Konu: toplu dm.  (Okunma sayısı 615 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.10.2022 03:23
@bwrke 'ye katılıyorum ve  şahitliğimi onaylıyorum, RONIN birliğiyle olan durumunuz bizim karakterlerimizi ilgilendiren bir durum değildi ve orada hiç kimseye destek verme amaçlı bulunmadık. 

Karakterlerimiz orada ki topluluğu görüp meraklandıkları için bölgede bulunuyordular. Attığınız SS'lerde görüldüğü gibi karakterler uzaktan sadece izliyor ve role dahil olmuyor. Ayrıca PM üzerinden olan konuşmalar MIX barındırmıyor, OOC olarak ne olduğunu birbirimize soruyoruz anlam veremediğimiz için. Desert Eagle ile karşılık veren bendim, karakterime karşı ateş açılıyor normal olarak silahına davranıyor bu gayet normal bir durum. Sizin DM atmanızla farklı bir kavram. DM açan kişilerin gerekli cezasını talep ediyorum. İyi forumlar diliyorum.  :palmiye:

**Kendi karakterim ateş açan kişileri tanımıyor ve bir olayı bulunmuyor**

#11 - 20.10.2022 03:24
Selamlar, öncelikle şikayeti onaylıyorum ortada bir dm söz konusu. Kanıt gösterdikleri olayla pek bir alakamız yoktu ki Ronin ile de bir bağlantımız yok, o gün olay varken oraya arkadaşımız çağırdı gittik zaten oradakiler tanıdık olduğu için bırakın olaya karışmayı sohbet bile ettim birkaçıyla. Ne birine bir söz söyledik ne birine bir şey yaptık sadece orada gözüktüğümüz için gelip ateş açıyorlarsa diyecek pek bir şey yok zaten.

#12 - 20.10.2022 05:49
bize tarif edilen kişilerden biriydiniz, kullandığın kelimelerede dikkat et seninle insan gibi konuşuyorum gidip yok nigga falan yazıp masal anlatma neyin ne olduğunu biliyoruz kardeşim --ek olarak meraklık birşey yok kanka hood işgali yapıyorsunuz, toplanıyorsunuz beraber geliyorsunuz karşılığını alınca dm oda güzel hikaye. Savunma yapınca sizi taşlamıyoruz, ''Nigga'' gibi gereksiz argolara gerek yok. Üslubunuza dikkat edin.

nigga argo mu kanka?
Spoiler: GösterGizle
yanlış anladıysan özür dilerim kankacım. Neyse, konumuz bu değil. Hood işgali yaptığımı nereden çıkarıyorsunuz acaba? Orada düz bir şekilde duruyorum, sizinle veya Ronin tarafıyla hiçbir iletişimim yok, sadece arkadaşlarımla fısıldaşıyoruz ve sizi izliyoruz. Buradan olayı hood işgaline getirmen de iyiymiş.
Olaylar tamamen rolüne göre, bir ihlal bulunmuyor.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 12:30 60sbury »

#13 - 20.10.2022 10:59
Selamlar, öncelikle şikayeti onaylıyorum ortada bir dm söz konusu. Kanıt gösterdikleri olayla pek bir alakamız yoktu ki Ronin ile de bir bağlantımız yok, o gün olay varken oraya arkadaşımız çağırdı gittik zaten oradakiler tanıdık olduğu için bırakın olaya karışmayı sohbet bile ettim birkaçıyla. Ne birine bir söz söyledik ne birine bir şey yaptık sadece orada gözüktüğümüz için gelip ateş açıyorlarsa diyecek pek bir şey yok zaten.
Ortada bir dm yok.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 12:37 FY182 »

#14 - 20.10.2022 12:33
kısaca toparlayayım, beraber hoodu işgal etmeye çalışıyorsunuz adamları dövüp küçük düşürmeye çalışıyorsunuz karşılığını alınca dm oluyor, madem böyle şeyler istemiyorsun hareketlerine dikkat etmelisin, oradaki herkes ne için orada olduğunu biliyor. Ne verirsen onu alırsın.
Alıntı
Arkadaşın kendi ağzı ile söylüyor, yönetici kararı verebilir.

#15 - 20.10.2022 14:30
Ne yani, siz şimdi IC'de tanımadığınız, hiçbir şekilde bilgi edinmediğiniz insanları sadece birkaç kişi mahallenizde sizinle atarlı giderli konuşurken orada uzaktan izliyorlardı diye onlara ateş açma hakkınız mı doğuyor? O da iyiymiş kanka.

#16 - 20.10.2022 14:31
Alıntı
Alıntı

Oraya o şekil gitmiş olabiliriz ama bu olaya karışmadığımız gerçeğini değiştirmiyor dostum. Uzaktan sadece izliyorduk, sizinkilerle veya Ronin tarafıyla hiçbir iletişime geçilmedi.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 14:33 bwrke »

#17 - 20.10.2022 14:59
Alıntı
Alıntı

Oraya o şekil gitmiş olabiliriz ama bu olaya karışmadığımız gerçeğini değiştirmiyor dostum. Uzaktan sadece izliyorduk, sizinkilerle veya Ronin tarafıyla hiçbir iletişime geçilmedi.
Dostum gelmiş olman bile bizim için bir tehdit. Sizin için öyle ama bir olayda belki siz el atabilirsiniz, bunu  biz bilemeyiz. Kişi size telefon açıp gelmişsiniz, ayrıca rolde bende vardım benim orda kendi gözümle gördüğüm Sizin Ronin tarafında gelmiş olmanızdı.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 15:03 60sbury »

#18 - 20.10.2022 15:18
Alıntı
Alıntı

Dostum gelmiş olman bile bizim için bir tehdit. Sizin için öyle ama bir olayda belki siz el atabilirsiniz, bunu  biz bilemeyiz. Kişi size telefon açıp gelmişsiniz, ayrıca rolde bende vardım benim orda kendi gözümle gördüğüm Sizin Ronin tarafında gelmiş olmanızdı.

İhtimaller üzerine sıktınız yani bize? Bak kanka, nasıl bir rol sergiliyorsun bilmiyorum ama gerçek hayatta birilerine sıkmak için daha iyi bir geçerliliğin olmalı diye düşünüyorum. Orada sizi uzaktan izleyen insanlardan şüphelendiniz diye sıkmazsınız yani. Psikopat, hırçın, ne yaptığını bilmeyen, agresif bir karakter canlandırıyorsanız ona diyecek bir şeyim yok, kolay gelsin.

#19 - 20.10.2022 15:28
ihtimaller üzerine diye birsey yok gerekli açıklamayı defalarca yaptık, forumda bilmiyormuş masum rolüne yatmaniz hoş değil. Yönetici kararı verir.