Konu: toplu dm.  (Okunma sayısı 638 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2022 01:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie Whyte - @Crystal4life , Kelford Tillman - @AqxAwakened , Frank Abraham - @FlamesDios , Keshaun Desharious - @FalqoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy Lee - @oxodisian , Tommy Wanks - @birdsaskedme

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2022 - 1:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
DM: Arkadaşlarımla beraber Savanna model aracımızda takılıyorduk. Fakat biz chill chill eğlenirken sanırım diğer arkadaşların canı sıkılmış. Yanımıza gelip, bir güzel DM attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): DM atan tayfanın OOC siciline bakınca baya kabarık olduğunu görüyorum. Sanırım arkadaşlar sunucu kurallarına uymamakta ısrarcılar. Olabilecek en büyük şekilde cezalarını çekmelerini istiyorum.

#1 - 20.10.2022 02:07
yeeaa'h nigga

#2 - 20.10.2022 02:15
 ortada dm falan yok, dün gece saatlerinde arkadaşlar sokaklarından yürüyerek bizim sokağımıza geldiler benim çete üyelerimi yerin dibine sokmaya çalışıp eğlenmeye çalışıyorlar, bunda problem yok bu rol yapabilirler... fakat eğlenceniz bittikten sonra vurulup buraya şikayet açman garip olmuş, sokağıma gelip 15 20 kişi üyelerimin üstüne geliyor, Ronin birliği ile düşmanız zaten.. ic olarak onların yanında olduğu için onlara sıktık, gidip foruma ismini yazıp nerden olduğuna bakmam gerekmiyor ordaydınız kardeşim.... ek olarak arkadaşlar olay üzerinden pmden konuşuyorlar, bir mix söz konusu...

« Son Düzenleme: 20.10.2022 02:21 Crystal4life »

#3 - 20.10.2022 02:28
 ??
Dostum, orada meraklı bireyler olduğumuzdan dolayı duruyoruz. Sadece merak yani, kaptın? Ayriyeten arkadaşlarım ve ben sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmedik, orada durduğumuz için ateş açamazsın. O'kay?
Bu arada şey.. MİXX?? Size şikayet açacağımı söylüyorum, SS almalarını istiyorum. Mixlik bir durum yok nigga, sorry.

Bak, şimdi aklıma geldi. Bizim olmadığımız gereksiz SS'leri siler misin dostum? Göz yorucu da baya.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 02:30 bwrke »

#4 - 20.10.2022 02:40
bize tarif edilen kişilerden biriydiniz, kullandığın kelimelerede dikkat et seninle insan gibi konuşuyorum gidip yok nigga falan yazıp masal anlatma neyin ne olduğunu biliyoruz kardeşim --ek olarak meraklık birşey yok kanka hood işgali yapıyorsunuz, toplanıyorsunuz beraber geliyorsunuz karşılığını alınca dm oda güzel hikaye. Savunma yapınca sizi taşlamıyoruz, ''Nigga'' gibi gereksiz argolara gerek yok. Üslubunuza dikkat edin.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 02:42 Crystal4life »

#5 - 20.10.2022 02:42
??
Dostum, orada meraklı bireyler olduğumuzdan dolayı duruyoruz. Sadece merak yani, kaptın? Ayriyeten arkadaşlarım ve ben sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmedik, orada durduğumuz için ateş açamazsın. O'kay?
Bu arada şey.. MİXX?? Size şikayet açacağımı söylüyorum, SS almalarını istiyorum. Mixlik bir durum yok nigga, sorry.

Bak, şimdi aklıma geldi. Bizim olmadığımız gereksiz SS'leri siler misin dostum? Göz yorucu da baya.
Kanka Allah için ne yaşıyorsun. ''He, okeeey nigaaa, ow right maaan, kaptınmıııı, O'kayy''. Sen sanırım hala rolden çıkamamışsın. Her neyse konumuz bu değil. Oradaki kalabalıkdan dolayı sizinde mahallemizi basan taraf olduğunuz düşünülüyor, ve bunun sonucunda vuruluyorsunuz. Ayrıca sizin arkadaşınızında biz sıkarken deagle ile karşılık verdiğini hatırlatmak isterim. İstenirse anlattıklarımın kanıtlarıda gelecek. Zaten yukarıda mahalle konusu mevcut  :vays: :nays: :sampanya: O:-)

#6 - 20.10.2022 02:49
Savunmayı @Crystal4life yapmış zaten, dediklerine katılıyorum. Yetkililer kişinin üslubuna bakar umarım.

#7 - 20.10.2022 02:50
??

Kanka Allah için ne yaşıyorsun. ''He, okeeey nigaaa, ow right maaan, kaptınmıııı, O'kayy''. Sen sanırım hala rolden çıkamamışsın. Her neyse konumuz bu değil. Oradaki kalabalıkdan dolayı sizinde mahallemizi basan taraf olduğunuz düşünülüyor, ve bunun sonucunda vuruluyorsunuz. Ayrıca sizin arkadaşınızında biz sıkarken deagle ile karşılık verdiğini hatırlatmak isterim. İstenirse anlattıklarımın kanıtlarıda gelecek. Zaten yukarıda mahalle konusu mevcut  :vays: :nays: :sampanya: O:-)

he ya, rolden çıkamıyorum kanka. bağımlılık yaptı sanırım, neyse. Arkadaşım neden karşılık vermesin moruk? Adama sıkıyorsunuz, izlesin mi?
Heee, mahalle baskınlarında kalabalık için de bir kural var moruk, bak;

Deathmatching

Örnekler
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

#8 - 20.10.2022 02:55
Bu arada maskeliydik, hasarlar sisteminde bug olmuş. IC'de bilmediğin için şikayet etmeni anlıyorum.

#9 - 20.10.2022 02:56
bize tarif edilen kişilerden biriydiniz, kullandığın kelimelerede dikkat et seninle insan gibi konuşuyorum gidip yok nigga falan yazıp masal anlatma neyin ne olduğunu biliyoruz kardeşim --ek olarak meraklık birşey yok kanka hood işgali yapıyorsunuz, toplanıyorsunuz beraber geliyorsunuz karşılığını alınca dm oda güzel hikaye. Savunma yapınca sizi taşlamıyoruz, ''Nigga'' gibi gereksiz argolara gerek yok. Üslubunuza dikkat edin.

nigga argo mu kanka?
yanlış anladıysan özür dilerim kankacım. Neyse, konumuz bu değil. Hood işgali yaptığımı nereden çıkarıyorsunuz acaba? Orada düz bir şekilde duruyorum, sizinle veya Ronin tarafıyla hiçbir iletişimim yok, sadece arkadaşlarımla fısıldaşıyoruz ve sizi izliyoruz. Buradan olayı hood işgaline getirmen de iyiymiş.