Konu: [08.09.2022 - Richard Wright] Aktif Rolde Bağlantı Koparmak & Mixing  (Okunma sayısı 477 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.09.2022 21:08
Bu attığın kanıttada yer almıyorum, şikayetle alakam ilgim yok.

#11 - 08.09.2022 21:17
sence quit atsam neden tekrar girmeye çalışayım dostum supoortlerede yazdım bir önce ki sayfayada ss olarak attım oyuna giriyorum hareket ediyorum 3-4 saniye geçmeden samp connection rejected unacceptable nickname hatasını alıp tekrardan oyundan atılıyorum. (ortalama 2 gündür bu hatayı alıyorum dc dende ticket attım çok kez bu hata için)
Adminler elbet attığım SS'yi göreceklerdir ki zaten adminler bu hatayı biliyordur eğer q atsam tekrar oyuna rolü devam ettirmeye girmek için tekrar tekrar oyuna girmem.
Savunmam bu kadar iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 21:21 WulqueN »

#12 - 09.09.2022 15:15
Bu roller ile alakam yok ne pursuit olur nede öncesi eğer bir cezai işlem yapılacaksa Richard'a yapılmalıdır kaçan taraf kendileri ve şikayete eklenmeyen kendileri onların rolleri yetkili kararıyla tekrarlanabilir benlik bir durum yok? Yapabileceğim birşey varsada yapabilirim önceden aranma kaydım hiçbirşeyim de yok, inceleyen yetkili tamamen kararı size bırakıyorum şikayet sonuçlansın.

#13 - 11.09.2022 01:35
PD olan arkadaşla konuştuk, eğer admin uygun görürse girip rolün tekrarını sağlayabiliriz.

#14 - 11.09.2022 09:59
Arkadaşlardan biri Discord üzerinden ulaştı fakat anlaştığımıza dair bir konuşma geçmedi, hatta geri dönüş bile yapmadım sayılır. Şikayet hala sürmekte ve yetkili arkadaşın kararına göre ceza uygulanmalıdır. İlgilenen yönetici arkadaş isterse discord konuşmalarını atabilirim.

#15 - 11.09.2022 16:29
Arkadaşlardan biri Discord üzerinden ulaştı fakat anlaştığımıza dair bir konuşma geçmedi, hatta geri dönüş bile yapmadım sayılır. Şikayet hala sürmekte ve yetkili arkadaşın kararına göre ceza uygulanmalıdır. İlgilenen yönetici arkadaş isterse discord konuşmalarını atabilirim.
Seninle konuşmadım zaten kardeşim yada sana role devam edelim diye anlaştık demedim, arkadaşınla konuştum. V2'den beri ben 1 tane jail yememişim samp connection rejected unacceptable nickname diye saçma bir hata yüzünden jail yiyeceğim boşu boşuna. Admine bunu anlatmak istedim.
« Son Düzenleme: 11.09.2022 16:42 WulqueN »

#16 - 11.09.2022 17:02
Şikayeti açan benim, bir başkası değil. Bununla ilgili şahitler yerine benimle iletişime geçmen daha yararlı olabilir "kardeşim". Şikayet devam ediyor ve yetkililerden uygun görülen cezanın verilmesini hâlâ talep etmekteyim.

Ek olarak savunmaları tekrar ve tekrar okuduğumda yanlış anlaşılmalar olduğunu farkettim, sanırım bazılarımızın anlamayacağı bir şekilde aktarmışım. Bu şikayet üç kişi adına açıldı Richard, Tommy ve Dennis karakteri. Polisle kaçan kişiler Ocean Docks'ta suya atlıyor ve bağlantısı kopuyor. Bölgede beş dakika bekliyoruz ve VCIA'nın batısına doğru ilerlerken (Kenndy Tünelinin batı çıkışı) şikayet için beş dakika beklediğimizin ekran görüntüsünü almadığımızı farkediyorum, geri dönüyoruz. Geri döndüğümüzde Huntley içerisinde bulunan Dennis ve Tommy karakterleri ile ilgili kanıt toplamak amacıyla takip ediyoruz ve tahmin ettiğimiz gibi fazla uzaklaşmadan sizin tabirinizle birinizde crash veriyor, diğerinizin elektriği kesiliyor. Üçüncü paylaştığım kanıtta (kanit3 adlı video) Tommy karakteri oyuna giriyor ve biraz dolandıktan sonra tekrar crash yiyor. Tüm bu olaylardan sonra Richard adına veritabanı kontrolü yaptığımda kişinin NC attığını farkediyorum. Umarım net bir şekilde anlatabilmişimdir  :)

#17 - 11.09.2022 17:07
Kardeşim benim pursuit olayında yoktum, o oyundan düşmüş tommy anlatıyorsun ya richardı tanımam etmem zaten ben onu almak adına en son geliyorum kovalamaca sizin aranızda geçiyor yanlış olmasın.

#18 - 11.09.2022 17:13
Ne desem anlamıyorsun benim daha önceden vesaire sicilim yok sizden kaçmak için nedenim de yok sizin aranızda geçen olaylardan ve kovalamacadan bana ne? Üçümüzü kovalıyormuşsun gibi anlatıyorsun ne aranma kaydım var öncesinde ne de başka birşey orada sadece Tommy'nin çağırması üzerine onu o bölgeden almaya geliyorum ve huntley ile ayrılırken de aracı ona bırakıyorum arka koltukta oturuyorum görüldüğü üzere bu olay ile karşılaşıyorum oyundan bağlantım kopuyor Richard meselesi yüzünden benimle ne gibi bir mağduriyetin olabilir? Adam aranan kişiymiş bilmem ne gelip de bana suç yıkmaya çalışma semtteki elektrik kesilmesi herkezin başına gelebilir orada üstünlük sağlayacak bir durum için kendimi kurtarmak adına kasıtlı çıkış yapmadım oyundan geri geldiğimde ise sizinle irtibata geçtim daha ne yapabilirim? Elektrikler kesikkten giriş yapamadığımdan gelince direkt girdim irtibata geçtim ve şikayetinizi açmışsınız daha savunma gelmeyecektir işlem yapıalcak kişi var ise o da Richard, harici savunma gelmeyecektir daha fazla sonucu yöneticiye bırakıyorum ben elimden gelenin hepsini yaptım sizelere karşı aranmam suçum olmamasına rağmen  bunları size belirttim. Teşekkürler İyi Forumlar..

#19 - 13.09.2022 13:56
Şikayet sonuçlansın lütfen.