Sidelya'nın susturması olduğundan dolayı ben atıyorum.
Merhaba,
titan, benjin başta olmak üzere onlarca hile arkadaşınla aynı safta çatışıp hile olduklarından haberdar mısın? Ben senin yerine cevaplayayım; Hayır.
Kısa ve öz; Yanımda olan kişi hiçbir hile kullanmadığını biliyorum. Anlık oluşan laglardan kaynaklı videoda buglanmalar görünüyor. Yanımda oturan arkadaş hile adı altında ban yedi ve ban işlemini uygulayan yetkili Nyarko adminimiz, onunla ban yiyen arkadaş iletişime geçti ve durum hakkında konuştu. Ban itirazı, talepte bulunması gerektiğini söyledi. Nyarko, ban yiyen arkadaşı en başından beri takipteymiş ve banlanma sebebi bu kısımlarla alakalı değil; God şüphesi adı altında ban yedi. Gerekli itirazlarda bulunuldu ve kimsenin hile kullanmasına göz yummadım. Gerekli kanıtları arkadaşa ilettim, unban talebinde bulundu.
Ban yediğine dair kanıt;

God adı altında banlandığı için hasar yediğine dair kanıt;

Tüm oyuncular kendisinden sorumludur, hile açmadım ve bunu desteklemiyorum. 2 yıllık bir emeğimi çöp etmeyi hiç düşünmüyorum, emeklerimi çöp edecek olsam emek vermeyeceğim de açıkca ortada. Hile açan hiç kimseyi hile açması için teşvik etmiyorum, takdir etmiyorum. Kasparov birliğinde bulunan tüm üyelerin hile açmaması doğrultusunda yüzlerce kez uyardığımı üyeler doğrulayabilir, kullananları tespit ettiğimizde oluşumdan uzaklaştırıyoruz. Şikayeti açan arkadaşı uzaklaştırdığım gibi. İyi forumlar.