Konu: [08.09.2022] Titan  (Okunma sayısı 1045 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 21:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TitaN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: idlwood
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş weapon distance ayarını fullemiş sanırım, önceden m4 yetiştiremediğimiz yere arkadaş deagle ile önce bana 1 hit, arkadaşıma 2 hit atıyor. En başta rapor attık arkadaş ile ilgili ama ilgilenen yetkili çıkmadı. Bizden kendi yöntemlerimizi denedik. Videoda gözüktüğü gibi arkadaşım ak47 yetiştiremiyorken bu arkadaşlar deagle yetiştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca titanyaveri diye bir tane çocuk bizim helikopterimiz havadayken sobeit ile birlikte aracın içine cj atıyor. Alakalı şikayetin linkini aşağıya bırakacağım, titan ve titanyaveri adlı iki arkadaş hile ile bir şeyler deniyor yine.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136699.0

#1 - 08.09.2022 21:53
videodaydım rahatta kalın, savunma yapılır  ;)

#2 - 08.09.2022 21:54
Yap dostum, videonu at ona göre bende bir yazı yazacağım

#3 - 08.09.2022 21:56
videodaydım rahatta kalın, savunma yapılır  ;)

Harbi komedi. Savunmanı çok merak ediyorum dostum.

#4 - 09.09.2022 17:35
Deagle mermisinin bizim bulunduğumuz çatıdan diğer çatıya ulaşabildiğini normalde bizde bilmiyorduk, ateş etmeye başladıktan sonra anim yediğinizi fark edince hasar aldığınızı anladık. Diğerleride sonradan sıkmaya başladı, /hasarlar kısmında görünüyor. İsteyen herkes istediği şekilde ve şikayeti inceleyek adminde dahil olmak üzere merminin ulaşıp/ulaşmadığını deneyebilir. AK-47'nin yetişmediğini söylemişler, hasar yediğim videomda görünüyor.

#5 - 09.09.2022 17:42
Hasar yediğim yer dediğin senin yakının zaten, DeAngelo'nun videosuna bak. Zaten weapon distance 2 tuşa basmana bakıyor. Ekranında bir şey olmaması normal, biz en uçtan mermi yiyorken mermi atamıyoruz. Üstelik sampta üstten sıkanın mermileri daha rahat aşağıdakine giderken senin mermilerin yetişmemesi gerekir. Deagle ile o kadar uzağa atamazsın, tabii distance ayarını arttırmazsan.

Saniye 0:17'e al, DeAngelo size mermi atıyor ama siz mermi yemiyorsunuz, üstüne sizin deagle mermileriniz geliyor.

Ayrıca titanyaveri diye bir çocuğun gelip helikopterimize sobeit ile cr atıp yanınıza indirmesi, sizinde aynı anda dışarı çıkmanız bence yeterli bir kanıt.

#6 - 09.09.2022 17:46

Mermi yedim dedin yer zaten senin yakının, sen binanın bir ucundan diğer ucuna deagle ile hit atıyorsun, dün oyuncularınızdan en az 5 tanesinin hile kullanımından yasaklanması rastlandı değil

#7 - 09.09.2022 18:25
Dediğim gibi, merminin gidip gitmediğini şikayeti inceleyen admin istediği şekilde deneyebilir. Merminin ordan oraya gitmesi için herhangi bir ek hile dosyasına gerek yok. 0:17 de 1 kişiye hit atıldığı görünüyor, zaten 2 saniyelik olay hit yediğin gibi geri çekiliyorsun. Bizim size CR atıldığından bile haberimiz yokken helikopterin havalandığını görünce herkesin dışarıya çıkması normal çünkü amaç helikopteri tarayıp düşürmek ki helikopter havalandığı gibi içeriye haber gidiyor, herkes dışarı çıkıp ateş etmeye başlıyor. Hileden banlanma olayına gelecek olursak sadece 2 kişi yasaklandı, onlarda kendileri bile niye banlandıklarını daha çözemediler.

#8 - 09.09.2022 19:21
Pekala, savunmanız bu kadarsa yönetici kararını bekleyebiliriz.

#9 - 10.09.2022 00:31
arkadasın videoyu siyah ekran koymadan yüklemesini talep ediyorum, j j j j j j jj j j j jj jj
basılı kalmış beyler pardon