Sırayla gideceğim. Oraya gitme amacımızı Liana'nın bizi arayıp Mikasa karakterini bırakmamız. Amaçları rollerimi baltalamak demiş fakat ortada rol baltalamalık bir konu yok, olan biten şeyler rolde gelişmiş. Arkadaş 4 kişi olduğumuzu göz ardı ederek üstü kapalı şekilde iğneleyici laflar sokarak ortamı gerginleştirmeseydi zaten olay buraya kadar gelmezdi. GBI ihlali yaptığımızı da öne sürmüş ama üniversite ile alakası yok olduğumuz bölgenin. Ayrıca bildiğim kadarıyla GBI bölgelerde sol alt köşede "Güvenli bölge" diye belirtmekte. Rolde vurulduğu için içerlenip şikayet açtığını düşünüyorum.
((Özetle küçük bir kavga başlangıcı sonrasında arkadaşın 4 kişi olmamızı göz ardı ederek Fear rp ihlali yapması sonucunda olay buraya kadar geldi. Güvenli bölge değil diye biliyorum ki öyleyse bile ekranımda bizi bilgilendirecek bir yazı çıkmıyor, üniveriste den uzak bir alan. Yetkili ekibinin bana; Dört kişisiniz ve adam size karşı fear rolü yapmak yerine laf sokmaya çalıştığı için olayın buraya kadar gelmesi ve onu vurman senin sorunun diyeceğini sanmıyorum, gereksiz şikayet.))

Gerçek hayatta kavga ettiğin birine "Babana saygısızlık yapma evlat" dediğinde aynı seneryo gerçeleşeceğine eminim.

Kurduğu cümlenin "Baban benim, anneni ben **** sen oldun anlamına geldiğini unutmayalım. Yetkili arkadaşların kişinin sayıca üstün bir guruba bu tarz şeyler diyerek kışkırttığını göz önünde bulundurmaları ricamdır.