Konu: DM Drake Clinton  (Okunma sayısı 390 defa)

#10 - 28.08.2022 11:34
hasarlar bugu fixlenmedi ceza aldırmak için bir yerlerinizi yırtmayın

#11 - 28.08.2022 11:48
Selamlar vuran kişi ben değilim, muhtemelen hasar bugu.

Bundan önce de ooc kininden dolayı başka bir oluşumun işine karışarak dm attın
Spoiler: GösterGizle

kankilerinizi kendi hesaplarınızdan savunun

#12 - 28.08.2022 12:19
Kalın kafalı mısın, dostum? Yok diyorum kontrol edilebilir.

#13 - 28.08.2022 12:21
Burda sadece DM le ilgili şikayet açmışsınız, dostum. Başka işleri karıştırmayın. Düşük ıq.

#14 - 28.08.2022 12:26

Ayrıca benim karakterimin daha önce siz Ganton'da iken bir kavga ve olay durum söz konusu olduğundan dolayı ordan itibaren "IC" kin söz konusu. O yüzden hiç buraya gereksiz fotoğraf atıp da doldurma başka bir şikayete taşıyabilirsin.

#15 - 28.08.2022 12:50
Burda sadece DM le ilgili şikayet açmışsınız, dostum. Başka işleri karıştırmayın. Düşük ıq.

Görüyorum ki okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun, yapacak bir şey yok. Normalde konuya ileti atmayacaktım ancak Daisq arkadaşımızın anlayacağı dilden açıklamak istedim. Undreast'ın demeye çalıştığı bundan birkaç gün öncesinde çatışmalara aramızda bir HUSUMET olmamasına rağmen katılım gösterip, bulunduğum birliğin üyelerine ateş açıyorsun. Undreast senin bu davranışını tekrarladığını düşünüp bu şikayeti açtı, gördüğüm kadarıyla şikayete kanıt niteliği taşıyan bir şeyde göndermemişsin ve burada gelip hiç tanımadığın birinin zekasına laf edebilecek kadar düşüksün. İçinde biriktirdiğin kinini şikayette kusman gerekmiyor, bu yüzden elinden geldiğince savunmanı yapmaya çalışmanı öneriyorum. İyi forumlar.

#16 - 28.08.2022 12:53
O gün siz savaştayken arabamı yaptırmak üzere garaja uğradım ve Frank Abraham karakteri içerde yakalandığını gördüm. ATEŞ açmadım. O gün onlara ateş açtığıma dahil bir kanıtın varsa sunabilirsin. Şikayeti şuan dolandırmayın. Gereksiz yorum yapıp sayfayı doldurmayın.

#17 - 28.08.2022 13:03
O gün siz savaştayken arabamı yaptırmak üzere garaja uğradım ve Frank Abraham karakteri içerde yakalandığını gördüm. ATEŞ açmadım. O gün onlara ateş açtığıma dahil bir kanıtın varsa sunabilirsin. Şikayeti şuan dolandırmayın. Gereksiz yorum yapıp sayfayı doldurmayın.

Daisq nickini sevmedim NIGGADrake'den devam edelim. NIGGADrake dostum, ben seni garajda sıktığın veya sıkmadığın için yargılamıyorum, garaj içerisinde ettiğin laflar bile kinin olduğunu ortaya koyuyor ki sen de bunu inkâr etmiyorsun. Sana DM'den şikayet açılmasının nedeni AFK'ları vurarak içini soğutman, sorunlar konuşarak halledilebilir direkt olarak silahına başvurmanı da anlamıyorum. Bizimle gelip konuşabilirsin, varsa bir sorunun çözebiliriz. SAMP'a ayırdığın vaktin bir miktarını kitap okumaya ayırdığın vakit ne demeye çalıştığımı anlayacaksın zaten. Tekrardan iyi forumlar, daha fazla ileti atmak istemiyorum.

#18 - 28.08.2022 13:06
Desert Eagle model silahımın olmadığı attığım ss de mevcut, isterse birlik yöneticileri veya adminler tarafından kontrol edilebilir, iyi forumlar.

#19 - 30.08.2022 07:32

Ayrıca benim karakterimin daha önce siz Ganton'da iken bir kavga ve olay durum söz konusu olduğundan dolayı ordan itibaren "IC" kin söz konusu. O yüzden hiç buraya gereksiz fotoğraf atıp da doldurma başka bir şikayete taşıyabilirsin.
Şikayette benim ekran görüntüm konulduğu için yazıyorum. O olay birliğin ilk dönemindeydi, neredeyse 3 ay ve o olay zamanındaki R19 karakter olan, birliğinizdeki Noumouke karakteriyle çözülmüştü. O tarihten itibaren PD'e geçmek için NC atıp, giremeyince tekrardan Drake karakterine geçiyorsun. İlk bahsettiğin olaydan sonra herhangi bir şekilde olay yaratmadan devam ediyordun. Oradan geçerken beni görüp kafana göre içeriye girip benimle saçma rol yapıyorsun. "Ben birliğe gelmek istiyom ama Cullenz beni istemiyoo"