Konu: [30.08.2022] FearRP ve Yaralı Rolü İhlali.  (Okunma sayısı 545 defa)

#20 - 31.08.2022 01:50
laf ve küfüre korkmaz peki dostum sokaktan korktuğun seni daha önce dövmüş birinin karşısına geç küfür et bakalım, madem gerçekçiyiz o kadar harbi anlatamıyorum sanırım iki kız sizi dövmüyoruz iki erkek, iki kız..

#21 - 31.08.2022 01:52
Daha fazla yanıta gerek yok arkadaşlar admin gerekeni yapacaktır. İyi akşamlar dilerim

#22 - 31.08.2022 01:54
Gereğinden fazla konuşuldu, sonuçlanmasını beklemeden önce, @ByQuartez alt karakteriyle illegal role giriyor, onu fark ettim. Daha fazla yanıt gelmez umarım, bu iş gereksiz uzadı. İyi geceler.

#23 - 31.08.2022 08:48
Selamlar, arkadaşlarım yeterince savunma yapmış fakat ben de bir şeyler demek istiyorum. 1. Olarak sistemsel olarak orası sizin mekanınız sayılmadığı hiçin herhangi bir Fear beklemeniz mantıksız ve 3 vs 4 durumdaydık, 3 vs 5 olsa bile fear yapmamız gerekmiyor sayı üstünlüğü en az 2 katı olursa sağlanabilir. 2. olarak kız karakter brawl atamaz diye bir kuralı nereden okudunuz bilmiyorum fakat böyle bir kural bulunmamakta. Bir kız dövüşmeyi bilebilir, erkeğe karşı kendi yeteneklerine göre üstünlük kurabilir. 3. olarak DO kanalını amacı dışında kullanmanızı sinirlenme olarak belirtmişsiniz, kusura bakmayın her sinirlenildiğinde kurallar ihlal edilecek ve kanallar yanlış kullanılacaksa bu sinirden başka bir şey haline dönüşlür. 4. olarak şöyle gerçekçi düşünelim aynı sizin yaptığınız gibi. Bir kişi yumruk ve tekme ile öyle bir dayak yiyor ki yerden kalkamayacak hale geliyor, OOC olarak böyle bir dayağı yediğinizi farz edin ve yerden kalkamayacak kadar yumruk tekme yemişsiniz sizce ondan sonrası birden normalleşebilir mi? 5. olarak kimin R19 kimin R20 olduğunu bilemeyiz ve bilsek de bir şey fark etmez. Sistemsel Hood olmadığı sürece orası ancak rolsel olarak sizin mekanınız ve kimseden de Fear yapmasını bekleyemezsiniz. Benim savunmam da bu şekildedir sonuçlanmasını bekleyeceğim.

NOT: Son olarak orada 2 kişiyiz gibi gözükmüş olabilir fakat zaten öncesinde yaptığımız rolde Mary'nin takip edeceğini biliyordum ve rolsel olarak Mary ile yakın arkadaş olan Will karakteri onun kavga durumunda saldıracağını da biliyordu. Sağ arkada direğe yaslı olarak Mary duruyordu ve bunu Will zaten gördü o yüzden 3 kişiyiz dedim.

#24 - 31.08.2022 09:23
Selamlar, arkadaşlarım yeterince savunma yapmış fakat ben de bir şeyler demek istiyorum. 1. Olarak sistemsel olarak orası sizin mekanınız sayılmadığı hiçin herhangi bir Fear beklemeniz mantıksız ve 3 vs 4 durumdaydık, 3 vs 5 olsa bile fear yapmamız gerekmiyor sayı üstünlüğü en az 2 katı olursa sağlanabilir. 2. olarak kız karakter brawl atamaz diye bir kuralı nereden okudunuz bilmiyorum fakat böyle bir kural bulunmamakta. Bir kız dövüşmeyi bilebilir, erkeğe karşı kendi yeteneklerine göre üstünlük kurabilir. 3. olarak DO kanalını amacı dışında kullanmanızı sinirlenme olarak belirtmişsiniz, kusura bakmayın her sinirlenildiğinde kurallar ihlal edilecek ve kanallar yanlış kullanılacaksa bu sinirden başka bir şey haline dönüşlür. 4. olarak şöyle gerçekçi düşünelim aynı sizin yaptığınız gibi. Bir kişi yumruk ve tekme ile öyle bir dayak yiyor ki yerden kalkamayacak hale geliyor, OOC olarak böyle bir dayağı yediğinizi farz edin ve yerden kalkamayacak kadar yumruk tekme yemişsiniz sizce ondan sonrası birden normalleşebilir mi? 5. olarak kimin R19 kimin R20 olduğunu bilemeyiz ve bilsek de bir şey fark etmez. Sistemsel Hood olmadığı sürece orası ancak rolsel olarak sizin mekanınız ve kimseden de Fear yapmasını bekleyemezsiniz. Benim savunmam da bu şekildedir sonuçlanmasını bekleyeceğim.

NOT: Son olarak orada 2 kişiyiz gibi gözükmüş olabilir fakat zaten öncesinde yaptığımız rolde Mary'nin takip edeceğini biliyordum ve rolsel olarak Mary ile yakın arkadaş olan Will karakteri onun kavga durumunda saldıracağını da biliyordu. Sağ arkada direğe yaslı olarak Mary duruyordu ve bunu Will zaten gördü o yüzden 3 kişiyiz dedim.

Ek olarak: Burası bir R oleplay serveri ve herkes kurallarına riayet etmek zorunda. Eğer bir kural ihlali yapılıyorsa şikayet açılması en doğal haktır. OOC Kin olarak nitelendirilmiş ve Fear RP ile Yaralı Kural İhlali basit bir Brawl olarak nitelendirilmiş. Fear RP özellikle Samp RP'nin temel rol terimlerinden biridir. Bu iki ihlal de yapılmadığı takdirde saçm durumlar gelişeceği için önemlidir basite indirgenemez diye düşünüyorum. Bu son yazdığımdır. Bir cevap gelirse cevap vermeyeceğim her şeyi açıkladığımı düşünüyorum. Sonuçlanmasını bekleyeceğim..

#25 - 31.08.2022 10:11
Şikayet edilen taraf biziz ama savunmayı ve şikayet başlığını siz yapın bakalım. 8)

#26 - 31.08.2022 10:16
Saydığın tüm maddelere tek tek cevap veriyorum.

1. dediğin için : Dostum o an iki kişiydiniz. Onlar o arada geldi. 54 kilo Pick Me kızdan bir motorcu barında MC ile kavga etmesini bekliyorsan bu senin komikliğin. Kız kavgası konusu 2.de.

2. dediğin için : O zaman sistemsel olarakta o role girecek, erkekler fiziksel olarak kadınlardan üstündür. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey, bunuda yanlış yerlere çekmezsiniz umuyorum. Gidipte sabah akşam GYM çalışıyorsa benlik bir sorun yok açıkçası.

3. dediğin için : DO kanalını sadece biz kullanmıyoruz, siz de kullanıyorsunuz, sonradan Harry fark etti zaten, özür diledi, onu büyütmenin bir anlamı olmadığını, küçük şeylerden büyük şeyler çıkartmamanızı umuyorum.

4. dediğin için : Kanka on saniyelik brawlda kalkamayacak halemi geliyorum? Yerdeyken tekmeleseniz, dövseniz, kafama falan vursanız tamamdır, girerdim ben zaten o role. Ama dediğim gibi fiziksel olarak zayıf bir kızdan o yumruğu yediğim zaman benden vurulmuşum gibi rol beklemen çok saçma.

5. dediğin için : Burada kavga çıkartmanız ayrı olay zaten. Seninde dediğin gibi, burası bir Roleplay serveri. Gerçek hayatta bir Vice President'a yumruk atsana seni nasıl haşata çeviriyorlar. Kevgir olursun orada.

Ekine cevap : Biz zaten Roleplay serverı kurallarına uyuyoruz dostum. Kural ihlali yapılıyorsa şikayet açmanız en doğal hak tabii, bu konuda bir şey demiyorumda. En ufak şeyden şikayet açmanızda bunu gösterir. Kalkıp size saldırmadığım sürece problem ne ben onu anlamıyorum? Dediğim gibi benden vurulmuşum gibi rol bekliyorsunuz, bu çok saçma. Arkadaşlarda bir şey yazmıyorsa sonuçlanmasında problem yok.

#27 - 31.08.2022 10:50
Tamam dostum, sen yanına kırk kilo kız al ve iki erkek olun gidin ve motorcu barını basın :)))) bu kafaya böyle cevap yoksa anlamaz.

#28 - 31.08.2022 11:05
Tamam dostum, sen yanına kırk kilo kız al ve iki erkek olun gidin ve motorcu barını basın :)))) bu kafaya böyle cevap yoksa anlamaz.

Bu tarz yanıtlarından dolayı @7Floxy5 Adlı kişinin de Ortak Nezaket ihlalinde değerlendirilmesini istiyorum, teşekkürler.

#29 - 31.08.2022 11:11
Dostum, ben onu arkadaşa yazmıştım ya, üstüne mi alındın? ;)