Konu: Valentinus Lorenzo  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2022 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentinus Lorenzo @aLbatros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quavean Carson @Baldwin in your turf

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/09/2022 18:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz rol bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde El Corona bölgesinde dolaşırken bir anda arkadaş sebebini bilmediğim bir şekilde IC chat kanalından ? attı. Yanına gidip rol yaptığımda bana Florencia 13 üyesi olduğunu söyledi Idlewood birliği ile Florencia 13 birliği savaşta olduğu için arkadaşı vurduk. Vurduğumuzda rolü kabullenmeyip yaralı rolü yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 17.09.2022 19:05 m92trappy »

#1 - 18.09.2022 23:04
@aLbatros 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 18.09.2022 23:47
Kafasına sıkar? CK izni vermedim admine sorduğumdada rol iptal dedi. Ve polislere falan yaralı rolu yaptım ama karakterim CK olmadı

#3 - 19.09.2022 05:55
Şikayetin konusu senin CK olup olmaman değil tamamen yaptığın rol ile alakalı, eğer rolden şikayetçiysen şikayet açabilirsin. Ben sana yaralı rolü yapmadığın için ve yanlış IC chat kullanımından şikayet açtım.

#4 - 19.09.2022 08:38
Peki neden sebebsiz yere vurdunuz ortada savaş yok, birlik kapalı yani artık Florencia üyesi değilim normal  bir sivilim.

#5 - 19.09.2022 15:48
@m92trappy, karşı tarafın olduğu birlik bir aydır kapalı. Hangi karara/role dayanarak vurduğunuzu iletin, şikayet sonuçlandırılacak.

#6 - 19.09.2022 16:31
olmayan birlikle savasa girmis  :D :D

#7 - 19.09.2022 16:45
@m92trappy, karşı tarafın olduğu birlik bir aydır kapalı. Hangi karara/role dayanarak vurduğunuzu iletin, şikayet sonuçlandırılacak.

Dixsept F13 birliği kapandıktan sonra tüm birlik üyelerinin CKsını Idlewood birliğine verdi. Bunu @KSZ ve @dixsept doğrular. Reel hayatta baktığımızda hiçbir sokak çetesi (Inglewood, Rollin 60, 83 Hoover gibi) savaştıktan sonra o çete ile biz barışalım deyip barış yapmaz ya da ateşkes olmaz. Sadece bölgede cinayet ve silahları saldırı oranları azalır. F13 çetesi arşive gitti diye bizim sokağımızı bastığı gerçeği değişmeyecek. El Corona'a gittiğimizde bu adam ben Florencia çetesindenim diyor, bizde vuruyoruz. Eğer dese ki sadece burada yaşıyorum; bir şey yapmayız. Florencia 13 birliği, Idlewood ile savaştayken arşive gitti, bu savaşın bittiğini göstermiyor; Florencia 13 çetesinin kaçıştığını gösteriyor. Kalanları da Idlewood avlıyor, avlamaya da devam edecek.

Florencia bir bölge değil, çetenin adı. Her çete ismini sokak isminden almıyor.

« Son Düzenleme: 19.09.2022 17:14 m92trappy »

#8 - 19.09.2022 17:30
FM yöneticisi olarak yazıyorum, CK konusunu açıklığa kavuşturalım,

dixsept'te, ben de herhangi bir şekilde Southside birlik üyelerinin CK'sını ne bir birliğe, ne de bir oyuncuya verdik. CK geçersiz.
Birlik kapalı, savaşıp vurmanız da herhangi bir mantık çerçevesine sığacak davranış değil.

"  Idlewood ile savaştayken arşive gitti, bu savaşın bittiğini göstermiyor; Florencia 13 çetesinin kaçıştığını gösteriyor. Kalanları da Idlewood avlıyor, avlamaya da devam edecek. "

Evet, savaşın bittiğini gösteriyor. Florencia 13 geri çekilmiş, bundan sonraki süreçte de aynı hataların yapılmaması için baştan uyarı yapayım, bu gibi olayları göstererek kimseyi vuramazsınız aynı ekipten.

Chatlogu incelediğimizde de, "Sen blood musun? He bloodum" vesaire sohbetler döndüğü için çirkin bir görüntüyü iki tarafın da oluşturduğunun umarım farkına bu şikayet aracılığıyla varacaksınızdır. Şikayette iki tarafa da işlem uygulamayacağım ve bu rolü geri çekeceğiz, yaşanmamış gibi devam ederek rollerinize kaldığınız yerden devam edersiniz. İki tarafın da kural ihlalleri var, ceza almanız yerine insiyatif alarak uyarı niteliğinde bu mesajı okuyabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.