Selamlar vuran kişi ben değilim, muhtemelen hasar bugu.
Alıntı yapılan: Daisq - 28.08.2022 01:02Selamlar vuran kişi ben değilim, muhtemelen hasar bugu.Bundan önce de ooc kininden dolayı başka bir oluşumun işine karışarak dm attın Spoiler: GösterGizlekankilerinizi kendi hesaplarınızdan savunun
Burda sadece DM le ilgili şikayet açmışsınız, dostum. Başka işleri karıştırmayın. Düşük ıq.
O gün siz savaştayken arabamı yaptırmak üzere garaja uğradım ve Frank Abraham karakteri içerde yakalandığını gördüm. ATEŞ açmadım. O gün onlara ateş açtığıma dahil bir kanıtın varsa sunabilirsin. Şikayeti şuan dolandırmayın. Gereksiz yorum yapıp sayfayı doldurmayın.
Alıntı yapılan: Undreast - 28.08.2022 11:48Alıntı yapılan: Daisq - 28.08.2022 01:02Selamlar vuran kişi ben değilim, muhtemelen hasar bugu.Bundan önce de ooc kininden dolayı başka bir oluşumun işine karışarak dm attın Spoiler: GösterGizlekankilerinizi kendi hesaplarınızdan savununAyrıca benim karakterimin daha önce siz Ganton'da iken bir kavga ve olay durum söz konusu olduğundan dolayı ordan itibaren "IC" kin söz konusu. O yüzden hiç buraya gereksiz fotoğraf atıp da doldurma başka bir şikayete taşıyabilirsin.