Konu: [15.10.2022] DM, RK...  (Okunma sayısı 680 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.10.2022 12:02
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıslar boş bir brawl başlatarak durduk yere Retarded Rp yapmaya başladılar. Brawlda kaybedip silahla mahalleye sıkmaya geldiler. Brawl rolünde silah çekmek ne kadar akla mantığa sığar bilemem. Kişiler kinli olduğu gayet açık. Gereken cezayı almalarını ve silahlarının silinmesini bütün birlik olarak talep ediyoruz. Kişilerin ilk ihlalleri değil, bunun devamını da başkalarına yapacakları gayet bariz. Gereken cezayı almalarını talep ediyoruz. İyi günler iyi forumlar.

#11 - 16.10.2022 12:14
SS'lerde görüleceği üzere ben de olay yerindeydim. Brawl diye başlayan olayda silah çekiyorlar. Başka birlikten birileri de gelip sıktı orayı çözemedim bir şeyler döndü.

#12 - 16.10.2022 12:39
Öncelikle belirttiğim gibi brawl rolu yaşanıyor, brawlda herhangi bir yaralanmam söz konusu değil. Ardından brawl rolu bitiyor, arkadaşlarımdan bazıları düşüyor, bazılarıda kaçıyor. Bundan sonra silahla zaten bir çatışma oluyor, oradaki ortam polislerin gelmesiyle dağılıyor. Herhangi bir Rk ve Dm söz konusu değil, brawl rolune girmeden kaçıyorum. Motordan iniyorum, arkadaşların çok kalabalık olduğunu görüyorum. Ve kaçıyorum, ardından bazı arkadaşlarımı motorum ile alıyorum, ardından brawl rolu son buluyor, karşılıklı bir silahlı çatışması oluyor. Olay bundan ibaret, arkadaşlarda silahlarına davranıyor, bunuda belirtmek istiyorum.

#13 - 16.10.2022 14:39
Öncelikle belirttiğim gibi brawl rolu yaşanıyor, brawlda herhangi bir yaralanmam söz konusu değil. Ardından brawl rolu bitiyor, arkadaşlarımdan bazıları düşüyor, bazılarıda kaçıyor. Bundan sonra silahla zaten bir çatışma oluyor, oradaki ortam polislerin gelmesiyle dağılıyor. Herhangi bir Rk ve Dm söz konusu değil, brawl rolune girmeden kaçıyorum. Motordan iniyorum, arkadaşların çok kalabalık olduğunu görüyorum. Ve kaçıyorum, ardından bazı arkadaşlarımı motorum ile alıyorum, ardından brawl rolu son buluyor, karşılıklı bir silahlı çatışması oluyor. Olay bundan ibaret, arkadaşlarda silahlarına davranıyor, bunuda belirtmek istiyorum.
Rk ve DM söz konusu değil'mi? Sen ne içtin? 2 kere RK düşen adam glock-17'siyle sıkar diye emote'yi boşuna vermedi. Sivil bir oyuncu bile açıklama yapmış sen ortada hiç bir şey olmamış gibi olay anlatıyosun?? Kendi mahallemizde boş kalıcak değiliz, ayrıca söz ettiğin kişilerden birisi önceden'de aynı ihlalleri yapmış birisi.  O:-)

#14 - 16.10.2022 14:50
Rk ve DM söz konusu değil'mi? Sen ne içtin? 2 kere RK düşen adam glock-17'siyle sıkar diye emote'yi boşuna vermedi. Sivil bir oyuncu bile açıklama yapmış sen ortada hiç bir şey olmamış gibi olay anlatıyosun?? Kendi mahallemizde boş kalıcak değiliz, ayrıca söz ettiğin kişilerden birisi önceden'de aynı ihlalleri yapmış birisi.  O:-)
Kendi adıma konuşuyorum dostum, bunun farkındasındır umarım.
« Son Düzenleme: 16.10.2022 14:52 Elite »

#15 - 16.10.2022 16:41
Tek iletide yapmadığınız savunmalarınız buysa bırakın da sonuçlansın.
Ek olarak toxiclemeye çalışanlar bulunuyor, uyarı puanı almalarını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 16.10.2022 16:44 FlamesDios »

#16 - 16.10.2022 18:17
Kendi adıma yapılmış bir ihlal göremiyorum atılan kanıtlarda.
Bazı sslerde yazılanlar silinmiş geçerli kanıt sayılır mı bilmiyorum fakat yine de incelenmeli.

#17 - 16.10.2022 21:34
Ayrıca benim size sıktığım SS'lerde bile yok sadece düştüğüm yeri atmışsınız. Anlıyorum bu kötü bir durum fakat ben size karşı herhangi bir yaralı rol ihlalinde bulunmamışım. Geri dönüp size mermi bile atmadım. Rolden sonra zaten oyundan çıkış sağladım. Bu kadar kuyruk acınız varsa kusura bakmayın birşey diyemem.
Bak kardeşim siz bizim oyunumuzu tamamen sabote etmeye oynuyorsunuz, arkadaşların CK olmasına rağmen mahalleye gelip hala troll bir rol sergiliyor ve 2-3 kere RK düşüp sıkıyor. Sıkıp Q atiyim havasında ve sizde buna destek veriyorsunuz  :-\.

Kanka ben RK olduktan sonra sıkmış mıyım sen ona bir bak, arkadaşlarımın rol hatalarına laf edemem. Beni ilgilendirmez.

#18 - 17.10.2022 01:40
Kendi adıma yapılmış bir ihlal göremiyorum atılan kanıtlarda.
Bazı sslerde yazılanlar silinmiş geçerli kanıt sayılır mı bilmiyorum fakat yine de incelenmeli.
Bunu yazacağınızı biliyordum, şikayetin konusunu değiştirecek yazılar karalanmadı. RK ve DM kanıtları ortada, adminler inceler ve gerekli işlemleri uygular.

#19 - 17.10.2022 02:38
Şikayetin konusunu değiştirmeye çalışmıyorum chatlog kapalı, belki editlenmiş. Bunu bilemeyiz gerekli savunmamı yaptım size karşı bin kin tutmuyorum. Görselleri inceledim ve yaptığım bir ihlali görmüyorum. Ben gelip de kimseye silahla sıkmadım.

Ekstra olarak sslerin zamanlarına bakın arkadaşın chatinde 180 saniye boyunca yaralısınız yazıyor ama keyfine göre kalkıp yürüyor. Mermiler sana değmemiş gibi duruyor sanırım dostum? Yanlış anlama da keyfine göre şikayet açmışsın gibime geldi. Yine de atılan fotoğraflarda yaptığım bir ihlal bulunmuyor. Herkes kendi adına savunmasını yapmış bulunmakta şikayeti uzatmak yerine sonuçlanabilir. :)