FM yöneticisi olarak yazıyorum, CK konusunu açıklığa kavuşturalım,
dixsept'te, ben de herhangi bir şekilde Southside birlik üyelerinin CK'sını ne bir birliğe, ne de bir oyuncuya verdik. CK geçersiz.
Birlik kapalı, savaşıp vurmanız da herhangi bir mantık çerçevesine sığacak davranış değil.
" Idlewood ile savaştayken arşive gitti, bu savaşın bittiğini göstermiyor; Florencia 13 çetesinin kaçıştığını gösteriyor. Kalanları da Idlewood avlıyor, avlamaya da devam edecek. "
Evet, savaşın bittiğini gösteriyor. Florencia 13 geri çekilmiş, bundan sonraki süreçte de aynı hataların yapılmaması için baştan uyarı yapayım, bu gibi olayları göstererek kimseyi vuramazsınız aynı ekipten.
Chatlogu incelediğimizde de, "Sen blood musun? He bloodum" vesaire sohbetler döndüğü için çirkin bir görüntüyü iki tarafın da oluşturduğunun umarım farkına bu şikayet aracılığıyla varacaksınızdır. Şikayette iki tarafa da işlem uygulamayacağım ve bu rolü geri çekeceğiz, yaşanmamış gibi devam ederek rollerinize kaldığınız yerden devam edersiniz. İki tarafın da kural ihlalleri var, ceza almanız yerine insiyatif alarak uyarı niteliğinde bu mesajı okuyabilirsiniz.
Şikayet kapatıldı.