Konu: Yoan Nedyalko Leeroy Jenkins / TROLL-NON RP-REFUSE RP  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.10.2022 14:58
Dostum ss atman neyin açıklaması olur trollemeye çalışıyorsunuz seni yere düşürmeme rağmen gidip kıyafet değiştirip  tekrarrdan bana saldırmanız :D
Ve arkadaşının pm yaralı rolü yap demesi çok güzel bir şey :D

#11 - 21.10.2022 17:04
peki

#12 - 22.10.2022 18:44
Dostum ss atman neyin açıklaması olur trollemeye çalışıyorsunuz seni yere düşürmeme rağmen gidip kıyafet değiştirip  tekrarrdan bana saldırmanız :D
Ve arkadaşının pm yaralı rolü yap demesi çok güzel bir şey :D
kanka ben dusmem bu bıır, yatalak olmusun hala konusuyon bu ıkııı, baban manav mı sureklı cılek yıyon bu uuc :D
« Son Düzenleme: 22.10.2022 18:47 wix17k »

#13 - 23.10.2022 03:26
Karşılıklı kavga rollerinden ziyade polisin rolde kavganıza şahit olmasıyla beraber daha sonra peşinize takılmasını OOC olarak -SS'ler atılmadan önce- "Kanıtın var mı?" şeklinde savunmayla mı kurtarmak istediniz? @withpistachio @wix17k

Her şeyden önce, bir oyun platformunda olduğunuzu daima hatırlamanızı istiyoruz. Rolde karakterinizin kurallar çerçevesinde saygısız bir tavrı olabilir fakat bunu oyun dışına yansıtamazsınız. Karşınızdaki oyunculara karşı olan OOC üslubunuz & trolling tavrınızdan ötürü ceza alacaksınız.

K & A