Şikayeti açan benim, bir başkası değil. Bununla ilgili şahitler yerine benimle iletişime geçmen daha yararlı olabilir "kardeşim". Şikayet devam ediyor ve yetkililerden uygun görülen cezanın verilmesini hâlâ talep etmekteyim.
Ek olarak savunmaları tekrar ve tekrar okuduğumda yanlış anlaşılmalar olduğunu farkettim, sanırım bazılarımızın anlamayacağı bir şekilde aktarmışım. Bu şikayet üç kişi adına açıldı Richard, Tommy ve Dennis karakteri. Polisle kaçan kişiler Ocean Docks'ta suya atlıyor ve bağlantısı kopuyor. Bölgede beş dakika bekliyoruz ve VCIA'nın batısına doğru ilerlerken (Kenndy Tünelinin batı çıkışı) şikayet için beş dakika beklediğimizin ekran görüntüsünü almadığımızı farkediyorum, geri dönüyoruz. Geri döndüğümüzde Huntley içerisinde bulunan Dennis ve Tommy karakterleri ile ilgili kanıt toplamak amacıyla takip ediyoruz ve tahmin ettiğimiz gibi fazla uzaklaşmadan sizin tabirinizle birinizde crash veriyor, diğerinizin elektriği kesiliyor. Üçüncü paylaştığım kanıtta (kanit3 adlı video) Tommy karakteri oyuna giriyor ve biraz dolandıktan sonra tekrar crash yiyor. Tüm bu olaylardan sonra Richard adına veritabanı kontrolü yaptığımda kişinin NC attığını farkediyorum. Umarım net bir şekilde anlatabilmişimdir