Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Leggio -
@Alper But God Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda var
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar.
Wheeler hood etrafında gezinirken hood içerisinden emote verip ateşleyen arkadaşımıza sıkma hakkım doğduğu için sıkmaya başlıyorum. Yanımda bulunan Frank Foster da tam olarak sağda bekliyor.
Ryan Leggio karakterine bisikletten iner inmez 2 deagle mermisi atıyorum. Yaklaşıyorum ve bir kez daha sıkıyorum, canının gitmediğini görünce anlamıyorum ve bir tane daha hit vuruyorum.
Yaklaşık 4 tane deagle mermisinden hiç bir tanesinin işlemediği için geri çekiliyorum. O sırada Frank Foster da arkadaşa ateş ediyor ve canının gitmediğini görünce birlikte orayı terk ediyoruz.
Şahsın dayanıklılığı 4 ve sunucuda uyuşturucu bulunmadığı için canını da arttıramaz. Yani o hitlerin hiç birini yemiyor ve bariz bir şekilde GOD kullandığını görüyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar>
Video:
https://streamable.com/qmtbk6Fotoğraflar:(Videoyu yavaşlatarak izleyebilirsiniz, hitmarkerla birlikte de destekliyor mermiler tam olarak karaktere gidiyor, hiç bir tanesi işlemeden kurtuluyor.)
Ek açıklamalar(varsa):Ban yerse silahını aktarmasına karşı logları incelensin.