaya başladık polislerle ben 1 can ya da 13 can kalmış olmalıyım can barım siyaha filan dönüştü, player removed hatası aldım sabah vakitlerinde Skybox Realistica kurmuştum ve oyundan düştüm, oyuna girerken SAMP Client'i hata raporsuz bir hata verdi. Skybox'u sildim tekrar girdim kafamın üzerinde graffiti çıktı.

Ardından tekrar çıkıp temiz kurulum yaptım o sırada garajımdan Chris Maller beni alıp garaja götürdü, maskeli sıkıp sıkmadığımdan emin olmadığım için dışarıya çıkmadım. Chris Maller bölgede dolanıp polisle irtibata geçti ben de arkasına bindim motorun. Polislerin önünde maskesiz durunca aranmadığımı anladım ve silahlarımı geri aldım. Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Yani kısacası çatışma devam ederken Crash yedim, birlik üyelerim bölgeye geldiler hatta Lance Perkins sürekli dikkat dağıtıyordu. Chris geldi beni aldı ve Punisher garaja götürdü, orada çatışmaya devam edelim dedik çünkü PD ekipleri beni yaralı konumuna düşüremedi orada aktif çatışma dönseydi de beşe karşı iki ezici üstünlükle alırdık. Oyuna girdiğimde beni "Role devam edecek misin?" diye darlamaları "AK'yi ver bırakalım." tarzı konuşmaları irite ediciydi arkadaşların. Role devam etmek istiyorlarsa önce Sürekli Roleplay kuralını öğrenin, ardından yine çok devam etmek istiyorsanız aynı senaryoyu tekrarlayalım. Hakkınızda açılmış onlarca şikayet var ve hepsi de FearRP'den kaynaklı lütfen Robocop gibi ya da Hans Gruber gibi PD karakteri yönetmeyin. Kendi zevkinizi kısıtlamakla kalmayıp başkalarının da keyfini baltalıyorsunuz. Kanımca açılan şikayetin bir ihlal içermediğini savunuyorum.

Önlerinde duruyorum aranmam var mı tescil etmek için, alınmaya çalışsaydık çatışmaya girecektik PD ile: GösterGizle

Chris Maller tarafından garaja bırakılıyorum, maskeliyken özel skinden tanıma rolü yapmasınlar diye kıyafet değişiyorum.: GösterGizle

Yirmi dakika sonra giriyorsun, bu kadar memur seni bekleyemez. Yapman gereken şey silahlarına birlikte role devam etmek, sen burada bariz bir şekilde rolü kendine çeviriyorsun. O arkadaşın seninle nereden iletişim kurup gelip seni aldı girdiğin gibi? Bunları yanıtlarsan sevinirim.

#6 - 07.11.2022 13:51
Ek olarak yargıç mısın dostum? "Adalet mülkün temelidir." diye şikayet açmak nerenin mağara adamlığı? Düzgün şikayet açın tribünlere oynamaya gerek yok.

#7 - 07.11.2022 13:52

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Oyun Kurallarını tekrardan gözden geçirebilirsin, böyle bir kural olduğunu unutmuş olabilirsin.

#8 - 07.11.2022 13:54
Ek olarak yargıç mısın dostum? "Adalet mülkün temelidir." diye şikayet açmak nerenin mağara adamlığı? Düzgün şikayet açın tribünlere oynamaya gerek yok.

Onca şey sonra takıldığın bu mu?  :garip:

#9 - 07.11.2022 13:54
Alıntı
Sonradan @ByRevenge'in de karakteri oyuna girdi o da oradaydı. Söylediklerimde yalanlayacağınız bir şey varsa memnuniyetle beklerim.

Evet, ben girdim sonradan oyuna. Bağlantı problemleri yaşadığım için çıkmıştım. Bir iki dakika sonra girdim oyuna. Sana müdahale etmedik, aktif bir APB'n yok. Doğru. Maskeli bir şekilde ateş açmıştın, ateş açan kişinin giyimine uymadığın için sana karşı bir hamle yapmadım ben. Ancak sanırım 21-22 dakika sonra oyuna girmişsin. Videodaydım, bir süre bölgede gezdim, bekledim, girmedin. Mağdur olma diye hala bölgelerde rol yapıyordum, şikayet gelene kadar. Ek olarak, orada benimle PM üzerinden iletişim kurmadığın için ne olduğu konusunda net bir bilgim yoktu. Arkadaki ekip aracıyla konuşuyormuşsun, onlarla yapacağınız hareketlere göre role dahil olacaktım. Motora binip gittiniz. Ben de bölgeden uzaklaştım sonrasında zaten. Peşinize takılmadım.