Konu: barrylex quit.  (Okunma sayısı 558 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.11.2022 11:26

Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.
gülme emotelerine kadar aynı kırpılmamışı da bulur atarız, şahitlik dediğin sana quiti atmadan önce ilk sıkan benim zaten. olayda bizzat tüm birliğimiz var. açık aramayı bırakın hayırlı forumlar.

#11 - 07.11.2022 11:28

Olaya şahit eklenmemişsin bu yüzden yaptırım almanı istiyorum. Sadece şikayeti açan ve şahit eklenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. Attığın video da ne bir tarih yazıyor ne de bir zaman editli videoyu buraya atmışsın. Başka bir şey de yazmayacağım, sonuçlanabilir.
gülme emotelerine kadar aynı kırpılmamışı da bulur atarız, şahitlik dediğin sana quiti atmadan önce ilk sıkan benim zaten. olayda bizzat tüm birliğimiz var. açık aramayı bırakın hayırlı forumlar.
sen açsaydın o zaman şikayeti buradan kafa ağrıtma oyuna girinde oyun oynayalım

#12 - 07.11.2022 11:32

quit atmazsan oynayacağız bro savunma için var bu bölüm, laf atmak için değil

#13 - 07.11.2022 12:49

quit atmazsan oynayacağız bro savunma için var bu bölüm, laf atmak için değil
sakin ol champ çatından inersen oyun oynayabilirsin bu arada

#14 - 07.11.2022 13:16
ben sakinim bro flaming yapmayı bırak kuralları oku ve savunmanı yap  :-\
-ek- seni düşürürken bile yanındaydım https://prnt.sc/FlkCbWV9JqNL , lag demişsin. aynen lag kanka. herkes sen quit atınca hahayı lagsız şekilde basarken lag. tamam hadi quit atmak zorundaymışsın falan. eğer quit atmak zorunda kalacağın bir işin varsa bu rollere girmeyeceğini de bilmelisin bunu bizim anlatmamıza gerek yok 49 level oyuncusun. her şey senin sorumluluğun altında.
« Son Düzenleme: 07.11.2022 13:29 Bolderann »

#15 - 07.11.2022 14:45
q attığım sırada yanımda kimse yoktu oyundan çıkmak zorundaydım. Lagdan dolayı geç çıkmış olabilir oyundan o da arkadaşların chatine düşmüş. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

yönetimi kandırmaya çalışmaktanda jail yemesini istiyorum q attığım sırada yanımda kimse yoktu diyor ama biz gittiğimizde daha q atmamıştı oradaydı.

#16 - 07.11.2022 14:57

arkadaş acil işim çıktı çıkmak zorundaydım diyor ama oradan uzaklaştıktan 2 dakika sonra tekrar giriyor.

#17 - 07.11.2022 15:26
dediğim gibi ss lerin ne zamana dair olduğunun bir kanıtı hala atmadınız. Kırpılmış ss atmaya devam edebilirsiniz. Sonuçlanabilir.

#18 - 07.11.2022 15:45
@WulqueN SS'lerin kırpılmamış, tam halini göndermek için 12 saatiniz bulunuyor, başka kimsenin ileti atmasına gerek yok.

#19 - 07.11.2022 16:15
Attığım ss'de ki kişiler, olay, yer ve zaman aynı sonuçta q atmış ama ss'i arkadaş bana attığı için tarih kısmı yok arkadaşın q attığı çok net ortada zaten