Göndereceğim görsellerde her şey net ve savunmayı gösteriyorum, sivilim tarzında komik yorumlar yapmayın lütfen. Savaşan kişileri savaştan kaçırmaya çalışıp, vurulunca ben neden vuruldum? Tarzında konuşmalarınız çok komik.
Olayı anlatıyorum;
"Makayel Marazyan" (Kasparov üyesi) bu şahsı vurmaya giderken "Leslie" karakteri adeta bir kahraman gibi onu kaçırıyor? Sonrasında vuruluyorlar, çok basit bir şekilde savaşta yanında maske takarak bulunduğun Kasparov üyesi ile savaş zamanında onu kaçırmayı denedin. Kasparov üyesini maskeli bir şekilde kaçırmaya kalktın ve vuruldun, sistemsel birlikte değilsen ve sivilsen sivil gibi rol yapmanı öneriyorum. İpten adam almaya çalışıp, sonradan ben bir şey yapmadım. Ben Ocean'da takılıyorum gibi roller yapma. Burada yönetimi de kandırma.
Ek olarak: Vurulduğunda bile belinde silah vardı, madem sivilsin ve olaylarla alakan yok. Vurulmaya çalışan karakteri maske takarak kurtarmaya çalışma, senin karakterini karakterlerimiz vurup maskeni çıkardı ve seni kaçırdı.
Senin o birlikten olduğunu düşünmemizden daha doğal ne var?
Kanıt:
Görüldüğü üzere, bizi hayatında ilk defa gördüğünü iddia eden şahıs, savaşta olan kişiyi vurulmasın diye kaçırıyor ve vurulup esir olarak alınıyorlar.