Konu: [27.08.2022-Arkell Rogers]Dm-Yasaklı mod.  (Okunma sayısı 544 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.08.2022 19:14
'DM'' dediğimiz şey; sebepsiz yere birine ateş açmaktır. Bunu unutmayalım. Bu konuyo ögrene bildigine seviniyorum

#11 - 27.08.2022 19:16
tm

#12 - 27.08.2022 19:16
ben senin dilinden, sen benim dilimden anlamıyorsun. gerekli savunmayı yaptık. şikayet - savunma - sonuç ilişkisi olsun. sonucu bekleyin
Sen savunmadan çok suçunuzu kapatmaya çalışıyorsun ama olsun Artık yazmıyorum gerisi yetkililere kalmış sonuçlanabilir

#13 - 27.08.2022 19:18
Duvarın arkasına geçtiğinde f10 ile ss almışsın, sağ alt kısım gözükmesin diye. Çünkü seni vurduğumda yoldan geçen birisisinin görebileceği bir yerdesin. Şehri turlarken karakterini gördüm vurdum olay bu. Dm konusunda da karakterim resident ve kendini sokakta göstermeye çalışıyor bu sebeple foot trops karakterin isteği üzerine seni vuruyorum. Doğru düzgün bir kanıtın bile yok uzatma ve sonuçlanmasını bekle iyi akşamlar.
Duvarın arkasındaydım ve kimse beni görmüyordu ve sen benim karakterimi nerden tanıyorsunki sana emrediyor sana rolde git jhon u vur mu dedi dogru düzgün kanıtın bile yok diyorsun fakat kendin dogru düzgün bir savunma bile yapamıyorsun başkasına savunduruyorsun bence sen konuya dahil olma kendini savunamıyorsun çünkü yalan söyleyemedigin için.

Şikâyeti bana açıyorsun ve sen konuya dahil olma, aynen. Sonuçlanabilir arkadaş dilimizden anlamıyor.
Sizin dilinizden yeterince anlıyorum sizin diliniz suçu örtbas etmek Gerisi yetkililere kalmış sonuçlana bilir bu arada birdaha YASAK’lı Mod kullanmaz isen sevinirim

#14 - 27.08.2022 19:23
tamam bro uzatma ne olursun, tamam haklısın, tamam sensin, tamam, tamam

#15 - 27.08.2022 19:39
tamam bro uzatma ne olursun, tamam haklısın, tamam sensin, tamam, tamam
Ben uzTmıyorum zaten şu an sen uzatıyorsun ben sonuçlansın diyorum sen gelmiş Tamam Tamam diyip konuyu uzatıyorsun ve laf kalabalıgı yapıp şikayeti daha da uzatıyorsun burda zaten ben haklıyım sizin haklı oldugunuz bir yer yok sizin yaptıgınız şeyler Metagaming,Mixing,Dm,Yasaklı mod kullanımı yaptınız zaten yeterince suçunuz var nerdeyse çogu kuralı çignediniz uzatmayın,Tamam sensin yazıyorsun ya Ben benim zaten seni ilgilendirmez bunu uzatmanın bir anlamı yok daha fazla yazı yazdıgınızı düşünüp laf kalabalıgı yapmayın şikayeti uzatmayın siz uzatırsanız ben daha da uzatırım gerisini Yetkililere bırakın Sonuçlansın.

#16 - 31.08.2022 14:44
@Bozkurt_TR Ezra karakterini tanıdığınıza dair ve vurma sebebinize dair kanıt bırakın. Ekstra bir savunma yapmayın.

#17 - 31.08.2022 15:23
Vurduğum karakter Jhon Black, arkadaş NC atmış. Jhon karakterini vurma sebebim @berkcankayarr 'ın Idlewood Mafia Brims'de ki Young Infant karakterinin istediğidir. Rolde Jhon'un nasıl birisi olduğunu sordum ve söyledi. @berkcankayarr beni onaylayacaktır.
« Son Düzenleme: 01.09.2022 12:00 Bozkurt_TR »

#18 - 01.09.2022 01:44
Buraya da gerekli savunmayı yaparız, şimdilik seni tatmin edecek ve şikayeti düşürecek savunmayı yapalım.

@Bozkurt_TR , Idlewood Mafia Brims'in Resident rütbesinde bir karakteri sergiliyor. Benim karakterim ise Foot Troops rütbesinde. Rütbece ondan yüksek olduğum için ondan seni vurmasını istedim, bu yüzden de sana ateş açıldı. İlk ateş açtığımızda garip bir şekilde /q komudunu kullandın, epik midir bilemeyiz. İnsanların boş yere cezaya çarptırılıp vaktinden yemek, elektrik faturasını arttırıp ailesini zora sokmak istemeyiz. Şikayetini açmayacağız. -her ne kadar kural ihlali yapsan da- Sonrasında Fujin'in garajına gittim, o sırada oradaydın. Fujin ile birkaç rolümüz olmuştu, garajı olduğunu vesaire biliyordum. Umarım oluşum üyesini koruyup bunu reddetmez. Sabah saatlerinde rol bulamadığım için oraya uğrayıp rol yapmayı planlıyordum ki, sen orada vardın. Rol öylece gelişti, senden özür dilemeni istedim fakat yapmadın. Sonucunda da Arkell Rogers karakteri tarafından vuruldun.

Şikayet düşecektir, gerekli savunma yapıldı. Boş şeyler ile uğraşıp zaman kaybetmemeni öneririm, bir sonuç alamayacağını sende biliyorsun. Umarım savunma seni tatmin etmiştir, ettiyse şikayeti kilitleyebilirsin. Etmediyse açık kalıp sonuç beklenilebilir.

Zaten her şeyi anlatmış başka bir şey demek istemiyorum sonuçlanabilir.

#19 - 11.09.2022 03:54
DM için yeterli savunma, hile kullanımı için yetersiz kanıt.