Konu: [27.08.2022-Arkell Rogers]Dm-Yasaklı mod.  (Okunma sayısı 538 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2022 16:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkell Rogers @Bozkurt_TR

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.08.2022 15:20.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm ve Yasaklı mod.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben hapis'in ordaki arada afk salmıştım ve Alt tab'da iken oyundan sesler duymaya başladım oyuna baktıgımda ise beni "YASAKLI"Cam Hunt modu ile buldu normalde bulması imkansız bir aradayım "SS"lerde görünüyor bulması imkansız bir yerdeyim ve durduk yere "DM" çıkarttı Karakterle ilgili her hangi bir rolüm yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Burası bir ROL ortamı durduk yere DM atacagınız bir ortam degil DM atmak istiyorsanız bu Platforum'da DM atıcagınız çok yer var gidip orda oynayın insanların Rol zevkini bozmaya her hangi bir izniniz,yetkiniz yok Durduk yere Arkadaşınızla yaptıgımız bir rolü kendi Aleyhinize çekip Kinlenip "YASAKLI"program açmaya gerek yok.İyi forumlar.

#1 - 27.08.2022 16:31
@berkcankayarr 'ın Randarious karakteri seni vurmamı istedi, seni Grove Street'te vurduk ve q attın  :'(  :garip:. Tekrar oyuna girince seni aramak için şehri dolaştım o sırada o arada bile değildin açıklık alanda duruyordun. Karakterini gördüm silahımı çektim sıktım, ne programı? Bir kerede kaybettmeyi öğren derim, yaralı konumuna düştün diye foruma koşmak zorunda değilsin. Gerekli savunmayı @berkcankayarr yapacak, senin karakterine sıkmamı o istedi.

#2 - 27.08.2022 16:39
Buraya da gerekli savunmayı yaparız, şimdilik seni tatmin edecek ve şikayeti düşürecek savunmayı yapalım.

@Bozkurt_TR , Idlewood Mafia Brims'in Resident rütbesinde bir karakteri sergiliyor. Benim karakterim ise Foot Troops rütbesinde. Rütbece ondan yüksek olduğum için ondan seni vurmasını istedim, bu yüzden de sana ateş açıldı. İlk ateş açtığımızda garip bir şekilde /q komudunu kullandın, epik midir bilemeyiz. İnsanların boş yere cezaya çarptırılıp vaktinden yemek, elektrik faturasını arttırıp ailesini zora sokmak istemeyiz. Şikayetini açmayacağız. -her ne kadar kural ihlali yapsan da- Sonrasında Fujin'in garajına gittim, o sırada oradaydın. Fujin ile birkaç rolümüz olmuştu, garajı olduğunu vesaire biliyordum. Umarım oluşum üyesini koruyup bunu reddetmez. Sabah saatlerinde rol bulamadığım için oraya uğrayıp rol yapmayı planlıyordum ki, sen orada vardın. Rol öylece gelişti, senden özür dilemeni istedim fakat yapmadın. Sonucunda da Arkell Rogers karakteri tarafından vuruldun.

Şikayet düşecektir, gerekli savunma yapıldı. Boş şeyler ile uğraşıp zaman kaybetmemeni öneririm, bir sonuç alamayacağını sende biliyorsun. Umarım savunma seni tatmin etmiştir, ettiyse şikayeti kilitleyebilirsin. Etmediyse açık kalıp sonuç beklenilebilir.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 16:41 berkcankayarr »

#3 - 27.08.2022 17:07
@berkcankayarr 'ın Randarious karakteri seni vurmamı istedi, seni Grove Street'te vurduk ve q attın  :'(  :garip:. Tekrar oyuna girince seni aramak için şehri dolaştım o sırada o arada bile değildin açıklık alanda duruyordun. Karakterini gördüm silahımı çektim sıktım, ne programı? Bir kerede kaybettmeyi öğren derim, yaralı konumuna düştün diye foruma koşmak zorunda değilsin. Gerekli savunmayı @berkcankayarr yapacak, senin karakterine sıkmamı o istedi.
Randarious Karakteri nerden tanıyorki beni sana söylüyor vur diye benim karakterim İC'de hiç birinizle tanışmadı veya bir rol çevirmedik Neyse Groov street'de beni vurduk tan 2-3 saat sonra Cam hunt kullanarak beni buldun çünkü ben orda duvarın en dip köşesindeydim,Ben düşsem'de bana sıksanızda benim umrumda olmaz çünkü ben siz degilim oturup kinlenip PC başında aglamam. Ben yaralı'ya düştügüm için Forum'da degilim Sen"YASAKLI" mod kullandıgın için forumdayım.

#4 - 27.08.2022 17:16
Buraya da gerekli savunmayı yaparız, şimdilik seni tatmin edecek ve şikayeti düşürecek savunmayı yapalım.

@Bozkurt_TR , Idlewood Mafia Brims'in Resident rütbesinde bir karakteri sergiliyor. Benim karakterim ise Foot Troops rütbesinde. Rütbece ondan yüksek olduğum için ondan seni vurmasını istedim, bu yüzden de sana ateş açıldı. İlk ateş açtığımızda garip bir şekilde /q komudunu kullandın, epik midir bilemeyiz. İnsanların boş yere cezaya çarptırılıp vaktinden yemek, elektrik faturasını arttırıp ailesini zora sokmak istemeyiz. Şikayetini açmayacağız. -her ne kadar kural ihlali yapsan da- Sonrasında Fujin'in garajına gittim, o sırada oradaydın. Fujin ile birkaç rolümüz olmuştu, garajı olduğunu vesaire biliyordum. Umarım oluşum üyesini koruyup bunu reddetmez. Sabah saatlerinde rol bulamadığım için oraya uğrayıp rol yapmayı planlıyordum ki, sen orada vardın. Rol öylece gelişti, senden özür dilemeni istedim fakat yapmadın. Sonucunda da Arkell Rogers karakteri tarafından vuruldun.

Şikayet düşecektir, gerekli savunma yapıldı. Boş şeyler ile uğraşıp zaman kaybetmemeni öneririm, bir sonuç alamayacağını sende biliyorsun. Umarım savunma seni tatmin etmiştir, ettiyse şikayeti kilitleyebilirsin. Etmediyse açık kalıp sonuç beklenilebilir.
İnsanları boş yere cezaya çarptırmıyorum Dogru olanı yapıp Kendi hakkı'mı savunuyorum ve Benim elektirik faturam sizi ilgilendirmez o senin problemin ben öyle şeyleri kafama takmıyorum ve forumda bu şekilde laf kalabalıgı yapmıyorum Benmi kurar ihlali yapmışım istersen Forum'u bir daha gözden geçir Peki Fujin karakteri ile konuşmadan önce Siyah sultan ile niye Garaj'ın etrafında dolaşıyordunuz cevaplıyayım senin yerine Forumdan baktım NRB garj'ının üyesi kesin Garaj'dadır hemen gidip durduk yere DM atalım. Lafı degiştirmeye konuyu geçiştirmeye çalışma bunu beceremiyorsun lafı geçiştirip Suçu örtpas etmeye çalışıyorsun ama Ne yazık'ki ben bu forum'u bırakmam.Bu arada Boşa kinlenmeye gerek yok Sonuçta bir oyun O yüzden sakin olmayı ögrenmelisin.

#5 - 27.08.2022 18:12
Dediklerinden pek bir şey çıkaramamamla birlikte, yazdığın şeyleri alıntılayarak tekrar bir savunma yapacağım. Umarım bu sefer tatmin edici olur.

Alıntı
İnsanları boş yere cezaya çarptırmıyorum Dogru olanı yapıp Kendi hakkı'mı savunuyorum ve Benim elektirik faturam sizi ilgilendirmez o senin problemin ben öyle şeyleri kafama takmıyorum ve forumda bu şekilde laf kalabalıgı yapmıyorum
Şikayet açmak en doğal hakkın, bunda bir problem yok. Sana bir şey de demiyoruz. Laf kalabalığı diyorsan, senin tercihin.

Alıntı
Benmi kurar ihlali yapmışım istersen Forum'u bir daha gözden geçir
Tamamdır, forumu tekrardan gözden geçiririm. Sen iste yeter.

Alıntı
Peki Fujin karakteri ile konuşmadan önce Siyah sultan ile niye Garaj'ın etrafında dolaşıyordunuz cevaplıyayım senin yerine Forumdan baktım NRB garj'ının üyesi kesin Garaj'dadır hemen gidip durduk yere DM atalım.
Fujin karakteri ile dün ya da dünden önce role girdik. Yanımda lakabı ''Hitman'' olan Taevion Pearson ve lakabı ''Switch'' olan Switcher Young karakteri bulunuyordu. Garajın etrafında dolaştığımız falan da yoktu, biz Idlewood olarak genelde bir araca toplanır, sokakta yeni takılmaya başlayan kişileri alır, role alıştırırız. Yine bu şekilde Arkell Rogers karakteri ile geziyorduk, Kasparov tarafına gittik, GLM tarafına gittik. Kısaca şehri turluyorduk. O sırada seni de yakaladık. Idlewood'un arka tarafında kalan Grove'un yakınlarındaydın zaten? Fazla da zor olmadı bulması. ''DM'' dediğimiz şey; sebepsiz yere birine ateş açmaktır. Bunu unutmayalım. Bence senin ihlalleri tekrar kontrol etmen gerekiyor, sana sıkmak için sebebim vardı ki, bunun da şikayetini açtın. Savunma yapacağımı söyledim.

Alıntı
Lafı degiştirmeye konuyu geçiştirmeye çalışma bunu beceremiyorsun lafı geçiştirip Suçu örtpas etmeye çalışıyorsun ama Ne yazık'ki ben bu forum'u bırakmam.
Tamam reis.

Alıntı
Bu arada Boşa kinlenmeye gerek yok Sonuçta bir oyun O yüzden sakin olmayı ögrenmelisin.
Kinlik bir durum da yok, bu sebeplerden oyunculara kinlenecek olsam tüm platforma kinlenirdim. :-\

Keyifli günler.

#6 - 27.08.2022 18:14
Duvarın arkasına geçtiğinde f10 ile ss almışsın, sağ alt kısım gözükmesin diye. Çünkü seni vurduğumda yoldan geçen birisisinin görebileceği bir yerdesin. Şehri turlarken karakterini gördüm vurdum olay bu. Dm konusunda da karakterim resident ve kendini sokakta göstermeye çalışıyor bu sebeple foot trops karakterin isteği üzerine seni vuruyorum. Doğru düzgün bir kanıtın bile yok uzatma ve sonuçlanmasını bekle iyi akşamlar.

#7 - 27.08.2022 18:45
Duvarın arkasına geçtiğinde f10 ile ss almışsın, sağ alt kısım gözükmesin diye. Çünkü seni vurduğumda yoldan geçen birisisinin görebileceği bir yerdesin. Şehri turlarken karakterini gördüm vurdum olay bu. Dm konusunda da karakterim resident ve kendini sokakta göstermeye çalışıyor bu sebeple foot trops karakterin isteği üzerine seni vuruyorum. Doğru düzgün bir kanıtın bile yok uzatma ve sonuçlanmasını bekle iyi akşamlar.
Duvarın arkasındaydım ve kimse beni görmüyordu ve sen benim karakterimi nerden tanıyorsunki sana emrediyor sana rolde git jhon u vur mu dedi dogru düzgün kanıtın bile yok diyorsun fakat kendin dogru düzgün bir savunma bile yapamıyorsun başkasına savunduruyorsun bence sen konuya dahil olma kendini savunamıyorsun çünkü yalan söyleyemedigin için.

#8 - 27.08.2022 18:58
ben senin dilinden, sen benim dilimden anlamıyorsun. gerekli savunmayı yaptık. şikayet - savunma - sonuç ilişkisi olsun. sonucu bekleyin

#9 - 27.08.2022 19:10
Duvarın arkasındaydım ve kimse beni görmüyordu ve sen benim karakterimi nerden tanıyorsunki sana emrediyor sana rolde git jhon u vur mu dedi dogru düzgün kanıtın bile yok diyorsun fakat kendin dogru düzgün bir savunma bile yapamıyorsun başkasına savunduruyorsun bence sen konuya dahil olma kendini savunamıyorsun çünkü yalan söyleyemedigin için.

Şikâyeti bana açıyorsun ve sen konuya dahil olma, aynen. Sonuçlanabilir arkadaş dilimizden anlamıyor.