Dediklerinden pek bir şey çıkaramamamla birlikte, yazdığın şeyleri alıntılayarak tekrar bir savunma yapacağım. Umarım bu sefer tatmin edici olur.
İnsanları boş yere cezaya çarptırmıyorum Dogru olanı yapıp Kendi hakkı'mı savunuyorum ve Benim elektirik faturam sizi ilgilendirmez o senin problemin ben öyle şeyleri kafama takmıyorum ve forumda bu şekilde laf kalabalıgı yapmıyorum
Şikayet açmak en doğal hakkın, bunda bir problem yok. Sana bir şey de demiyoruz. Laf kalabalığı diyorsan, senin tercihin.
Benmi kurar ihlali yapmışım istersen Forum'u bir daha gözden geçir
Tamamdır, forumu tekrardan gözden geçiririm. Sen iste yeter.
Peki Fujin karakteri ile konuşmadan önce Siyah sultan ile niye Garaj'ın etrafında dolaşıyordunuz cevaplıyayım senin yerine Forumdan baktım NRB garj'ının üyesi kesin Garaj'dadır hemen gidip durduk yere DM atalım.
Fujin karakteri ile dün ya da dünden önce role girdik. Yanımda lakabı ''Hitman'' olan Taevion Pearson ve lakabı ''Switch'' olan Switcher Young karakteri bulunuyordu. Garajın etrafında dolaştığımız falan da yoktu, biz Idlewood olarak genelde bir araca toplanır, sokakta yeni takılmaya başlayan kişileri alır, role alıştırırız. Yine bu şekilde Arkell Rogers karakteri ile geziyorduk, Kasparov tarafına gittik, GLM tarafına gittik. Kısaca şehri turluyorduk. O sırada seni de yakaladık. Idlewood'un arka tarafında kalan Grove'un yakınlarındaydın zaten? Fazla da zor olmadı bulması. ''DM'' dediğimiz şey; sebepsiz yere birine ateş açmaktır. Bunu unutmayalım. Bence senin ihlalleri tekrar kontrol etmen gerekiyor, sana sıkmak için sebebim vardı ki, bunun da şikayetini açtın. Savunma yapacağımı söyledim.
Lafı degiştirmeye konuyu geçiştirmeye çalışma bunu beceremiyorsun lafı geçiştirip Suçu örtpas etmeye çalışıyorsun ama Ne yazık'ki ben bu forum'u bırakmam.
Tamam reis.
Bu arada Boşa kinlenmeye gerek yok Sonuçta bir oyun O yüzden sakin olmayı ögrenmelisin.
Kinlik bir durum da yok, bu sebeplerden oyunculara kinlenecek olsam tüm platforma kinlenirdim.
Keyifli günler.