Konu: [08.09.2022] Titan  (Okunma sayısı 1040 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.09.2022 21:09
tekrar tekrar izlenen videolar belli, birlik liderinin defalarca düştüğü videolarım 5 bin izlenmiş  :D :D
şikayetten bir şey çıkmayacağını anlayınca mı bu kadar içerledin :D sayemizde 5 bin izlenen videon olmuş, çoluk çocuk sevindirmişiz. Yanında beraber savaştığın adamların hile/mix kayıtlarını tekrar tekrar dinlemeye gidiyorum ben :D

#21 - 11.09.2022 21:11
Sende bizim sayemizde mix kaydı yapmışsın sanırım, helal olsun. Adam mix kaydı çıkartmış. Daha fazla boş toksikleme ve sonuçlansın şikayet. M4ün yetişmediği yere adam deagle ile pat pat atıyor...

#22 - 11.09.2022 21:21
Sende bizim sayemizde mix kaydı yapmışsın sanırım, helal olsun. Adam mix kaydı çıkartmış. Daha fazla boş toksikleme ve sonuçlansın şikayet. M4ün yetişmediği yere adam deagle ile pat pat atıyor...
tek mix değil yanlışın var, hile kaydıda var oralarda. M4'ün yetişmediği yer diyerek boş/gereksiz sallama çabalarına girdiğini görüyoruz. Deagle ile pat pat temiz atmışım be, daha öncede belirttiğim gibi merminin gidip gitmediğini isteyen herkes deneyebilir. Bu arada toksiklemeye çalışmadan önce 2-3 defa düşünün bir dahakine, sonra "boş toksikleme" muhabbeti çeviriyorsunuz fazla uğraşamam. Şikayet sonuçlanabilir, gerekli savunmayı yaptım.

#23 - 15.09.2022 21:18
Merhaba, şikayet incelendi. Video içerisinde rangehack tespit edildi. Karakter yasaklanacak.