Konu: Ryan Leggio - godmode/cbug  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 27.08.2022 12:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Leggio - @Alper But God
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar.
Wheeler hood etrafında gezinirken hood içerisinden emote verip ateşleyen arkadaşımıza sıkma hakkım doğduğu için sıkmaya başlıyorum. Yanımda bulunan Frank Foster da tam olarak sağda bekliyor.
Ryan Leggio karakterine bisikletten iner inmez 2 deagle mermisi atıyorum. Yaklaşıyorum ve bir kez daha sıkıyorum, canının gitmediğini görünce anlamıyorum ve bir tane daha hit vuruyorum.
Yaklaşık 4 tane deagle mermisinden hiç bir tanesinin işlemediği için geri çekiliyorum. O sırada Frank Foster da arkadaşa ateş ediyor ve canının gitmediğini görünce birlikte orayı terk ediyoruz.
Şahsın dayanıklılığı 4 ve sunucuda uyuşturucu bulunmadığı için canını da arttıramaz. Yani o hitlerin hiç birini yemiyor ve bariz bir şekilde GOD kullandığını görüyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar>
Video:
https://streamable.com/qmtbk6
Fotoğraflar:(Videoyu yavaşlatarak izleyebilirsiniz, hitmarkerla birlikte de destekliyor mermiler tam olarak karaktere gidiyor, hiç bir tanesi işlemeden kurtuluyor.)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Ban yerse silahını aktarmasına karşı logları incelensin.

#1 - 27.08.2022 12:56
Gün içerisinde savunma mı yapacağım.

#2 - 27.08.2022 13:02
Her vurulduğunuzda Godmode açıyorsunuz diyip şikayet açmak, çok güzeel.  :garip:

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 27.08.2022 13:05
Her vurulduğunuzda Godmode açıyorsunuz diyip şikayet açmak, çok güzeel.  :garip:
godmode açıp vuramamak daha kötü  :-\

#4 - 27.08.2022 13:35
sende haklısın, birde açıp vurmak var. Yarası olan gocunur, sorun yok.

Ryu

*
#5 - 27.08.2022 13:37
sende haklısın, birde açıp vurmak var. Yarası olan gocunur, sorun yok.
arkadaşın savunmasını yapsın, şikayeti uzatmaya gerek yok

#6 - 27.08.2022 16:06
Selam, iyi forumlar aşağıya ekran görüntüsü bırakacağım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/981590902671826964/1013071177075396738/samp_27_08_2022_10_32_31.png

Canım çok az fakat godmode olsam sanırım canım yarım olacak, hitmarker'ını güncellemeni tavsiye ederim 4 hit atsan ölürüm fakat sadece iki hit yedim oda bisikletten indiğin an attığın iki hit dışında bir hit yemedim, sanırım kendi yediğin mermiler hit olarak gözüktü hitmarker lar çıktığı anda canın gidiyor. Bilemedim şimdi, düşüremediğiniz her kişi için lütfen god demeyin beylerrrrrrrrr improveddeagle'yide silersen iyi olur sanırım sunucuda yasak :)

Ryu

*
#7 - 27.08.2022 18:40
Selam, iyi forumlar aşağıya ekran görüntüsü bırakacağım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/981590902671826964/1013071177075396738/samp_27_08_2022_10_32_31.png

Canım çok az fakat godmode olsam sanırım canım yarım olacak, hitmarker'ını güncellemeni tavsiye ederim 4 hit atsan ölürüm fakat sadece iki hit yedim oda bisikletten indiğin an attığın iki hit dışında bir hit yemedim, sanırım kendi yediğin mermiler hit olarak gözüktü hitmarker lar çıktığı anda canın gidiyor. Bilemedim şimdi, düşüremediğiniz her kişi için lütfen god demeyin beylerrrrrrrrr improveddeagle'yide silersen iyi olur sanırım sunucuda yasak :)

attığım animcutları elimle yapıyorum, improved kullanmaya gerek var mı kanka   ::) improved olsa o silah üste kalkar

#8 - 27.08.2022 19:05
Arkadaşa cbug, croll ve slient' den işlem yapılmasını talep ediyorum gerekli kanıtlar video da var zaten güzel ihlal yaparak düşürmeyi deniyor.

Ryu

*
#9 - 27.08.2022 19:06
Arkadaşa cbug, croll ve slient' den işlem yapılmasını talep ediyorum gerekli kanıtlar video da var zaten güzel ihlal yaparak düşürmeyi deniyor.

neden bu kadar saçmaladınız anlamıyorum ama videoda sadece animcut var o da yasak değil

kendi gözünden de video atabilirsin, atamadığının nedenini biliyoruz, çünkü aç kapa godmode yapıyorsun :D
« Son Düzenleme: 27.08.2022 19:08 Ryu »