Konu: [08/09/2022 - Owen Brown] /q  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2022 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Owen_Brown | @Rawzedna

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/09/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aktif savaş ortamında Idlewood bölgesinde vuruluyor, kaçırılmak üzerine araca bindirilecekken /q atıp kendince kurtuluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli olarak IC rolü OOC olarak görüp yapılan saçma ihlaller rol zevkimizi hiç ediyor, sıkıcı bir durum olmaya başladı. Caydırıcı bir ceza talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 09.09.2022 22:53 187askn »

#1 - 12.09.2022 13:11
@Rawzedna savunmanızı bu geceye kadar bekliyorum aksi halde /q üzerinden ceza alacaksınız.

#2 - 12.09.2022 16:27
Role başladığım günden beri hiç ceza yemedim, hiç bir ihlal yapmadım. Orada araba sürücümuz İdlewood ortasında duruyor ve vurulmamızı bekliyor. Ateş açıldığı esnada arabadan inip garajın oraya kaçıyorum. Kaçarken arkamdan hit yiyip düşüyorum. Sürücümuzun kasten yaptığı bir şey için sinirleniyorum ve rage quit atıyorum. Dediğim gibi hic bir zaman ihlal yapmadım fakat bu olana sinirlendigim için rage quit attım. Yaptığım hatanın farkındayım bunun için kusura bakmayın. Ceza verebilirsiniz, fakat hiç bir zaman ceza yemedim. İlk açılan şikayet bana. Ve tekrarı olmayacağına dair söz veriyorum. Adminin inisiyatifine bırakıyorum, tarafımca başka ileti gelmeyecek. İyi forumlar iyi günler.

#3 - 12.09.2022 23:08
Tekrarı olmayacak diye savunma yazıp iki-üç saat sonra aynı sebepten ikinci kez ihlal gerçekleştirmen :garip: ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136872.0 ) savunma için teşekkürler, iyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle
Şikayet bana aitti SS'lerden anlaşılır şikayetten bağımsız değilim, alakam bulunuyor.

#4 - 13.09.2022 03:20
Son açılan şikayeti yetersiz buluyorum. Ona savunma gelicek. Hiç bir rol yokken q atıyorum burda bir sorun yok gibi? Bu şikayetle alakan var evet ama diğeriyle yok.

#5 - 13.09.2022 11:09
İki şikayete de baktığımda bunu alışkanlık haline getirdiğin ortada, umarım bu alışkanlığından bir an önce vazgeçersin. Sonuçlansın.

#6 - 13.09.2022 13:34
Owen Brown karakterine /q ihlali üzerinden işlem uygulanacak