0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: barrylex - 07.11.2022 11:23Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.gülme emotelerine kadar aynı kırpılmamışı da bulur atarız, şahitlik dediğin sana quiti atmadan önce ilk sıkan benim zaten. olayda bizzat tüm birliğimiz var. açık aramayı bırakın hayırlı forumlar.
Alıntı yapılan: Bolderann - 07.11.2022 11:26Alıntı yapılan: barrylex - 07.11.2022 11:23Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.gülme emotelerine kadar aynı kırpılmamışı da bulur atarız, şahitlik dediğin sana quiti atmadan önce ilk sıkan benim zaten. olayda bizzat tüm birliğimiz var. açık aramayı bırakın hayırlı forumlar.sen açsaydın o zaman şikayeti buradan kafa ağrıtma oyuna girinde oyun oynayalım
Alıntı yapılan: barrylex - 07.11.2022 11:28Alıntı yapılan: Bolderann - 07.11.2022 11:26Alıntı yapılan: barrylex - 07.11.2022 11:23Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.gülme emotelerine kadar aynı kırpılmamışı da bulur atarız, şahitlik dediğin sana quiti atmadan önce ilk sıkan benim zaten. olayda bizzat tüm birliğimiz var. açık aramayı bırakın hayırlı forumlar.sen açsaydın o zaman şikayeti buradan kafa ağrıtma oyuna girinde oyun oynayalımquit atmazsan oynayacağız bro savunma için var bu bölüm, laf atmak için değil
q attığım sırada yanımda kimse yoktu oyundan çıkmak zorundaydım. Lagdan dolayı geç çıkmış olabilir oyundan o da arkadaşların chatine düşmüş. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.