Konu: DM- Dejerius_Reeves  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2022 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Angeras1910 Dejerius_Reeves

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Kanicen @Fregeor @aliemmo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.10.2022 23.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Bar'da oturuyor ve rol yapıyorduk.Sonrasında birisi gelip yanımıza oturdu neyse rolümüzü yaparken güvenli bölgede illegal izni istedim + verdi brawl izni istedim + verdi ve saldırdım bu oyuncuyu dövdüm. Sonrasında arkadaşı silah çekip sıktı. Ocean'da bertuzzi den Luciano filanda şahitlik eder herkese silah yaramıyor gururlarına yediremedikleri için brawl olmasına rağmen silah sıkıyorlar. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum saygılarımla...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İnsanlar düzgün rol yapmak yerine bu şekilde kendilerini küçük düşürüyor.Benim ve arkadaşımın rol zevkini yok etti gerekli cezayı vereceğinizden eminim.

« Son Düzenleme: 09.10.2022 23:50 SamuelLogan »

#1 - 09.10.2022 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.10.2022 00:05
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 10.10.2022 00:19
Selamlar.

Karakterlerimiz olduğunuz ortama "sosyal role" gelmek için adımlıyor ve yanınıza oturuyoruz. Daha sonrasında yanınızda oturmamızın sonucunda, Quavean Carson karakteri sizlere fear rp ile karışık uzlaşmacı rolü üstlenirken chatten gereksiz bir şekilde /do kanalından illegal rol, yok güvenli bölgede illegal rol izni, yok brawl izni derken darlamaya başlıyorsun. Bunun sonucunda Quavean Carson karakteri senin rolünün bölünmemesi açısından, sana açık kapı bırakarak izin veriyor. Öncelikle güvenli bölgelerden konuşacaksak, bize yaptığın o akıl almaz agresif rol de bir ihlal, bunu güvenli bölgede yapamazsın. Bunun sonucunda dövdüğün adam bir baronun askeri. O karaktere senin her şekilde Fear RP yapman gerekiyor. Şu an bu olayları rolde ilerletirsek karakterinin CK oluşuna kadar ilerleyebilecek roller var, bu korkutmak için söylenen bir şey değil; sadece baron bir karakterin askerini bu kadar rahat dövebiliyorsan, sorunu da yaşarsın. Bunun bilincinde olman gerekiyor.

Yedirememek falan yazmışsın, bu tarz şeyler gereksiz agresiflikler. Yediremeyen sence ben miyim? İllegal rol izni isteyip birliğimin asker rütbesindeki adamını dövüyorsun ve buna sessiz mi kalacağım? Madem illegal rol izni istiyorsun, bunun sonucunda o bölgede başına gelebilecek şeyin de sonucuna katlanman gerekiyor. Ben de seni bunun karşılığı olarak vurdum.

Masada olan agresif konuşmanın sonucunda chatten sana hiçbir agresif karşılık vermeden sadece senin düzeyinde rollerimizi sürdürüyoruz.

Her neyse, karakterimize saldırıyorsun, Quavean Carson sana karşılık vermiyor, bildiğin senin rolünü izliyoruz. Sonrasında serseri falan bir şeyler yazıyorsun ve seni bunun sonucunda vuruyoruz.

Sana tane tane tekrardan açıklayacağım.

Sen benim birliğimdeki soldier rütbesindeki bir karakteri dövüyorsun. Bu karakter bir baron birliğinde. Bildiğin gibi birliğimiz sunucunun tek onaylı oluşumu. Buna göre rol yapman gerekiyordu. Bunun sonucunda her şey sorunsuz ilerliyor, rolde olan rolde halloldu. Nadia karakteri, benim olduğum bölgede soldier karakterime "Serseri beni rahatsız etmeden iki defa düşün" tarzı bir cümle kurdu, ve rolde olan rolde halloldu dediğim gibi.

#4 - 10.10.2022 00:25
Brawl izni aldığımda neden silah çekiyorsun üstelik seninle role girmemişken.Her neyse gerekli işlemi yöneticiler yapar.

#5 - 10.10.2022 00:29
Sen adamı neden dövüyorsan, ben de onun yüzünden seni vuruyorum. Ayrıca sana basit açıklamalar yaptım, ona rağmen anlaşamıyor gibiyiz. Gözümün önünde onaylı bir birlik üyesi olan karakterin dayak yemesine ses çıkarmayacağımı düşünmen saçma değil mi? Sonuç olarak haddinden çok çok yüksek bir şeye kalkışıyorsun. Bu sence ne kadar mantıklı? Yaptığın rolde mantık bile yokken benim yaptığım rolde mantık arıyorsun. Kadın fiziğine sahip bir karakter, muhtemel olarak onlarca cinayetiyle ünlü, cebinde silahı eksik olmayan ve şehrin illegaline yön veren karakteri dövüyor. Bu sence mantıklı mı? Lütfen daha fazla saçmalamayalım. Yaptığın rolün orantısı olarak sana rolde karşılık verdik. Bu kadar basit.

Ayrıca ufak bir hatırlatma. Senin orada illegal rol izni alman, o rol bölgesindeki tüm karakterleri kapsayan bir durum. Yani bu bağlamda senin brawl ile o adamı düşürmenle, benim seni vurmam arasında herhangi bir uyuşmazlık olmamalı. Sen eline, ben silahıma güvendim. Tekrar söylüyorum, rolde olan rolde halloldu.

Videodaki chatlogu okursan ben giderken bile soldier karakterime üstten ve alaycı şekilde konuşuyorsun. Ve bunun sonucunda vuruluyorsun.

« Son Düzenleme: 10.10.2022 00:38 Angeras1910 »

#6 - 10.10.2022 00:42
İlk olarak şehirde yeni ve sivil bir karakterim. İkinci olarak adamın anlında bu baronun adamı diye birşey mi yazıyor? Üçüncü olarak da orada ben brawl atıyorum, madem bu kadar "Baronun askerini" koruyorsun, silahına değil yumruklarına davranacaksın. Bu arada agresifliği ilk ben değil "BARONUN ASKERİ" yaptı benim rolümü engellediniz yetmemiş gibi silah sıktınız. O kadar boş alan varken gelip sataşan "BARONUN ADAMI" dediğin arkadaş.Ben daha birşey demiyeceğim, artık yetkililer ilgilenir.

#7 - 10.10.2022 00:48
Senin yeni gelmen veya sivil olman bu tarz durumlarda değişiklik göstermez ki? Biz rolümüzü yaptık, bu IC bir şey. Senin o yaşadığın sorun da IC bir şey. Demek istediğim şey hala sabit. Rol yaptık ve rolle sonuçlandı. Bu durumda herhangi bir ihlal yok. DM atmadık, atmamız gerektiren bir durum yok çünkü seni vurmamın bir sebebi var. Seni vurmamın bir sebebi varsa zaten ortada bir ihlal yoktur.

Ek olarak; silahına değil yumrukla dalacaksın lafına da şöyle cevap vereceğim: Karakterimin force'u yüksek, kendisini riske atmak istemedi, bunun sonucunda kendisine en garanti gelen yaklaşımla bunu yaptı. Bu da bir rol, tekrar tekrar söylüyoruz ama ortada bir ihlal yok, sen rol yaptın, ben de rol yaparak sana karşılık verdim.

Daha fazla ileti atmamıza sanırım gerek yok. Sadece şikayette kullandığın o agresif dil benim açımdan üzücüydü, rolde bir hata varsa bile karşı tarafı eziklemek veya iğnelemek gibi girişimler bize yakışmayan şeyler. Kudurduğumu falan iddia etmişsin ama bu tarz rollerde kudurmakla falan gram alakası yok, emin ol sen benim yerimde olsan benim yaptığımı yapardın. Ben tam tersi olarak senin bu sinirle beni iğnelemeni ve laf bombardımanına tuttuğunu düşünüyorum. Sorun değil böyle şeyler, birbirimize seviyeli olsak yeter.

#8 - 10.10.2022 00:52
Dostum yıllardır roleplay sunucularında rol yapıyorum.Ve zamanımın çoğu illegal ile geçti, benim yönettiğim karakterlerde bırak kadına silah sıkmayı aşağılayıcı kelime dahi etmedim bu konumuz dışı tabi, senin karakterin hiç bir değere saygı duymayabilir bu normal bende zenci karakter açtım bazı noktalarda benimde bazı konulara saygım yoktu lakin buradaki yaptığınız rol ciddi manada saçma silahsızız ama sen silah çekiyorsun neyse fazla ileti yapmayalım gerekli işlemi yöneticiler karar verip uygularlar.

#9 - 10.10.2022 00:53
İlk olarak şehirde yeni ve sivil bir karakterim. İkinci olarak adamın anlında bu baronun adamı diye birşey mi yazıyor? Üçüncü olarak da orada ben brawl atıyorum, madem bu kadar "Baronun askerini" koruyorsun, silahına değil yumruklarına davranacaksın. Bu arada agresifliği ilk ben değil "BARONUN ASKERİ" yaptı benim rolümü engellediniz yetmemiş gibi silah sıktınız. O kadar boş alan varken gelip sataşan "BARONUN ADAMI" dediğin arkadaş.Ben daha birşey demiyeceğim, artık yetkililer ilgilenir.
Burada sürekli bana değinilmiş, sanırım söz hakkı düşüyor bana. Öncelikle senin rolünü baltalamak için değil, tam tersi sana ve kendime rol çıkartmak için geliyorum ve senden aldığım cevap "Buraya oturmak için izin aldın mı?" oluyor. Bende buranın mülkiyetinin sana ait olup olmadığını soruyorum, yine bir baltalama yok; karşılık olarak yine senden agresif cevaplar alıyorum. Daha sonra sırf senin yanındayım, ayağa kalkıp gitmedin diye sen gelip bana illegal rol izni sordun, bende sana rol çıksın diye bunu kabul ettim. Sen bana saldırdın, ben direnmedim bile. Yukarıda yazmışsın ki rolümüzü baltalamak için, dm atmak için gelmişsiniz. Rol baltalamak istesem sana /do'dan neden rolün devamının gelmesi için onaylayayım? Sen beni düşürdüğünde bir şey yok ama sen düşünce nedense rol zevkin ortadan bir anda yok oldu. Tek taraflı düşünce kötü bir bakış açısı.

Ayrıca silahsızın demişsin, biz silahlıyız. Realiteye uygulayacak olursan karşında 5-10 kişilik bir grup var ve bunlar bir tehdit. Belinde glock var, sicili bim fişi kadar olmuş bir serserinin tekisin. Ne bekliyordun ki? Orada benimde silahım vardı ama çıkartıp sıkmadım, DM arasaydık ben sen bana vurduğun an çıkartıp sıkardım.
« Son Düzenleme: 10.10.2022 00:55 Antioch »