Konu: [08.09.2022 - Richard Wright] Aktif Rolde Bağlantı Koparmak & Mixing  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 19:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Wright - Dennis Chamberlian @Jamal_Logan - Tommy Caprari @WulqueN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Scarlett Acklers @Pink - Pamira Cherry @hissizleştim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2022 - 17:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Richard Wright karakteri CCTV kapsamında aranan yüksek riskli bir fail olarak polis veritabanında bulunuyor. Scarlett Acklers karakteri Commerce köprü altında Richard'a görüş sağlıyor ve destek açıyor. Kişi altındaki Sanchez ile kaçmaya başlıyor. Bir süre kaçtıktan sonra Ocean Docks bölgesinde motoruyla birlikte suya atlıyor ve gözümüzün önünde bağlantısını kopartıyor. Yaklaşık beş dakika bölgede bekliyoruz, Richard'ın kaybolduğu bölgeye Tommy ve Dennis'in bulunduğu Huntley geliyor. Daha sonrasında Huntley'i takip ederken onlarda bağlantılarını kopartıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Richard Wright karakterinin forum adresini bulamadım fakat NC attığını veritabanı kontrolünde farkettim. 1.23B (Ruhsatsız silah bulundurmak) kapsamında aranan birisi ve bu davranışını silahını kaptırmamak istediği için yaptığını düşünüyorum. Silahına el koyulmasını talep ediyorum.

#1 - 08.09.2022 19:34
Selam, ben size savunmamı en net şekilde açıklayacağım.. Şöyle pursuit ve olayda yoktum Richard Ve Tommy aynı araçtayken Commerce'de dedikleri gibi görüş yapılıyor polislerle daha sonradan ikiliyi kovalıyor polisler ardından bahsetmenize göre bağlantı kopartıyorlar pursuit felan ikisindede bulunmuyordum en son Tommy ile aynı birlikteyiz arkadaşım beni çağırıyor onu almam için orada gittim aldım Tommy'i daha sonrasında ayrılırken bizim bu semtte elektrik kesintisi oldu ve aktif şekilde ne polis ne de başkasıyla roldeydim bağlantım kopmuş geri geldim oyuna vesaire direkt elektrikler gelince MİX ve /Q olayını kendimde böyle savunmamı yapıyorum sorun yok, orada ww buguna girdim ardından taba bastığımda herkezin pingi sıfır gözüküyordu alt tab attım interimi kontrol ettim ardından gittiğini görünce oyundan düştüm, teşekkürler iyi forumlar dilerim..

#2 - 08.09.2022 19:42
Önceden vesaire aranma kaydım yoktu memurlar kontrol edebilir olayla alakalı bir benlik durum yok, pursuit oluyor kendi aralarında pursuit'ten haberim yok birşeyden haberdar değilim sadece oradaki arkadaşımı oradan almaya gidiyorum o in ben süreyim diyor, kontrolü ona devrediyorum ve elektriklerin gitmesiyle oyundan düşüyorum.

#3 - 08.09.2022 20:13
git şimdi ilk başta o pm den mix yapmayı bırak kardeşim pd olmuşsun hala mix peşindsin bu 1
2. si quit atmadım oyun samp connection rejected unacceptable nickname hatası veriyor 2 gündür discordda ticket açıyorum çözülmesi için bu 2.
oyuna sürekli girmeye çalıştım 5-6 dakikla zaten videoda görünüyor tekrar giriyorum daha ilerleyemeden aynı hatayı alıyorum. (q attığıma dair kanıtın bile yok ama neyse)
3. sü arkadaşımın aranmasından haberim bile yok silahtan aranıyormuş onu kaçırdım.
birde ben niye q atayım zatan bir şeyim üstüne aranmamda yok?

#4 - 08.09.2022 20:16

daha oyuna girmeden önce bile sorunu çözmeye çalışıyordum

#5 - 08.09.2022 20:19
Mix yaptığımı ayrı bir şikayette belirtirsen yetkililer halledecektir, savunma için teşekkürler.

#6 - 08.09.2022 20:20
şahitliğimi onaylıyorum, kişisel yorumumu katıp kargaşa çıkartmanın gereği yok, söylenilen toxic laflara karşılık veren birisi değilim, yetkili nasıl uygun görürse şikayet öyle değerlendirilsin iyi forumlar.

#7 - 08.09.2022 20:20
zaten orda bekleseniz tekrar girdiğimde rolü devam ettirirdiniz oyun hata veriyor direk gidiyorsunuz olayı yerinden 6 dakika olmadan geri giriyorum oyuna zaten  :)

#8 - 08.09.2022 20:24
Benimde daha önceden rolün vesaire yok ek olarak Richard Wright karakterinin peşindesiniz ve ben almaya geldiğimde Tommy'i alıyorum ve aracı sürmememe rağmen oyundan düşüyorum mağduriyetinizle kendimi bağdaştıramadım? Ek olarak ortaka Mixing yok aynı ailedeniz rica etti almam için gidip aldım bundan dolayı /q ihlalinden yargılanamam orada ben hedef değilim veyahut benimle rol geçmişiniz yok aktif rolümüz yok aktif rolde bağlantıda koparmadım hiçbir şekilde, şikayet sonuçlanabilir savunmam bu şekildedir.

#9 - 08.09.2022 20:31