Konu: [08.09.2022 - Dragov_Georgiev - @Zzzionn ] DM  (Okunma sayısı 323 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dragov Georgiev - @Zzzionn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2022 - 17.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabam ile gezerken karşıma çıkıyorlar. İlk kez olan bir şey değil. Sürekli karşılaşıyoruz. Tesadüfün de böylesi.
Herhângi bir birliğe ait olmamama rağmen ateş açılıyor. Jerrold Bouvente @Ryu kendisi de doğrulayacaktır. İkisi birlikte ateş açıyorlar, anın ekran görüntüsünü alamadığım için SS'te çıkmıyor. PM yazışmaları en büyük örnek. Daha adil bir VICE mümkün. :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): gereken cezayi alsin(lar)
« Son Düzenleme: 08.09.2022 18:20 sh1ne »

#1 - 08.09.2022 18:43
Göndereceğim görsellerde her şey net ve savunmayı gösteriyorum, sivilim tarzında komik yorumlar yapmayın lütfen. Savaşan kişileri savaştan kaçırmaya çalışıp, vurulunca ben neden vuruldum? Tarzında konuşmalarınız çok komik.
Olayı anlatıyorum;
"Makayel Marazyan" (Kasparov üyesi) bu şahsı vurmaya giderken "Leslie" karakteri adeta bir kahraman gibi onu kaçırıyor? Sonrasında vuruluyorlar, çok basit bir şekilde savaşta yanında maske takarak bulunduğun Kasparov üyesi ile savaş zamanında onu kaçırmayı denedin. Kasparov üyesini maskeli bir şekilde kaçırmaya kalktın ve vuruldun, sistemsel birlikte değilsen ve sivilsen sivil gibi rol yapmanı öneriyorum. İpten adam almaya çalışıp, sonradan ben bir şey yapmadım. Ben Ocean'da takılıyorum gibi roller yapma. Burada yönetimi de kandırma.
Ek olarak: Vurulduğunda bile belinde silah vardı, madem sivilsin ve olaylarla alakan yok. Vurulmaya çalışan karakteri maske takarak kurtarmaya çalışma, senin karakterini karakterlerimiz vurup maskeni çıkardı ve seni kaçırdı.
Senin o birlikten olduğunu düşünmemizden daha doğal ne var?

Kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Görüldüğü üzere, bizi hayatında ilk defa gördüğünü iddia eden şahıs, savaşta olan kişiyi vurulmasın diye kaçırıyor ve vurulup esir olarak alınıyorlar.

#2 - 08.09.2022 19:40
Karakterlerimiz? Birazcık güldüm. Etrafta hiçbir Bulgar olmamasına rağmen görmüşsün ve tanıyorsun, iyiymiş. Makayel karakterini kaçırma rolü, yapıldı ve rafa kaldırıldı. Gelelim silah konusuna. Benim silahım varmış ve o da üstümdeymiş, bakar mısın şansa? O gün üzerimden herhângi bir silah bulunmuyordu. Şansını başka yönde denemelisin. Makayel karakterinin silah durumunu bilmiyorum, sadece onu evinden alıyorum ve kaçırıyorum. Benim üzerimde bir silah yoktu. Maske konusu, maskemin çıkartılma anında bile etrafta Bulgar göçmeni birisi yoktu. Tanıman imkansıza yakın bir durum. Vuran karakter, Jerrold Boulvente (@Ryu) dahil tanımıyor. Tanıyamaz.
Kıyafet benzerliği? Diyebilirsin. Gişenin bir diğer arkasından, önündeki giden arabayı nasıl görebiliyorsun? Bu da iyi bir başarıymış.
Birde, kendi ekran görüntülerini kullanmanı isteyeceğim. Tanıman açısından belki yardımcı olur.  :)

Konuyu daha fazla çıkmaza sürüklemenin bir anlamı yok. Yönetici&Admin kadrosunun şikayeti incelemesini bekleyelim.
İyi roller. "roller"  :sampanya:
« Son Düzenleme: 08.09.2022 19:42 sh1ne »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 08.09.2022 21:18
sonuçlanmasın bir şeyler atıcaz

#4 - 09.09.2022 15:28
Makayel Marazyan karakteri ile Little Fierroya kaçırılıyorsunuz. Tüm birlik üyeleri dahil herkes sizin Kasparov üyesi ile birlikte geldiğinizi görüyor.

#5 - 09.09.2022 16:52
Biraz daha güldüm doğrusu. Discord üzerinden öğrendiğin bilgileri oyuna yansıtamazsın. Karakterinin görmesi, bilmesi gerekiyor. Hiçbirinde sen ve karakterin olmadığı için kendine ait bir ekran görüntün yok. Başkalarının görüntüleri ile bir sonuca varılamaz. Karakterin bunu bilmiyor. Habersiz.

Kendi ekran görüntünde de görüldüğü üzere karakterin bulunmuyor. Olayı bilmiyorsun. O günki rolde de etrafta Bulgar göçmeni sayılıydı. Karakterini ben dahil, Makayel karakteri dahi görmüyor. Gel gelelim sen benim karakterimi tanıyorsun ve ateş açıyorsun. 

#6 - 09.09.2022 17:33
Ben gülmedim, sonuçlanabilir.

#7 - 15.09.2022 11:09
Karakter ceza alacak.