Saydığın tüm maddelere tek tek cevap veriyorum.
1. dediğin için : Dostum o an iki kişiydiniz. Onlar o arada geldi. 54 kilo Pick Me kızdan bir motorcu barında MC ile kavga etmesini bekliyorsan bu senin komikliğin. Kız kavgası konusu 2.de.
2. dediğin için : O zaman sistemsel olarakta o role girecek, erkekler fiziksel olarak kadınlardan üstündür. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey, bunuda yanlış yerlere çekmezsiniz umuyorum. Gidipte sabah akşam GYM çalışıyorsa benlik bir sorun yok açıkçası.
3. dediğin için : DO kanalını sadece biz kullanmıyoruz, siz de kullanıyorsunuz, sonradan Harry fark etti zaten, özür diledi, onu büyütmenin bir anlamı olmadığını, küçük şeylerden büyük şeyler çıkartmamanızı umuyorum.
4. dediğin için : Kanka on saniyelik brawlda kalkamayacak halemi geliyorum? Yerdeyken tekmeleseniz, dövseniz, kafama falan vursanız tamamdır, girerdim ben zaten o role. Ama dediğim gibi fiziksel olarak zayıf bir kızdan o yumruğu yediğim zaman benden vurulmuşum gibi rol beklemen çok saçma.
5. dediğin için : Burada kavga çıkartmanız ayrı olay zaten. Seninde dediğin gibi, burası bir Roleplay serveri. Gerçek hayatta bir Vice President'a yumruk atsana seni nasıl haşata çeviriyorlar. Kevgir olursun orada.
Ekine cevap : Biz zaten Roleplay serverı kurallarına uyuyoruz dostum. Kural ihlali yapılıyorsa şikayet açmanız en doğal hak tabii, bu konuda bir şey demiyorumda. En ufak şeyden şikayet açmanızda bunu gösterir. Kalkıp size saldırmadığım sürece problem ne ben onu anlamıyorum? Dediğim gibi benden vurulmuşum gibi rol bekliyorsunuz, bu çok saçma. Arkadaşlarda bir şey yazmıyorsa sonuçlanmasında problem yok.