Selamlar.
Karakterlerimiz olduğunuz ortama "sosyal role" gelmek için adımlıyor ve yanınıza oturuyoruz. Daha sonrasında yanınızda oturmamızın sonucunda, Quavean Carson karakteri sizlere fear rp ile karışık uzlaşmacı rolü üstlenirken chatten gereksiz bir şekilde /do kanalından illegal rol, yok güvenli bölgede illegal rol izni, yok brawl izni derken darlamaya başlıyorsun. Bunun sonucunda Quavean Carson karakteri senin rolünün bölünmemesi açısından, sana açık kapı bırakarak izin veriyor. Öncelikle güvenli bölgelerden konuşacaksak, bize yaptığın o akıl almaz agresif rol de bir ihlal, bunu güvenli bölgede yapamazsın. Bunun sonucunda dövdüğün adam bir baronun askeri. O karaktere senin her şekilde Fear RP yapman gerekiyor. Şu an bu olayları rolde ilerletirsek karakterinin CK oluşuna kadar ilerleyebilecek roller var, bu korkutmak için söylenen bir şey değil; sadece baron bir karakterin askerini bu kadar rahat dövebiliyorsan, sorunu da yaşarsın. Bunun bilincinde olman gerekiyor.
Yedirememek falan yazmışsın, bu tarz şeyler gereksiz agresiflikler. Yediremeyen sence ben miyim? İllegal rol izni isteyip birliğimin asker rütbesindeki adamını dövüyorsun ve buna sessiz mi kalacağım? Madem illegal rol izni istiyorsun, bunun sonucunda o bölgede başına gelebilecek şeyin de sonucuna katlanman gerekiyor. Ben de seni bunun karşılığı olarak vurdum.
Masada olan agresif konuşmanın sonucunda chatten sana hiçbir agresif karşılık vermeden sadece senin düzeyinde rollerimizi sürdürüyoruz.

Her neyse, karakterimize saldırıyorsun, Quavean Carson sana karşılık vermiyor, bildiğin senin rolünü izliyoruz. Sonrasında serseri falan bir şeyler yazıyorsun ve seni bunun sonucunda vuruyoruz.
Sana tane tane tekrardan açıklayacağım.
Sen benim birliğimdeki soldier rütbesindeki bir karakteri dövüyorsun. Bu karakter bir baron birliğinde. Bildiğin gibi birliğimiz sunucunun tek onaylı oluşumu. Buna göre rol yapman gerekiyordu. Bunun sonucunda her şey sorunsuz ilerliyor, rolde olan rolde halloldu. Nadia karakteri, benim olduğum bölgede soldier karakterime "Serseri beni rahatsız etmeden iki defa düşün" tarzı bir cümle kurdu, ve rolde olan rolde halloldu dediğim gibi.