Konu: Vartavar Karapetyan İkinci hileye göz yumma vakası.  (Okunma sayısı 896 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2022 16:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Vartavar Karapetyan @Sidelya                                                                                         
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Video.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Sidelya'nın bilmem kaçıncı hileye göz yumma vakası, sürekli bir ihlal içerisinde. Artık gerekli işlemin gerçekleştirilmesini rica ediyorum. Hala sonuç bekleyen bir hileye göz yumma vakası daha mevcut, aynı kişi, aynı mevzular yine. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136575.0
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/6hvay2  = Burda sadece hile bir adama göz yumması değil, mix ve bug abuse gibi ihlallerde mevcut. Buradan çıkacak karara bağlı olarak oyuncu şikayetleri kısmınada gerekli işlemleri götüreceğim. Ban yemesi durumunda, şikayetlerin boşa düşmemesi için şuanda açmıyorum.

Ek açıklamalar(varsa):Kişi daha öncede de bahsettiğim gibi köklü bir birliğin, önemli bir rütbesinde yer alıyor. Bu tarz ihlaller/hilelerde adının geçmesi bile eksi bir durumken, kişi bunları yapmaya devam ediyor. (Michael Avaliani, Lawrence Caington...) Bir çok hileyle yan yana çatışmış ve dolayısıyla bu duruma göz yummuştur. Gerekli ban işleminin uygulanmasını talep eder, iyi forumlar dilerim.

@Sidelya  Lütfen savunman, (buna ne savunma yapacaksan?) tek bir ileti olsun ve öz olsun. Teşekkür ederim.

#1 - 19.09.2022 17:46
Sidelya'nın susturması olduğundan dolayı ben atıyorum.

Merhaba,

titan, benjin başta olmak üzere onlarca hile arkadaşınla aynı safta çatışıp hile olduklarından haberdar mısın? Ben senin yerine cevaplayayım; Hayır.
Kısa ve öz; Yanımda olan kişi hiçbir hile kullanmadığını biliyorum. Anlık oluşan laglardan kaynaklı videoda buglanmalar görünüyor. Yanımda oturan arkadaş hile adı altında ban yedi ve ban işlemini uygulayan yetkili Nyarko adminimiz, onunla ban yiyen arkadaş iletişime geçti ve durum hakkında konuştu. Ban itirazı, talepte bulunması gerektiğini söyledi. Nyarko, ban yiyen arkadaşı en başından beri takipteymiş ve banlanma sebebi bu kısımlarla alakalı değil; God şüphesi adı altında ban yedi. Gerekli itirazlarda bulunuldu ve kimsenin hile kullanmasına göz yummadım. Gerekli kanıtları arkadaşa ilettim, unban talebinde bulundu.

Ban yediğine dair kanıt;

God adı altında banlandığı için hasar yediğine dair kanıt;

Tüm oyuncular kendisinden sorumludur, hile açmadım ve bunu desteklemiyorum. 2 yıllık bir emeğimi çöp etmeyi hiç düşünmüyorum, emeklerimi çöp edecek olsam emek vermeyeceğim de açıkca ortada. Hile açan hiç kimseyi hile açması için teşvik etmiyorum, takdir etmiyorum. Kasparov birliğinde bulunan tüm üyelerin hile açmaması doğrultusunda yüzlerce kez uyardığımı üyeler doğrulayabilir, kullananları tespit ettiğimizde oluşumdan uzaklaştırıyoruz. Şikayeti açan arkadaşı uzaklaştırdığım gibi. İyi forumlar.

#2 - 19.09.2022 17:50
Pekala, video'da herşey ortada, admin sonuçlayabilir. Öyle bir lag durumu mümkün değil, kişiye hile şikayeti açıldı ancak ban yediği için kilite alındı. Hile olduğu açık bir şekilde ortada. Sonuçlanabilir.

#3 - 19.09.2022 17:53
İnceleyecek adminin, bu şikayetimide göz önünde bulundurmasını rica ediyor ve ikisini bir arada sonuçlamasını talep ediyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136575.0 =Burada yine Vartavar Karapetyan karakteri hile kullanıp banlanan bir kişiyle birlikte çatışmada.

Sonuçlanabilir.

#4 - 19.09.2022 18:04
İnceleyecek adminin, bu şikayetimide göz önünde bulundurmasını rica ediyor ve ikisini bir arada sonuçlamasını talep ediyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136575.0 =Burada yine Vartavar Karapetyan karakteri hile kullanıp banlanan bir kişiyle birlikte çatışmada.

Sonuçlanabilir.
Sidelya;
Bu durumda Robert Castucci'nin cezalandırılmasını(?:D) ben de talep ediyorum. Sonuçta ban yiyen titan ve benjinle birlikte savaştaydı. Kin gözünü kör etmiş, biraz sakin olmanı temenni ederim, Vortex.
« Son Düzenleme: 19.09.2022 18:58 copkilla »

#5 - 19.09.2022 19:26
Sonuçlanabilir, daha fazla iletiye gerek yok.

#6 - 19.09.2022 19:38
Kanıtları yok etmek için, video kaldırılmış. Görüleceği üzere;  

« Son Düzenleme: 19.09.2022 22:32 Vortex »

#7 - 20.09.2022 02:01
Kanıtları yok etmek için, video kaldırılmış. Görüleceği üzere;  

Videoları ben yüklemediğime göre yok edemem, savunmam ortada. Daha fazla yanıt gelmeyecek, sende bu ikili atışmalara sokmak için sürekli ileti atmana gerek yok.

#8 - 20.09.2022 16:58
Sonuçlanabilir, görüyoruz birlik liderliğini @Sidelya  oyuncularının yaptığı yorumlara/ahlaksızlıkları görmüyorsun sanırım. Her neyse.

#9 - 20.09.2022 16:59
Forumda yorum yaptığı için adama mı kızayım? Birlik lideriyim, abisi değilim. Birlikte oyun oynuyoruz, ondan bir üstünlüğüm yok. Artık bir şeylerin farkına varın, kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Yorum yaptıysa moderatöre şikayet edebilirsin.