Konu: [15.10.2022] DM, RK...  (Okunma sayısı 677 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2022 00:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Grimlock @kypeexingoo @Elite David Coleman [NC atmış]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: AGB üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ilk önce arabasıyla Ganton'da duruyor, sözlü tartışmadan sonra 2,3 araç gelip Brawl başlatıyorlar. Kendilerini dövdükten sonra tekrar gelip silahlarla ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Silahlarının silinmesini talep ediyorum, sicil geçmişlerine bakarsanız sürekli RKdan sicilleri var, bu arkadaşlar vururum yatarım çıkarım kafasında. Bir önlem alınmasını istiyoruz.
Daha önceki karakterlerinde de bu sorunları yaşadık ve RK, DMden jail yediler 2 3 defa.
OOC sorunlarını oyuna yansıtıyorlar.

#1 - 16.10.2022 00:03
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu şahısların ilk olayları değil. Her zaman böyle yapıyorlar. Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 16.10.2022 00:05 farukt8 »

#2 - 16.10.2022 00:57
Şahitliğimi onaylıyorum, oyunumuzu sabote ediyorlar. 2 kere rk düşüp sıkan birisi bize ne kadar zarar verebilirki? Aynı zamanda aynı kişi önceden'de rk ihlalinden 2 kere ceza aldı.  :D

#3 - 16.10.2022 02:48
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşların eski karakterlerini ck layınca yediremeyip sudan sebeplere saldırmaya çalışıyorlar. Komik insanlar açıkcası. Arkadaşların yatıp çıkarım kafasından çıkması için yasaklanma veya gerekli bir cezayı almalarını talep ediyoruz  O:-) :vice: :sampanya:

#4 - 16.10.2022 08:44
Devonte Clifford adlı karakterim yaralıya düştükten sonra gelip sıkmadım sadece olay yerinden kaçtım ve bunun RK kural ihlali olduğunu düşünmüyorum.

#5 - 16.10.2022 08:49
Ayrıca benim size sıktığım SS'lerde bile yok sadece düştüğüm yeri atmışsınız. Anlıyorum bu kötü bir durum fakat ben size karşı herhangi bir yaralı rol ihlalinde bulunmamışım. Geri dönüp size mermi bile atmadım. Rolden sonra zaten oyundan çıkış sağladım. Bu kadar kuyruk acınız varsa kusura bakmayın birşey diyemem.

#6 - 16.10.2022 11:47
Karakterim yaralıya düşmedi, arkadaşlarım düşmüş olabilir. Fakat benim karakterim düşmedi burada herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

#7 - 16.10.2022 11:48
Ayrıca benim size sıktığım SS'lerde bile yok sadece düştüğüm yeri atmışsınız. Anlıyorum bu kötü bir durum fakat ben size karşı herhangi bir yaralı rol ihlalinde bulunmamışım. Geri dönüp size mermi bile atmadım. Rolden sonra zaten oyundan çıkış sağladım. Bu kadar kuyruk acınız varsa kusura bakmayın birşey diyemem.
Kuyruk acısı mı? Cidden bunu söylüyor musun kardeşim. Mahalleye gelip boş bir konu üzerinden brawl başlattınız. Ardından rklı hale düşünce yediremeyip gelip silahla sıktınız. Kimin kuyruk acısının olduğu çok belli.

#8 - 16.10.2022 11:50
Kuyruk acısı mı? Cidden bunu söylüyor musun kardeşim. Mahalleye gelip boş bir konu üzerinden brawl başlattınız. Ardından rklı hale düşünce yediremeyip gelip silahla sıktınız. Kimin kuyruk acısının olduğu çok belli.
RK? Kim Rklamış beni söyler misin, ve brawldan sonra ateş açma durumu oldu. Ve size karşı önceden bir ihlalim olmadı. Şikayette bunu yazmışsınız fakat öyle bir durum olmadı.

#9 - 16.10.2022 11:55
Bak kardeşim siz bizim oyunumuzu tamamen sabote etmeye oynuyorsunuz, arkadaşların CK olmasına rağmen mahalleye gelip hala troll bir rol sergiliyor ve 2-3 kere RK düşüp sıkıyor. Sıkıp Q atiyim havasında ve sizde buna destek veriyorsunuz  :-\.