Konu: Yoan Nedyalko Leeroy Jenkins / TROLL-NON RP-REFUSE RP  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2022 14:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yoan Nedyalko @withpistachio  - Leeroy Jenkins @wix17k

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ruslan Zakhiev - @koblay0506

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.10.2022 - 13:20 sularında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
TROLL - NON RP - REFUSE RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Yoan Nedyalko ve  Leeroy Jenkins karakterleri birine saldırıyor ve doğal olarak orada durup müdahale ediyorum. Yoan Nedyalko taser yiyip kelepçelenmesine rağmen kaçmaya devam ediyor. Ardından bana PM'den esp diye iftira atıyorlar. Sonrasında Yoan Nedyalko oyundan -/q atıyor ve beş(5) dakika onu kurallar gereği bekliyorum ve gelmiyor. O sırada Leeroy Jenkins karakteride benim ile pm aracılığı ile esp diyip hakaret ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada onu kovalıyorum ve taser uyguluyorum. Ardından şahıs kaçmaya başlıyor kelepçeli ve taser yemesine rağmen o an SS alamıyorum ama -/q atınca SS alıyorum ve bana -/q atmadan önce bahsi geçen 2 şahıs PM'den ESP diye iftira atıyor. Ardından Leeroy Jenkins PM'den bana hakaret ediyor ve diğeri hala oyunda değil Aradan 5 dakika geri dönüş süresini bekliyorum ama oyuna dönmüyor, olayda burada sonlanıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Görüntülerde de gördüğünüz gibi şahısların gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 21.10.2022 14:20
Yeteri kadar kanıt göremiyorum, elektrik gitti. oyuna girdim, ortalıkta kimse yoktu. rolü devam ettirmek istiyorsan oyuna girebilirim, iyi forumlar.

#2 - 21.10.2022 14:21
Saldırdığımıza dair kanıtın var mı?

#3 - 21.10.2022 14:25
::.::D selamlar, anladığım kadarıyla ihbar üzerine oraya geliyorsun olabilir. sen gelmeden beş dakika öncesinde oradan ayrılmamıza rağmen elemanın sözüne inanıp arkadaşıma taser  atıyorsun :) ;) :D  sana hakaret etmedim, yeterli kanıt göremiyorum
« Son Düzenleme: 21.10.2022 14:32 wix17k »

#4 - 21.10.2022 14:37

#5 - 21.10.2022 14:37
Merhaba olay ilk benim mekanımın önünde başladı arkadaşlar meslek aracı olan trucker ile geldi daha sonra benden para istemeye başladı ben olmaz dememe rağmen devam etti şirket açıcam gibi vs daha sonra uyarmama rağmen gitmediler ben küfür konuşunca bıçak ile bacağını yaraladım arkadaş yaralanma rolü yapmadı ve koşarak bana vurmaya devam etti daha sonra chat ezik flan yazmaya başladılar daha sonra polis geldi ve olayı çözmeye çalıştı daha sonra olay gittikce arakdaşlar vurmaktan bıkmadı  daha sonra mekanımın önüne geldim ve ss ayarlarken arkadaş beni vurarak öldürüyordu ss son anda aldım zaten belirli.

Arkadaşların ceza almasını istiyorum.

#6 - 21.10.2022 14:41
::.::D selamlar, anladığım kadarıyla ihbar üzerine oraya geliyorsun olabilir. sen gelmeden beş dakika öncesinde oradan ayrılmamıza rağmen elemanın sözüne inanıp arkadaşıma taser  atıyorsun :) ;) :D  sana hakaret etmedim, yeterli kanıt göremiyorum
Hayır ihbar üzerine oraya gelmiyorum. Adamın mekanının önünde adama saldırıyorsunuz bunu sivilde görüyorum ve size durmanız için orada beş(5) dakika dil döküyorum ve durmuyorsunuz. Bende işbaşına geçip geliyorum bu sefer de bunlar yaşanıyor. Yeterli kanıtlarda burada, gördüğüme dair.

#8 - 21.10.2022 14:55
Merhaba olay ilk benim mekanımın önünde başladı arkadaşlar meslek aracı olan trucker ile geldi daha sonra benden para istemeye başladı ben olmaz dememe rağmen devam etti şirket açıcam gibi vs daha sonra uyarmama rağmen gitmediler ben küfür konuşunca bıçak ile bacağını yaraladım arkadaş yaralanma rolü yapmadı ve koşarak bana vurmaya devam etti daha sonra chat ezik flan yazmaya başladılar daha sonra polis geldi ve olayı çözmeye çalıştı daha sonra olay gittikce arakdaşlar vurmaktan bıkmadı  daha sonra mekanımın önüne geldim ve ss ayarlarken arkadaş beni vurarak öldürüyordu ss son anda aldım zaten belirli.

tiktok halişko
Spoiler: GösterGizle

değilim
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 21.10.2022 15:01 wix17k »

#9 - 21.10.2022 14:56

?